Bu kadar Türkçe dersinden sonra
"Dil müfettişliği", "gelek konuya" , "uçmuşunuz", "öpcem", "şapşup leveli", "kuulca", "napcak", "abazan", "acık beklesin" , "ölmediya" yazmak...
Ay yok artik yaaa 23 falan diyeceksin sandim 32 ne, 32 yasinda adamin baska isi mi yok yaptigi oyunlara bak. Ayrica biz insaniz ya opusuyoruz hatta daha neler nelee yapiyoruz yani bu yuzden suclu hissetme kendini ne alakasi var? Bosver bir deliden kurtulmussun.32 yaşında
doğru yazmış yalnız. istemememe olacakİstemememe.
Türkçemiz tuhaf bi dil.
Ama üç tane me me me olcak iki değil.
Burda amacım dil müfettişliği değil.
Ama değiştirmezseniz yanlış anlaşılabilir.
Neyse, gelek konuya.
Biraz uçmuşunuz gibi.
Hemen öpcem seni şapşup leveli fazla geldi bana.
Ama herkesin doğrusu kendine.
Kimse herkesin hiçbirşeyine, ya da herkes hiçkimsenin herşeyine, yada birileri birilerinin birşeyine karışamaz.
Burda ben olsam kuulca beklerdim.
Bakalım napcak.
İlgi isteğinizin sizi gütmesine mahal vermeyin.
Sakince bekleyin.
Dönerse sizindir.
Değilse, bi öpmedi diye gittiyse abazandır.
Acık beklesin, ölmediya.
Kasma boşver. Ayrıca evinde huzursuz olabilir sığınak arayabilirsin ama sırf bu yüzden öylesine bir ilişkinin içerisine bırakma kendini. Bak çalışıyormuşsun kendini değerlerini düşün. İstediğin gerçekten sevdiğin için evlilik olayına gir doğru insanla.Herkese merhaba hep takip ediyordum burayı sonunda hesap açıp ben de dertleşmek istedim.
23 yaşındayım üniversite mezunuyum çalışıyorum 2 ay önce bir gün eve geldiğimde annem bana görücüler gelecek dedi bana sormadan nasıl eve davet edersiniz deyip kızmıştım istemiyorum dedim ama ne yapıp edip ikna etti beni ben de abimle evde sorunlarım var diye kabul ettim sonunda bir kaçış kurtulma gibi bir şey diye düşündüm. Neyse oğlan geldi konuştuk iyi anlaştık daha doğrusu o beni çok beğendi istedi beğenilmek o kadar hoşuma gitti ki istemememe rağmen onun beni istemesi çok hoşuma gitti. Telefonla bir süre konuştuk herşey benim için iyi gidiyordu güvenmeye başlamıştım bu beni terk etmez diye düşünüyordum biliyorum çok saçma düşünüyorum ama ben kendime bir sığınak istiyorum çünkü hiçbir yere sığmıyorum evde fazlalık gibi hissediyorum öyle hissettiriyorlar daha doğrusu. Neyse 2 hafta sonra da buluştuk bu beni öpmeye kalkıştı istemememe rağmen zorladı sonra vazgeçti bir süre sonra gülüp eğlenirken yani güzel sohbet ederken tekrar öpmek istedi yanaktan izin verdim yürürken sürekli el ele tutuşmak istemesi falan bana çok erken geliyordu ama o öyle değildi bir defa da sen öp deyince ben de öptüm pişman mıyım değilim ben de ondan hoşlanıyordum yaptığımın arkasındayım da. Vedalaşirken de oldu bir şeyler bunları anlatmamın nedenine de gelirsek o buluşmadan sonra konuşmamaya başladı birden iletişimi kesti ben de yazmadım zaten ondan sonra aklıma acaba karşılık verdiğim için mi böyle oldu geliyor. Gerçekten bir daha kimseye kolay kolay güvenmeyeceğim.
Keşke ilk buna yeltendiğinde tavrımı sert gösterseydim o beni değil de ben onu terketseydim . Birde ilk öpüştüğüm kişi de o ne bilim ilkimi böyle bir insanla yaşamak istemezdim kendimi kullanılmış hissediyorum.
Bana kalsa hiç öpmezdim o kadar çok öp diye ısrar etti ki . Öncesinde de evlencez diye güven vermişti hepsi yalanmış zaten zor güvenen birisiyim iyice soğudum.Kullanılmışlık duygusu çok tuhaf. Siz de onu öptünüz. O zaman siz de onu kullandiniz.
Herkese merhaba hep takip ediyordum burayı sonunda hesap açıp ben de dertleşmek istedim.
23 yaşındayım üniversite mezunuyum çalışıyorum 2 ay önce bir gün eve geldiğimde annem bana görücüler gelecek dedi bana sormadan nasıl eve davet edersiniz deyip kızmıştım istemiyorum dedim ama ne yapıp edip ikna etti beni ben de abimle evde sorunlarım var diye kabul ettim sonunda bir kaçış kurtulma gibi bir şey diye düşündüm. Neyse oğlan geldi konuştuk iyi anlaştık daha doğrusu o beni çok beğendi istedi beğenilmek o kadar hoşuma gitti ki istemememe rağmen onun beni istemesi çok hoşuma gitti. Telefonla bir süre konuştuk herşey benim için iyi gidiyordu güvenmeye başlamıştım bu beni terk etmez diye düşünüyordum biliyorum çok saçma düşünüyorum ama ben kendime bir sığınak istiyorum çünkü hiçbir yere sığmıyorum evde fazlalık gibi hissediyorum öyle hissettiriyorlar daha doğrusu. Neyse 2 hafta sonra da buluştuk bu beni öpmeye kalkıştı istemememe rağmen zorladı sonra vazgeçti bir süre sonra gülüp eğlenirken yani güzel sohbet ederken tekrar öpmek istedi yanaktan izin verdim yürürken sürekli el ele tutuşmak istemesi falan bana çok erken geliyordu ama o öyle değildi bir defa da sen öp deyince ben de öptüm pişman mıyım değilim ben de ondan hoşlanıyordum yaptığımın arkasındayım da. Vedalaşirken de oldu bir şeyler bunları anlatmamın nedenine de gelirsek o buluşmadan sonra konuşmamaya başladı birden iletişimi kesti ben de yazmadım zaten ondan sonra aklıma acaba karşılık verdiğim için mi böyle oldu geliyor. Gerçekten bir daha kimseye kolay kolay güvenmeyeceğim.
Keşke ilk buna yeltendiğinde tavrımı sert gösterseydim o beni değil de ben onu terketseydim . Birde ilk öpüştüğüm kişi de o ne bilim ilkimi böyle bir insanla yaşamak istemezdim kendimi kullanılmış hissediyorum.
Birkaç gün sonra bizden olmadı sen daha iyilerine layıksın tarzında mesaj atmıştı. Ben de bozuntuya vermedim Allah'a emanet ol deyip engelledim.Buluştuktan kaç gün geçti de yazmadı ? Siz yazdınız mı hiç ? Ya da aradınız da cevap mı vermedi
Ben zaten hep hayır dedim ısrar etmesi ,zorlaması sonucu birde güveniyordum ikna etti beni yani. Çünkü benimle gerçekten evlenmek istediğini söylüyordu . İyi ki de bitti tek korkum böyle bir insan ayrıldık diye ne der insanlara dedikodumu çıkarır mı aileme kadar gelir mi bilmiyorum.şerefsiz herif görücü usulü olunca aklınca seni denemiş.
O erkek olduğu için onun saldırgan davranmasını siz her koşulda sineye çekmelisiniz. ama senin karşılık vermen evlenilecek kız olmadığın izlenimini vermiş paşama.
Adam terbiyesizin önde gideni.
Sakın üzülme.
Bence esas senin için bir deneme olmuş bu buluşma, böyle terbiyesiz heriflerle, kadına değer vermeyen heriflerle ömür geçmez.
Sana azıcık saygısı olsa insan yerine koysa zaten o hareketi yapmazdı.
Ben zaten hep hayır dedim ısrar etmesi ,zorlaması sonucu birde güveniyordum ikna etti beni yani. Çünkü benimle gerçekten evlenmek istediğini söylüyordu . İyi ki de bitti tek korkum böyle bir insan ayrıldık diye ne der insanlara dedikodumu çıkarır mı aileme kadar gelir mi bilmiyorum.
Tam tersine son mesajım Allah'a emanet ol oldu. Güzelce bitirdim ben en azından yaptığımın arkasındayım ben o yaptı yaptı ben kötü oldum eminim bir gün pişman olacak kötü şeyler yazıp pişman olmasına mani olmak istemedim. Pişman olsun ama elinden birşey gelmesin artık istiyorum.Pisligin tekiymis zihniyetide belli karsilik verdin diye kotu kiz olmussun. Bosver zaten zorlamasi hemen bunlara kalkismasi berbat bir insan oldugunu gosteriyor ama ben olsam sessizce uzaklasmasina izin vermezdim agzima geleni arayip sayardim okuze
Doğru inkâr ederim artık o zamanhiçbir şey diyemez. Sen de dersin ki zorla öpmeye kalktı beni izin vermedim diye iftira atıyor. Ben kimseye anlatmadım rezil olmasın diye o hala benimle uğraşıyor.
Onun demesiyle olsa o işler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?