Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gerçekten çok haklısınız hani ben cahilim desem kendimce yanlış düşündüm desem o benden 9-10 yaş büyük onun daha olgun olmasını isterdim. Sanırım bundan da çıkaracağım dersleri aldım ben hep böyle olmasından nefret ediyorum ama yaptığım yanlışlar beni hem değiştiriyor hem de birşeyler öğretiyor keşke hata yapmadan öğrensek bazı şeyleri.Aman aman iyi ki olmamis..
Yagmurdan kacarken doluya tutulmaya epey meraklısınız..
Anne Baba evi nekadar bizlere batsa da el evinden daha iyidir.
Evlenmek icin evlenmeyin su adamlara prim vermeyin lutfen.
Allah kurtarmis kardesim.
Çok haklısınız ama bazen öyle şeyler oluyor hayatımızda sanki diğer seçeneği seçdiğimizde daha mutlu olacakmışız gibi . Ben de öyle düşündüm mutlu olurum sandım iyi biri sandım konuşmasıyla güven verdi yaşı da büyük olgun evlilik sorumluluğunu alır sandım. Sandım da sandım işte .Ne diyeceğimi bilemiyorum . 32 yasindaki koca adamı 23 yaşındaki gencecik kızı için görücü kabul eden anneye ne demeli. Size diyeceğim tek şey sırf abinden ,o evden kurtulmak icin evlenme. Bu yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi bir şey. Yaşın küçük kpss çalışıyorsun herhalde atanmana bak. Öyle tiplerle de olmaz, ıyi ki de olmamış. Ama lütfen bu kötülüğü kendinize yapmayın.
Zor güvenen biri misiniz?Bana kalsa hiç öpmezdim o kadar çok öp diye ısrar etti ki . Öncesinde de evlencez diye güven vermişti hepsi yalanmış zaten zor güvenen birisiyim iyice soğudum.
Bu yasima dek tek bildigim hata yapmadan hicbir konida ustalasamayacagin..Evet gerçekten çok haklısınız hani ben cahilim desem kendimce yanlış düşündüm desem o benden 9-10 yaş büyük onun daha olgun olmasını isterdim. Sanırım bundan da çıkaracağım dersleri aldım ben hep böyle olmasından nefret ediyorum ama yaptığım yanlışlar beni hem değiştiriyor hem de birşeyler öğretiyor keşke hata yapmadan öğrensek bazı şeyleri.
Normalde evet. Erkeklere aşırı mesafeliyim aşka inanmıyorum ben mantık evliliği yapmak istiyorum görücü usulü tanıştığımız için birde direk evlilik için görüştük ondan buna güvendim ben o güveni bana verdi . Hepsi rolmüş.Zor güvenen biri misiniz?
Pek mantıklı da değilmiş aslında sürekli öpmek istemesi falan 32 yaşında bir adamın nasıl mantıklı geldi size ki?Yani onla mantık evliliği de yapılmazmis zaten boşverinNormalde evet. Erkeklere aşırı mesafeliyim aşka inanmıyorum ben mantık evliliği yapmak istiyorum görücü usulü tanıştığımız için birde direk evlilik için görüştük ondan buna güvendim ben o güveni bana verdi . Hepsi rolmüş.
Olabilir. Nedenini sormadım hiç kendimce karşılık verdiğim için oldu diye düşünüyorum. Belki en başından istemiyordu sadece amacı vakit geçirmekti. Ne zaman ben artık istemeye gelin dedim geri adım attı . Yakışmadı bana buna ilk yeltendiğinde bırakıp eve gelmem gerekiyordu asıl o testten kaldı o kısacık aklıyla beni denemiş beyefendi.Acaba öptükten sonra mı soğudu sizden bu da bi seçenek olabilir
Ne bilim çok pişmanım tövbe ediyorum zaten . Çok durgunlaştım sürekli o günü düşünüyorum çıkmıyor aklımdan. Gerçekten çok karaktersiz biriymiş denemiş beni aklınca test etmiş geçemedim . Madem istemiyorsun sonrada devam etme yani ilk izin vermedim sonra o kadar çok istedi ki oldu artık . Bir de şöyle bir şey var hani baktın ben sana göre değilim sonra niye devam ediyorsun sürekli öp te öp . Sanırım ne de olsa geçmedim testi öptürdüğü kadar öptürdü. Ben de aklımı peynir ekmekle yedim galiba iş işten geçtikten sonra mantıklı düşünmeye başladım.Belki tenler uymamıştır. ???
Adamın odunluğuna bir şey demiyorum da, her öptüğümüzü sonsuza dek öpmek istemeyebiliriz.
Bi arkadaş vardı, sevgilisiyle ilk öpüştükten sonra kusmuş, sonralarında da hep dişlerini fırçalamış öpüşmenin ardından.
Hayırlısı deyip yoluna bak. Günah diye düşünüyorsan tevbe et. Yapacak başka da bir şey yok. Kendini suçlama. Neşet Ertaş 'ın dediği gibi "adam mı ölür bi kerecik öpmeynen" :)
Ben işin görücü usulü boyuttan hemen ilk buluşmada öpüşmeye geçişine şaşırdım .Aday kişinin tanışma maksadı evlilikten çok kullanma durumuna benziyor .Sizin de en büyük yanlışınız istemediğiniz bir şeyi bir süre sonra ısrar üzerine yapmanız olmuş .Ne bileyim insanlar bir birlerini tanır kişilikler uyuyor mu ?Hayata bakış açısı benzer mi vs vs .Hemen yangından mal kaçırır gibi dudaklara yapışmak falan ciddiyetten uzak şeyler .Sonrada arayıp sormaması demek denedi elektirik alamadı uzaklaştı .Bir ilişkide önceliği cinsellik demek kişilik karakter önemli değil bu adam için .Yaşınız oldukça genç eğitiminiz var üstelik çalışıyorsunuz .Abinizden kaynaklı problemlerden ötürü kaçış olarak evliliğe sığınmayın .Evlilik sığınılacak bir liman değildir .Sorumluluktur ,abiden kaçarken manyak bir adama düşmeyin .Herkese merhaba hep takip ediyordum burayı sonunda hesap açıp ben de dertleşmek istedim.
23 yaşındayım üniversite mezunuyum çalışıyorum 2 ay önce bir gün eve geldiğimde annem bana görücüler gelecek dedi bana sormadan nasıl eve davet edersiniz deyip kızmıştım istemiyorum dedim ama ne yapıp edip ikna etti beni ben de abimle evde sorunlarım var diye kabul ettim sonunda bir kaçış kurtulma gibi bir şey diye düşündüm. Neyse oğlan geldi konuştuk iyi anlaştık daha doğrusu o beni çok beğendi istedi beğenilmek o kadar hoşuma gitti ki istemememe rağmen onun beni istemesi çok hoşuma gitti. Telefonla bir süre konuştuk herşey benim için iyi gidiyordu güvenmeye başlamıştım bu beni terk etmez diye düşünüyordum biliyorum çok saçma düşünüyorum ama ben kendime bir sığınak istiyorum çünkü hiçbir yere sığmıyorum evde fazlalık gibi hissediyorum öyle hissettiriyorlar daha doğrusu. Neyse 2 hafta sonra da buluştuk bu beni öpmeye kalkıştı istemememe rağmen zorladı sonra vazgeçti bir süre sonra gülüp eğlenirken yani güzel sohbet ederken tekrar öpmek istedi yanaktan izin verdim yürürken sürekli el ele tutuşmak istemesi falan bana çok erken geliyordu ama o öyle değildi bir defa da sen öp deyince ben de öptüm pişman mıyım değilim ben de ondan hoşlanıyordum yaptığımın arkasındayım da. Vedalaşirken de oldu bir şeyler bunları anlatmamın nedenine de gelirsek o buluşmadan sonra konuşmamaya başladı birden iletişimi kesti ben de yazmadım zaten ondan sonra aklıma acaba karşılık verdiğim için mi böyle oldu geliyor. Gerçekten bir daha kimseye kolay kolay güvenmeyeceğim.
Keşke ilk buna yeltendiğinde tavrımı sert gösterseydim o beni değil de ben onu terketseydim . Birde ilk öpüştüğüm kişi de o ne bilim ilkimi böyle bir insanla yaşamak istemezdim kendimi kullanılmış hissediyorum.
Ne bilim çok pişmanım tövbe ediyorum zaten . Çok durgunlaştım sürekli o günü düşünüyorum çıkmıyor aklımdan. Gerçekten çok karaktersiz biriymiş denemiş beni aklınca test etmiş geçemedim . Madem istemiyorsun sonrada devam etme yani ilk izin vermedim sonra o kadar çok istedi ki oldu artık . Bir de şöyle bir şey var hani baktın ben sana göre değilim sonra niye devam ediyorsun sürekli öp te öp . Sanırım ne de olsa geçmedim testi öptürdüğü kadar öptürdü. Ben de aklımı peynir ekmekle yedim galiba iş işten geçtikten sonra mantıklı düşünmeye başladım.
Ben de en çok onu merak ediyorum annesine bahseder mi? Belki demiştir annesi istememiştir beni. Şuan tek istediğim sadece anlaşamadık demesi. İnşallah dedikodum çıkmaz böyle bir şey olursa başım ciddi derecede belaya girer inkâr etsem bile kurtulur muyum sanmıyorum. Keşke hiç yaşanmasaydı çok pişmanım o kadar pişmanım ki anlatamam güvendim ben ya İlk defa birine güvendim. Zaten o bu kadar istemeseydi ben hayatta yapmazdım bir hata varsa çoğu onda ama öğrenilirse tek suçlu ben olacağım hakkımda yanlış düşünecekler hâlbuki ilk defa onun öpmesine izin verdim .ailesine ne dedi acaba? onu merak ettim ben.
Ben de en çok onu merak ediyorum annesine bahseder mi? Belki demiştir annesi istememiştir beni. Şuan tek istediğim sadece anlaşamadık demesi. İnşallah dedikodum çıkmaz böyle bir şey olursa başım ciddi derecede belaya girer inkâr etsem bile kurtulur muyum sanmıyorum. Keşke hiç yaşanmasaydı çok pişmanım o kadar pişmanım ki anlatamam güvendim ben ya İlk defa birine güvendim. Zaten o bu kadar istemeseydi ben hayatta yapmazdım bir hata varsa çoğu onda ama öğrenilirse tek suçlu ben olacağım hakkımda yanlış düşünecekler hâlbuki ilk defa onun öpmesine izin verdim .