Görümce - Gelin , Çok iyi anlaşanlar , kardeş gibi olanlar buyrun sohbete...

yasmin89

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
2.395
238
363
Arası çok iyi olan Görümce - Gelinler buyrun bizde burda konuşalım , arası kötü olanlara nasıl iyi olunabileceğini anlatalım , dertleşelim gülelim eğlenelim ...

Görümcesini ablası gibi görenler,

Gelin kızı kardeşi gibi görenler ,

Yada tam tersi konumda olup ,

Görümcesini kardeşi , gelini ablası gibi görenler ...

Birlikte neler yaptığımızı , ne kadar sıklıkta görüştüğümüzü , aramızdaki bağın nasıl sağlandığını ve korunduğunu konuşalım ...

Son düzenleme:
en iyisi benim,
görümcem yok:1: diyorum kayınvalideme yap bitane kız diye ama o da benden bekliyo artık:34:

yok mu yahu arası iyi olanlar , hayret doğrusu , bi bizmiyiz yani canım ablamla...

benim kardeşim henüz nişanlı 6 aylık ama gelinimizi çok seviyorum ilersi nasıl olur bilemiycem sık sık da görüşüyoruz

Son düzenleme:
benim 1 tane görümcem var.evlenmeden önce bnm eşimle aramdaki 13 yaş farkı yüzünden çok sorunlar çıkardı.kendisi zaten biraz psikolojik rahatsız.eşimle tam 4 sene çıktık ve 4 sene boyunca görümcemle hergün aynı şirkette çalışmamıza rağmen (aile şirketimiz var) konuşmadık,küs kaldık.sonra biz evlendik bu arada bzden 2 yıl önce o da evlendi.şimdi çok tatlı bir bebeği var.bizm nikahın olduğu gün daha 5 günlüktü.bu arada evlendikten sonra,kendisi de aşık olunca bizi daha ii anladı,hatasını kabul etti.neyse biz balayından döndükten sonra 4 yıl küslüğün ardından eşimle evlerine gittik hem bebeği gördük,hem de eşim barıştırdı bizi.şimdi ben evleneli 7 ay oldu,7 aydır konuşuyoruz yani..şimdilik herşey yolunda.ablam gibi olarak değil de,kafa dengi bi arkadaş olarak görüyorum kendisini.ama kayınvalidemle tam bir ana-kız gibiyizdir.çoooook severim kendisini,çok ii anlaşırız.o da beni çok sever.hiç gelin gibi gelmiyosun bana der.kayınpederim de sağolsun aynı şeyi söyler. nasıl bu durumu sağladığıma gelice;
onlara hep güler yüzle yaklaşırım
elimden geldiğince hizmetlerini yaparım,
bi muhabbetleri geçse hemen dahil olur,mutlaka ilgilenirim
mutfakta yemek yaparken hiç yanından ayrılmam,nasıl yapıyosun anne diye sürekli sorarım,
bi ihtiyacını dile getirdiğinde hemen alırım,yardımcı olmaya çalışırım...vs.bunlar tabi eminim burdaki arkadaşların da yaptığı şeylerdir.karşı taraf çok önemli burda,bnm kayınvalideme herkes kanatsız melek der,çok ii bi kadın olduğu için geçinmek zor değil.onun için geçinmek için özel bir çabam yok,dolayısıyla formülüm de yok..:27:

en iyisi benim,
görümcem yok:1: diyorum kayınvalideme yap bitane kız diye ama o da benden bekliyo artık:34:

eltim de yok henüz, zaten ben büyüğüm elti küçük gelecek o benden korksun:60::60:
şaka bi yana kız kardeş gibi bi eltim olur inş çok isterim. kız kardeşim yok çünkü benim. ablalık ediyim, birlikte kayınvalidemi çekiştirelim:66:

benim 1 tane görümcem var.evlenmeden önce bnm eşimle aramdaki 13 yaş farkı yüzünden çok sorunlar çıkardı.kendisi zaten biraz psikolojik rahatsız.eşimle tam 4 sene çıktık ve 4 sene boyunca görümcemle hergün aynı şirkette çalışmamıza rağmen (aile şirketimiz var) konuşmadık,küs kaldık.sonra biz evlendik bu arada bzden 2 yıl önce o da evlendi.şimdi çok tatlı bir bebeği var.bizm nikahın olduğu gün daha 5 günlüktü.bu arada evlendikten sonra,kendisi de aşık olunca bizi daha ii anladı,hatasını kabul etti.neyse biz balayından döndükten sonra 4 yıl küslüğün ardından eşimle evlerine gittik hem bebeği gördük,hem de eşim barıştırdı bizi.şimdi ben evleneli 7 ay oldu,7 aydır konuşuyoruz yani..şimdilik herşey yolunda.ablam gibi olarak değil de,kafa dengi bi arkadaş olarak görüyorum kendisini.ama kayınvalidemle tam bir ana-kız gibiyizdir.çoooook severim kendisini,çok ii anlaşırız.o da beni çok sever.hiç gelin gibi gelmiyosun bana der.kayınpederim de sağolsun aynı şeyi söyler. nasıl bu durumu sağladığıma gelice;
onlara hep güler yüzle yaklaşırım
elimden geldiğince hizmetlerini yaparım,
bi muhabbetleri geçse hemen dahil olur,mutlaka ilgilenirim
mutfakta yemek yaparken hiç yanından ayrılmam,nasıl yapıyosun anne diye sürekli sorarım,
bi ihtiyacını dile getirdiğinde hemen alırım,yardımcı olmaya çalışırım...vs.bunlar tabi eminim burdaki arkadaşların da yaptığı şeylerdir.karşı taraf çok önemli burda,bnm kayınvalideme herkes kanatsız melek der,çok ii bi kadın olduğu için geçinmek zor değil.onun için geçinmek için özel bir çabam yok,dolayısıyla formülüm de yok..:27:

benim kardeşim henüz nişanlı 6 aylık ama gelinimizi çok seviyorum ilersi nasıl olur bilemiycem sık sık da görüşüyoruz

ne güzel çok sevindim sizler adına :)

Bende sözlüyüm , toplamda 3 yıldır birlikteyiz , ben tek çocuk olduğum için hep bi ablam yada kız kardeşim olsun istedim , sanırımda bu yüzden sözlümün ablasına çok ısındım , gerçi oda bana yakın olmasa iyi bi insan olmasa bende ona bu duyguları beslemem tabi , sözlümün ablası diye değil artık ablam diye bahsedicem anlarsınız , oda 3 yıllık evli , tam sevgilimle bizim çıkmaya başlamamızdan 1 ay sonra evlendi , biz daha çok yeni olduğumuz için gidemedim düğünlerine tabi , hala hep söyler ablam keşke gelseydin diye , sonbahar başında bizime evimizin , sokağının başından ev aldılar :) zaten hep görüşürdk, çok daha mutlu oldum artık daha çok görüşecektik çünkü , sözlümle akşamları onlara oturmaya gideriz oyunlar oynarız , bişeyler içeriz :) sözlümde bize 4 5 durak mesafede oturduğu için hergün görüşürüz, yarım saat vaktimiz olsa bile gelir bana , bizim buralarda parkta otururz meslea , onlar çalıştığı için gündüz evde olmuyorlar , ablamda bizim kış ortası parkta oturduğumuzu duyunca , biz evde yokuz zaten anahtarı veriyim bize gidin oturun çay yapın diye tekliflerde bulunuyor sürekli , biz kabul etmiyoruz o ayrı ama teklif etmesi bile yeter , çok seviyorum onu , aklıma geldikçe yaşadıklarımız arttıkça burda paylaşırım ...

Nasıl iyi anlaştığımza gelincede , kendisi gerçekten çok iyi birisi , ve ben onu çok seviyorum , ilişkimizi kendiliğinden iyiye gidiyor , ayrıca kayınvaldemde çok iyi biridir , ocak ayında doğum günüydü ve kayınvaldem ablam ve ben sadece 3ümüz akşam gittik çıktık kayınvaldemin doğum gününü kutlamaya :) İnsanlar iyi olduğu için , ilişkilerde iyi oluyor direk , ayrıca ne biliyim şuda varki , bence iyilikten kötülük doğmaz ya ... Bu forumda şunu yaptım bunu yaptım ama hala bana kötü davranıyorlar diyenleri hayretle okuyorum , ne biliyim elbet bi zaman kötü bişi olmuşturda hala onu unutturmamışıtr mesela , kısaca heeeeeeeeeeep iyi olan bi insana kötü davranan bi insan olabilceğine ihtimal vermiyorum sanki ....

Baya uzun yazdım , bu satıra kadar sabırla okuyanlara teşekkürlerimi sunuyorum , gelecek anılarımızda görüşrüz :61:

Son olarak ablamla bana nazar değmesin :nazar:

Son düzenleme:
eltim de yok henüz, zaten ben büyüğüm elti küçük gelecek o benden korksun:60::60:
şaka bi yana kız kardeş gibi bi eltim olur inş çok isterim. kız kardeşim yok çünkü benim. ablalık ediyim, birlikte kayınvalidemi çekiştirelim:66:

evet elti olunca kayınvalide çekiştirilio tabi , görümcede böyle bi durum pek olmaz :)

görümceyim ben yenge demedim ona hiç çünkü yenge kelimesi bana hep soğuk gelir oda soğuk uzak duran bi insan olsaydı kolaylıkla yenge diyebilirdim ona dilim varmadı hiç yenge demeye.onun dışında herkes sorun yaptı bunu yenge demezsem saygısızlık olurmuş:)biz anlaştıktan sonra bu konuda diğerlerini sallamıyorum zaten.altlı üstlü oturuyoruz çoğu şeyimiz beraber nerdeyse.çarşıda pazarda parkta gezer dururuz.Allah bozmasın:nazar:

görümceyim ben yenge demedim ona hiç çünkü yenge kelimesi bana hep soğuk gelir oda soğuk uzak duran bi insan olsaydı kolaylıkla yenge diyebilirdim ona dilim varmadı hiç yenge demeye.onun dışında herkes sorun yaptı bunu yenge demezsem saygısızlık olurmuş:)biz anlaştıktan sonra bu konuda diğerlerini sallamıyorum zaten.altlı üstlü oturuyoruz çoğu şeyimiz beraber nerdeyse.çarşıda pazarda parkta gezer dururuz.Allah bozmasın:nazar:

Ne kadar güzel , aminnn , allah bozmasın :nazar: :nazar:

Benim de görümcem var.Ünversitede okuyor.2 yaş büyüğüm ben. Görümcemle çok iyi anlaşırız. Her gün telefonda konuşuruz. Her şeyini bana anlatır. Kız kardeşi yok bi abisi var dolayısıyla ablası gibiyim ben de.

Konuyu görünce gülümsedim ve görümcemi düşündümm keşkee dedimmm :97:

Benim de görümcem var.Ünversitede okuyor.2 yaş büyüğüm ben. Görümcemle çok iyi anlaşırız. Her gün telefonda konuşuruz. Her şeyini bana anlatır. Kız kardeşi yok bi abisi var dolayısıyla ablası gibiyim ben de.

Ne kadar şanslı , benimde yok o yüzden görümcem ablam gibidir , 6 yaş büyük benden canım ablam benim :nazar: :54:

Konuyu görünce gülümsedim ve görümcemi düşündümm keşkee dedimmm :97:

Umarız birgün :)

görümcem yok olsaydı nasıl biri olurda tahmin etmek zor değil
ama ben görümceyim......
2 gelinimiz var 2side cok iyi maşaallah:nazar:
beni çok severler görümce olmaktan ziyede hep kardeş olarak gördüler beni
bazen çatışmalarımız oldu tabi sinirlerin gerildiği kızgınlık anlarımız
ama hiç bir zaman 3. bi kişiye yansıtmadık....
düğünüm olurken salonda nasıl ağladılar herkesler şaşırdı gelinler görümcesine ağlıyor diye
nasıl sarıldılar nasıl kopamadık bir türlü
geçen gün büyük yengem aramış çok özledim ne zaman geleceksin diyor(farklı şehirlerdeyizde)
ufak bi rahatsızlığım var bulunduğum şehirde pek iyi hastane yok diğer yengem aramış sen gel
ben seni doktora götürecem çok iyi bi doktor buldum diyor
allah razı olsun onlardan hep düşünmüşlerdir beni
bende onları tabi abimlerle sıkıntıları olduğu zaman hep benimle konuşurlar
dertleşirler .....şimdi uzaklardayım herkesleri çok özlüyorum
:5::5::5::5::5::5:

görümcem yok olsaydı nasıl biri olurda tahmin etmek zor değil
ama ben görümceyim......
2 gelinimiz var 2side cok iyi maşaallah:nazar:
beni çok severler görümce olmaktan ziyede hep kardeş olarak gördüler beni
bazen çatışmalarımız oldu tabi sinirlerin gerildiği kızgınlık anlarımız
ama hiç bir zaman 3. bi kişiye yansıtmadık....
düğünüm olurken salonda nasıl ağladılar herkesler şaşırdı gelinler görümcesine ağlıyor diye
nasıl sarıldılar nasıl kopamadık bir türlü
geçen gün büyük yengem aramış çok özledim ne zaman geleceksin diyor(farklı şehirlerdeyizde)
ufak bi rahatsızlığım var bulunduğum şehirde pek iyi hastane yok diğer yengem aramış sen gel
ben seni doktora götürecem çok iyi bi doktor buldum diyor
allah razı olsun onlardan hep düşünmüşlerdir beni
bende onları tabi abimlerle sıkıntıları olduğu zaman hep benimle konuşurlar
dertleşirler .....şimdi uzaklardayım herkesleri çok özlüyorum
:5::5::5::5::5::5:

inan benimde gözlerim doldu okurken , ne kadar güzel gerçekten ya , burda sürekli görümcelerinden dert yananlar kıskanmasalar bari bizi :) aman nazar değmesin hiçbirimize :nazar:

inan benimde gözlerim doldu okurken , ne kadar güzel gerçekten ya , burda sürekli görümcelerinden dert yananlar kıskanmasalar bari bizi :) aman nazar değmesin hiçbirimize :nazar:

amin canımmmmm!!!!!
herkes kötü yada herkes iyi olmak zorunda değil
kişilik meselesi
bazen takılırım mutfakta 2si konuşunca ne yapıyosunuz burda ne konuşuyorsunuz derim
biraz görümcelik yapayım derim gülerler
sen mi görümce olcan derler takılırlar
onlar bana karşı bende onlara karşı rahatım
ama varya görümcem olmadığına cok seviniyorum
cünkü nasıl bi kişilikte olacağını tahmin etmek zor değil
yeri geliyor büyük kaynım görümcelk yapıyo erkek aklıyla
karışıyor herşeye bunun dişi versiyonu aman iyiki olmamış
hiçbişey dört dörtlük olmuyor bi taraflar eksik oluyor mutlaka
kocamız iyi olsa kaynana kötü oluyor kaynana iyi olsa koca iyi olmuyor
çok nadir yani her tarafın dört dörtlük olduğu yaşamlar
rabbim kaldıramayacağımız dertler vermesin:nazar:

bende görümcemle aynı yaştayım herşeyini anlatır bana bende ona tabiki ikimiz alışverişe çıkmaya bayılırız zevklerimiz bedenlerimiz de aynı beraber hep güzel vakit geçiririz

çok istedim onunla abla kardeş olalım, ablam olsun diye ama maalsef kıskançlıklarına yenik düştü şimdi iki düşmanız

Back
X