- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
- Konu Sahibi Lavyer2012
-
Cocuklarin gunahi ne annesine babasina tavir al ama cocuklara yapma seni sevdilerse cok uzulurler cocuklar asla unutmaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet haklisiniz ama safca yaptigim deylerin altinda seytanlik aranincs herseyfen cektim elimi
İlkokula gidiyordum dayimlar annemle kustuler gidip sarildim dayima beni itti sarilmadi ogun bugundur sarilmam dayima
Senin yaptiginda dayiminkine benzemis 29 yasindayim hala unutmadim icimden gelmiyor sarilmak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kizlar dugunume 15 kaldi ama dun hic istemedigim bir olay yasadim. Bayramin 3. Gunu nisanlimlara gittik ve amcasinin esleri kizlari eltim kayinvalidem annem ben oturup muhabbet ederken konu dini nikahtan ve mehirden açıldı. Ben de eltim benden 3 sene once evlendigi icin abla mehir olarak sen ne istedin dedim neyse soyledi sonra nisanlimin kuzeni simdi yeni modada her dogan cocuga bir ev istiyorlarmis dedi ben de cocugumun evini mehirde niye isteyim kendime isterim ben zaten jeep isteyecegim dedim (bu jeep isteme nisanlimla benim aramda hep bir espridir). Yengesi dedi ki evi zaten babasi mecbur alacak boynunun borcu dedi o anda annesi bozuldu (kirada oturacagiz) ben de hicbir baba evladina ev almaya mecbur degil okutmus bu yasa getirmis herkes evini kendi alsin dedim kv eziklik hissetmesin diye. Eltim de ordan y.disi tatil iste dedi evet dubai yelken otele gotursun beni dedim gulduk gectik. Ertesi gun aksam nisanlim eve gityiginde gorumcem de onlara gelmis ve bu uzaninca yanina gelip ustacanin milletin icinde mehiri sormasi hos degil jeep istiyomus falan demis benimki de susmus dinlemis. Dun sabah beni aradi mehiri sen degil imam belirlermis milletin icinde bir daha mehir mevzusu acma dedi. Ben de sana kim ne dedi diye israr edince ablam dedi dedi ben de cok sinirlendim ablan o ortamda yoktu kim laf tasiyip dedikodu yapiyo dedim yengem soylemis dedi. Normalde aralari iyi olmayan eltim ve gorumcem konu ben olunca oturmus birlik olmuslar anlasilan. Ben saf gibi simdiye kadar abla abla diye onlari hep samimi gordum ama altindan ne çıktı. Ustelik bu gorumcemin tayini cikti ve daire begenmeyince bizim tuttugumuz binadan tuttu evi. Simdi arkamdan dedikodumu yaptiklarina ayri sinir oluyorum ama daha da kötüsü onunla ayni binada oturuyor olmak beni daha cok korkutuyor.
görümce-elti tamam da kayınvaliden yokki bu işin içinde, yazık kadında arada kaynamış.... ben sizin olayı biraz büyüttüğünüzü düşünüyorum, eltinizin mehir olayını nasıl anlattığını bilmiyorsunuz, kaldı ki bende derdim bak x jeep istiyormuş, biz bedavaya gitmişiz diye, espride yapardım, belki bu şekilde anlattı. mehiri açan sizmişsiniz, keşke hiç sormasaydınız, hoş olmamış. görümce ve eltiye sinir olmanıza gerek yok, sadece biraz mesafeli olun, lafınıza sözünüze dikkat edin, para mevzularını sadece nişanlınızla konuşun bence yeterli
Bak kuzum sunu unutma; ailen ve esinden baskasi senin yuvanin yikilmasi durumunda sevinecek insanlar. Iyi de olsalar olaya daima bu gozle bak ve mesafeni koru. Hayatta kimseye bir seyini anlatma
görümce-elti tamam da kayınvaliden yokki bu işin içinde, yazık kadında arada kaynamış.... ben sizin olayı biraz büyüttüğünüzü düşünüyorum, eltinizin mehir olayını nasıl anlattığını bilmiyorsunuz, kaldı ki bende derdim bak x jeep istiyormuş, biz bedavaya gitmişiz diye, espride yapardım, belki bu şekilde anlattı. mehiri açan sizmişsiniz, keşke hiç sormasaydınız, hoş olmamış. görümce ve eltiye sinir olmanıza gerek yok, sadece biraz mesafeli olun, lafınıza sözünüze dikkat edin, para mevzularını sadece nişanlınızla konuşun bence yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?