Görücü usulü tanışma ve pişmanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yazım yanlışlarınızı düzeltmek isterseniz diye kırmızı ile işaretledim. Amacım da dil müfettişliği.

Olgunluk kesinlikle yaşta olmuyor. Kendinizi asla suçlayıp üzmeyin. Eğer aramamasının kaza geçirme, hastanelik olma, çenesini kırıp konuşamama gibi olağanüstü bir nedeni yoksa genç bir kızın güvenini kazanıp canı isteyince vazgeçen sahtekarın biriymiş. İyi ki aramamış da hayatınız heba olmamış öyle birisiyle. Siz başınız dimdik yolunuza devam edin. İş hayatınız varmış, evdekileri de çok takmayın kafanıza. Karşınıza daha bir çok kişi çıkacak. En doğrusunu seçip mutlu olmak önemli. Arada çıkan böyle sineklere hayali bir tekme de siz atın. Anca gider onlar

Hala kadın öptü beni bu kesin gevşektir mentalitesinde biri varsa zaten fersah fersah uzaklaşın ondan bayatladı yani bu düşünce tarzları

Teşekkür ederim. Ben kesinlikle kullanıldım yani hakketmedim bunları kandırıldım yani. Herşey iyiydi eve bıraktığında falan olsun bir sorun yoktu aniden bitti neden bitti anlayamadım benim de duygularım var üzüldüm yani kendimi bu hale soktuğum için sonunu düşünmeden hareket ettiğim için pişmanım. Hatun derdi birde evlencez derdi gerçekten güvenmesem yapmazdım. Kimseye birşey demesin yeter artık birşey istemiyorum ama onun karakterini az çok -yeni- tanıdığım için korkuyorum.

İlk diye kutsal bişey yok her duyguyla öpüşme özeldir.o istemiş siz istemissiniz opusmussubuz güveniniz niye yok oluyor niye siz kullanılmış oluyorsunuz sizde opmussunuz .demekki sizden istemedi ve bitti önünüze bakın ayrıca görücü usulü evlilik çok yanlış .tanışın tanıyın kriterleri kriteriniz uyuyor mu bakın konuşun gezin tozun sohbet edin emin olun sevin sevilin sevişin evlenin .

Bitmesi değil de bittikten sonra hakkımda ne der diye düşünüyorum bizim insanlarımız bu konuda sadece kızı suçlu bulduğu için dedikodu çıkar diye korkuyorum. Kız düzgün değilmiş gibisinden konuşurlarsa ailem beni öldürmekten beter eder .

Bence siz düzgün davranmışsınız bu süreç içerisinde.samimi bulduğunuz birisini öpmek size yakışmadığı anlamına gelmez.Madem evlenmekti niyeti geri adım atması yakışmamış.istemeye gelin demek için biraz aceleci davranmışsın biraz daha birbirimizi tanıyalım diyebilirdi

Alti ustu opmussun bu kadar vicdan yapma.
Bit opucukle karsisindaki kadini "yollu" ilan eden sahsiyetsiz bi zahmet defolsun gitsin zaten.
O opmek isterken cok iyi oluyor ama sen opunce kotu mu oluyorsun yani? Sahsiyetsiz iste..

Onlar öyle bir adilik yaparsa siz de ailenize sizin ısrarınızla tanımak için görüştüm ben. Ama adam sürekli sırnaştı, öpmek istedi ve sadece bir defa yanağımdan zorla öptü fazlasına izin vermedim diye görüşmeyi kesti ve iftira atıyor. Sizin yüzünüzden oldu bir daha kimseyle görüşmem ben dersiniz. Çoğu da doğru zaten. Endişelenmeyin siz bunları söyleyince zaten sizden yana olacak aileniz. Koruyuculukları tutacak çünkü. Bu arada eğer anneniz ortalığı ayağa kaldıran, aileye ilan eden, olay çıkaran bir tip değilse şimdiden söyleyin anne kimseye söyleme böyle böyle yaptı ben izin vermedim diye aramıyor deyin. Sizden yana biri olsun şimdiden. Ama olay çıkarıcı bir tipse hiç söylemeyin dediğiniz gibi bir durum olursa söylersiniz. Korkmayın aile çok anlayışlı olmasa da bu konuda evladına sahip çıkar. Hem o pisliğin de böyle bir şey söyleyip kendi foyasını ortaya dökeceğine hiç ihtimal vermiyorum ben

Yok acele etmedim yeterince zaman verdim daha verirdim ama ailesinden hiç ses seda yoktu sonuçta görücü usulü olduğu için evet ya da hayır bir cevap bekliyordu ailemde . madem bu kadar istiyorsun beni evlencez diyorsun öpüşmek falan olsun sorun etmiyorsun artık isteme için bizim kararımız olumlu desin ailesine diye düşündüm ne bilim hemen aynı gün gelsinler demedim yani .Ben de söyledim en sonunda iyiki de söyledim yoksa daha kandırmaya devam ederdi amacı gerçekten evlilik değilmiş onu da anlamış oldum. O sevgili gibi takılmak istiyordu belki ailesine olumsuz deyip benimle öylesine bile görüşüyor olabilir insanın aklına herşey geliyor çünkü bu işler bu şekilde olmuyor bizde aileler hep devrede olur.

Ne istediğini bilmeyen birisiymiş uzatmamanız iyi olmuş sizin için

İnşallah dediğiniz gibi olur biraz rahatladım. Anneme söylemeyeceğim çünkü o benden de beter olur. Bence mantıken söylememesi hakkında iyi olur ailem de bu konuda katı olduğu için kendi başı da derde girer diye düşünür herhalde. Hele hele zorladı desem birde ....

Evet kesinlikle böyle bir şeye cesaret edemez zaten etse de dediğim gibi kendi suçlu duruma düşecek. Elbette zorladı utandım size söyleyemedim, zaten ters davrandım diye aramadı beni diyeceksiniz ailenize. Rahat olun hiç cesaret edemez kendi pisliğinin ortaya çıkmasına

Sanırım haklısınız inşallah öyle olur çok teşekkür ederim cevabınız çok iyi hissettirdi

InsAllah hayatta tek üzüldüğün , üzüleceğin şey bu olur. Kurtulduğuna şükret , daha kimler karşına çıkacak. Yaşın küçük hemen evlilik düşünme. Eğer bir şeyler anlatırsada sağda solda inkar et, evliliğe hayır dediğim için öyle yapıyor de. Bunu hak ediyor çünkü.

Kesinlikle ama kesinlikle karsidaki erkek kizacak darilacak diye istemedigin bir sey yapma.

eger aileniz geleneksel ise karşı taraf geleneksel ise daha çok dikkat etmek gerekiyor. Ben eşimle tanıştıktan sonra KV eve çok davet etmişti ama ben resmî bir şey olmadan evinize gitmem demiştim. Herkesin kendine göre bir ailesi yapısı var, ben böyle tercih ettim. Eşim çok saygılıydı, hiç bir şekilde benim istemediğim bir şey yapmadı.

ya saçmalama böyle bir şeyi asla anlatamaz. Adam 32 yaşında sen 23. Böyle bir şey anlatırsa demezler mi adama görücü usulü ilk buluşmada 23 yaşında cahil kızı mı sıkıştırıp öptün namussuz herif diye. Bırak bunu takma. Yaptığı edepsizliği anlatacak kadar terbiyesizleşirse sen her türlü üste çıkacaksın. Ben karşılık vermedim beni zorladı diye. Yaşın genç daha. Bir hata olmuş. Hatan da şu istemeden sırf adam ısrar etti diye öpüşmen.

Aman ha evleneyim falan demeyin sizi çok savururlar. Daha evlenme olgunluğuna erişmemişsiniz.

Birincisi istemediğiniz bir şeyi ısrar üzerine neden yapıyorsunuz?
İkincisi sizin şuanki kaygınız tamamen ya adım çıkarsa? Benle öpüştü ondan ayrıldım dediyse adam diye korkuyorsunuz. Siz kendinizi bilmiyor musunuz bırakın elalem ne derse desin...

Mesleğiniz var mı? Ekonomik özgürlüğünüz? Çalışıyor musunuz? Önce bunları halledin sonra koca derdine düşün. Evden kurtulmanın tek yolu kocaya gitmek değil. Çalışır ayrı ev tutarsınız. Niye illaki evlenmek?

Ailem hayatta ayrı eve çıkamama izin vermez.

Aynen tek hatam buydu böyle olacağını hiç tahmin etmedim çünkü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…