- 4 Şubat 2019
- 3.951
- 8.703
- 158
23 yaşındasın ailenden izin mi alacaksın? Şimdi ailenin gölgesinde evlenince kocanın gölgesinde mi devam edecek bu hayat senin için?Ailem hayatta ayrı eve çıkamama izin vermez.
Aklını başına devşir güzel kardeşim!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 yaşındasın ailenden izin mi alacaksın? Şimdi ailenin gölgesinde evlenince kocanın gölgesinde mi devam edecek bu hayat senin için?Ailem hayatta ayrı eve çıkamama izin vermez.
İnan bana benim için hiçte kolay değil aklım başımda ama ne gücüm ne de cesaretim var bunun için hani izin vermezler derken izin istememe bile fırsat vermezler diyorum 23 yaşında olmam hiçbir şey ifade etmiyor maalesef onlar için yoksa ben istediğim için bu durumda değilim.23 yaşındasın ailenden izin mi alacaksın? Şimdi ailenin gölgesinde evlenince kocanın gölgesinde mi devam edecek bu hayat senin için?
Aklını başına devşir güzel kardeşim!
İlerde değil geçmişte bu konuda yanlış karar veriyordum mesela. Bir hata -(karşılık vermem)- daha büyük bir hatadan -(onunla evlenme kararı)- kurtardı beni hem pişmanım hem de öyle bir insanla ayrıldım diye şükrediyorum.Bence burada asıl sorun,evden ayrılmak için evlenmeyi düşünmeniz. Bu düşünce ile ileride yanlış kararlar verebilirsiniz.çözümü evlilikte aramayın lütfen..
Bu durum ilk defa başıma geldi bir daha gelmesine izin vermem zatenYasin henuz kucuk, ama insanlara karsi sinirlarini cizmeyi ogrenmen gerekiyor. Hayir hayirdir, dur dediginde karsindaki erkek durmak zorundadir. Bu derece israr etmesi bir cesit cinsel siddet turu, lutfen ne yasadiginin farkinda ol ve bir daha hayir kelimesinin ne kadar guclu oldugunu unutma. Ayni yataga sevisme amaciyla girdigin bir erkek bile herhangi bir asamada dur dediginde durmak zorundadir, rizanin olmasi cok onemli, bu hem etik hem yasal acidan bu sekilde. Kisaca kimse sana kendisini 'op' diye israr edemez, bundan rahatsiz oldugun anda hayir dedigin halde durmuyorsa ortamdan gitmesi gereken sendin.
Ay üşenmediniz mi.
Ben anlam problemi çıkmasın diye yazdım.
Daha yeni, tek bi harf nedeniyle, başka bi konuda kaos yaşandı.
Çok pardon, ama canım istediği gibi yazmaya devam etcem.
Ki zaten hissettiğim dilde yazmak genel tarzım.
Tarzıma saygım sonsuz.
Şimdiden kusura bakmayın![]()
Seninkinde anlamı geçtim anlamsızlık problemleri var ama...Bu kadar kötü yazan birinin başkasının 2 hecesini eleştirmesi abes olmuş...Üşenmedim çünkü zaten her kelimesi bozuktu
Arkadaş bazı düzeltmeleri yapmış bir tane de ben eklemek isterim. (Nacizane, dil müfettişliği geçtiği içinİstemememe.
Türkçemiz tuhaf bi dil.
Ama üç tane me me me olcak iki değil.
Burda amacım dil müfettişliği değil.
Ama değiştirmezseniz yanlış anlaşılabilir.
Neyse, gelek konuya.
Biraz uçmuşunuz gibi.
Hemen öpcem seni şapşup leveli fazla geldi bana.
Ama herkesin doğrusu kendine.
Kimse herkesin hiçbirşeyine, ya da herkes hiçkimsenin herşeyine, yada birileri birilerinin birşeyine karışamaz.
Burda ben olsam kuulca beklerdim.
Bakalım napcak.
İlgi isteğinizin sizi gütmesine mahal vermeyin.
Sakince bekleyin.
Dönerse sizindir.
Değilse, bi öpmedi diye gittiyse abazandır.
Acık beklesin, ölmediya.
Neden sen ve herkes denendiğini düşünmüş ki ?
Bence olay farklı.
Genel olarak verdiğin cevaplardan anladığım kadarıyla kendin için en aşağılayıcı senaryoyu yazıyor beynin. Adam sana "ben seni denedim, testi geçemedin " dememiş. Bu sebepten, senin "test edilmen" bir olgu değil, bu senin algın. Algılar da olaylardan çok bizim bakış açımızla ilgili. Bana kalırsa adam ya konuştuğunuz bir konuya yada aranızda ten uyumu olmamasına bağlı olarak bir karar verdi. Test edildiğinden bu kadar emin olman inanılır gibi değil.Ne bilim çok pişmanım tövbe ediyorum zaten . Çok durgunlaştım sürekli o günü düşünüyorum çıkmıyor aklımdan. Gerçekten çok karaktersiz biriymiş denemiş beni aklınca test etmiş geçemedim . Madem istemiyorsun sonrada devam etme yani ilk izin vermedim sonra o kadar çok istedi ki oldu artık . Bir de şöyle bir şey var hani baktın ben sana göre değilim sonra niye devam ediyorsun sürekli öp te öp . Sanırım ne de olsa geçmedim testi öptürdüğü kadar öptürdü. Ben de aklımı peynir ekmekle yedim galiba iş işten geçtikten sonra mantıklı düşünmeye başladım.
Umarım sebebi budur.Ten uyumu hıssetmemıs olabılır mı acaba? Bırınden cok hoslanıyordum bır kac ay sonra optum kucucuk agac opuyormus gıbı oldum sonra da arkadas kalalım dedım