• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görücü Usulü Tanışma

mavikelebek34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
4.931
11.164
208
kızlar merhaba. Görücü usulü biri ile tanıştım bu arada daha önce hiç erkek arkadaş-sevgili durumum olmadı. Tanışalı 1 ay olacak fakat 1 kere görüştük işi,yaşı,memleketi herşey tamam. Başta güzel konuşuyorduk fakat şimdi konuşmak hiç içimden gelmiyor. Arkadaşlarıma ve anneme anlattım niye istemiyorsun biraz daha konuş falan diyorlar. 3 kere istihare yaptım ama hiçbir şey görmedim. Ay sonunda askere gidicek bu yüzden biran önce karar vermek istiyorum daha önce bu durumu yaşayan var mı?

aslında haftasonu görüşücektik ki normalde benim planım vardı ama zaman ayırdım basketbol maçına gidelim dediği için iptal oldu ben sporla ilgilenmediğimi daha öncede söylemiştim.
ailelerde bildiği için sıkılıyorum aslında sanki oyalıyormuş gibi hissesiyorum oda tam tersi herşey tamammış gözüyle bakıyor.

Görüşmek içinden gelmıyorsa bunun ileriside olmaz.dha sonra hiç göresin gelmez.
Birine ısındınmı hep göresin konuşasın gelır.
Sen sevememişssin bu cocugu ayrıl bence oda cok umutlanmasın

başta ısınmamışsın,arada bi çekim olmamış dolayısıyla o insanı merak da etmiyorsun doğal olarak.. eğer evlilikte çok önemli bi faktör olarak görmüyorsan bunu, yapabilirsin..

Isinamadiysan uzatma. Icinde biraz kipirti varsa devam et. Bunlarin haricinde mantik uyusuyormu

Görücü usuluyse asker yolu beklemek bile saçma gibi aslında. İçinden gelmiyorsa zamana birakma.

aslında haftasonu görüşücektik ki normalde benim planım vardı ama zaman ayırdım basketbol maçına gidelim dediği için iptal oldu ben sporla ilgilenmediğimi daha öncede söylemiştim.
ailelerde bildiği için sıkılıyorum aslında sanki oyalıyormuş gibi hissesiyorum oda tam tersi herşey tamammış gözüyle bakıyor.
Son cumle cok tehlikeli. Sizi zor duruma dusurebilir. Aceleye gelmez bu ilk tanisma zamanlari. Nasip degilmis deyin bitirin.

kızlar buraya sonucu yazmamışım :KK48: sonuç olumsuz askerden gelmesini beklemiştim bunu da söylemek için sorunsuz bir şekilde bitirdik görüşmeyi. Bir süre sonra annesinin kanser olduğunu öğrendim. Galiba evlilik için bu yüzden acele ediyorlardı. Annesini kaybetmeden onun istediği gibi biriyle evlenmeyi yani. Bunu görüşürken öğrensem kararımı kesin etkilerdi.Biraz uzun oldu ama keşke demedim en azından

Hiç heyecan duymadım sonra başkasıyla görüştüm onda da bişey hissetmedim o da olmadı zaten duygusuzum galiba :KK48:

Back