• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görücü usulü nişanlılık ve mesafe:( lütfen yardım

Kurkmantolumatmazel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
173
109
103
Ben yurtdışında yaşıyorum ve yazın izine gittigimzde hiç tanımadıgım biriyle yüzük taktım geldim 1 haftanın içersinde.. bunun pişmanlıgını izin dönüşü yaşadım. Bi kaç defa görüştük sadece ve yanımda çok iyi biriydi, ilgiliydi.. aramızda 8 yaş var ben 24 yaşındayım. Nişanlanalı 2 ay oldu ama bu 2 ay burnumdan geldi. Çok konuşmuyoruz bi nişan evresine göre, mesaj falanda çok nadir. 1 hafta aramadıgı oluyo. Bu konuları konuştuğumdaysa fazla vakit geçirmedigimiz için birbirimize çok ısınamadıgımızı, bu 10 aylık süreçte çok üstüne gitmeyip anlayışla karşılamamı ve evlendikten bir iki sene sonra herseyin rayına oturacagını söylüyo.
Ben bunları hazmedemesemde daha öncesinde zaten bi kere yüzük atmış biri olarak sineye çekiyorum bu süreçte gerçekten cok yıpranıyorum ve soğumaya başladım. Evlilige dair hevesim kaçtı, konuşasım bile gelmiyo:(
Sizce sorun sadece mesafelermi, ben gibi örnekler varmı:KK61:

Neden tanımadığınız bir insanla yüzük taktınız direk? Hani beğenmişseniz konuşurdunuz uzaktan iş ciddileştiğinde döner nişan yapardınız. Pek iyi bir durum gözükmüyor sanki, hani böyleyken evlenecek ve evlendikten sonra rayına gireceğini hiç sanmıyorum.

1 hafta aramıyor mu :skandal:en çok bu evrede görüşmeniz lazım. ben burada bazen gerçek adını bile bilmediğim üyeleri merak ediyorum bazen, adam nişanlısıni merak etmiyor :deli: klasik olacak biraz ama nişan döneminde duzelmeyen evlilikte hiç düzelmez

Neden tanımadığınız bir insanla yüzük taktınız direk? Hani beğenmişseniz konuşurdunuz uzaktan iş ciddileştiğinde döner nişan yapardınız. Pek iyi bir durum gözükmüyor sanki, hani böyleyken evlenecek ve evlendikten sonra rayına gireceğini hiç sanmıyorum.
Geçen sene izinde bir kaç defa gelmişlerdi görmüştüm ama hiç konuşma olmamıştı ve bu sene istediler, araya giren kişilerde güven verdi açıkçası.. zaten bunun pişmanlığını yaşıyorum, ben nasıl böyle bişey yaptım.. hani nasipse agız dil baglanır derler ya:kızgın: ben artık kendiliğimden hiç bişey yapmıyorum ararsa açıyorum, yazarsa cevap veriyorum o kdar.. nereye kadar giderse oraya kadar :sopa:

Çok alelacele oldu maalesef.. sürekli istemeye gelen birileri oluyodu, aile baskısı oldu birazda, birini secmek zorundaydm;( buna görünce ısındım bilmiyorum, evet 1 haftada kimse kimseyi tanıyamaz ama yanımda gercekten cok beyefendi, esprili, kndini yetiştirmiş iyi biriydi. Şimdide çok ilgisiz.. bi hata ettim ve ağır ödüyorum:KK35:

Böyle durumlara karşıyım.
Ne canım, kız tarafı mı bu naz yapıyor.
Boşverin derim...
Hakkınızda hayırlısı olsun fakat ben tasvip etmiyorum, şahsi görüşüm...

Kendisi türkiye de sen yurt dışındamısın??
Adamın niyeti farklı olabilir, nelerini görüyoruz duyuyoruz...

Sırf yurt dışında yaşayabilmek için çalıyorlar insanların hayallerini, evlendikten sonra da ters davranmalar, aldatmalar, dayaklar havalarda uçuşuyor...

Tanımadığın huyunu suyunu, niyetini bilmediğin insanla pat diye neden yüzük taktın evlilik bu şakaya gelmez oyun değil ki...

Kendisi türkiye de sen yurt dışındamısın??
Adamın niyeti farklı olabilir, nelerini görüyoruz duyuyoruz...

Sırf yurt dışında yaşayabilmek için çalıyorlar insanların hayallerini, evlendikten sonra da ters davranmalar, aldatmalar, dayaklar havalarda uçuşuyor...

Tanımadığın huyunu suyunu, niyetini bilmediğin insanla pat diye neden yüzük taktın evlilik bu şakaya gelmez oyun değil ki...
Evet ama bizde öyle bi durum olamaz, mesleği gayet iyi, ki zaten benim onu buraya getirme gibi bi durumum yok. Bu ilişki için biraz çaba gösterir ve yoluna girerse bişeyler Türkiyede kalacagım evlenince

Bende bu yüzden kendimi geri çektim, düzelteceksede o düzeltecek bu durumu ben değil..

Ben kesinlikle tasvip etmiyorum diyorum siz düzeltecekse o düzeltecek diyorsunuz...
Çelişkili olmuş biraz.
Kısaca siz bu yoldan erkenden dönün...

Ben de yıllarca yurtdışında yaşadım ve benim de başımdan böyle bir sözlülük dönemi geçmişti.
İster boşluk diyebilirisiniz isterseniz cahillik, fakat o kararı almamış olmaktan ötürü o kadar mutluyum ki!
Eğer o kişi ile evlenmiş olsaydım, hayatım mahvolurdu bunu şimdi daha da net görebiliyorum.
Ne aile yapısı ne de kişilik olarak birbirimize hiç uygun insanlar değildik.
Ve senin de dediğin gibi, Türkiye'ye izne gelip 15 gün içerisinde isteme + söz olmuştu.
Annem bile kızmıştı o zaman "bu nedir ya yangından mal kaçırır gibi, bir tanışsalardı, yine gelirdik acele niye"...
Neymiş illaki adı konsunmuş kızaca "kız elden kaçmasın" hesabı oldu biraz.

Netice, uzaktan uzağa ilgisizlik, zaten tanımadığım bir insan olduğu için, bir iki de yalanını yakaladım.
Kestirdim attım.
Zaten babam da olumlu bakmıyordu, benim bir boşluğuma gelerek "tamam" demiştim o kadar.
Bence iyi ölçüp biçin.
Ne demek "evlendikten 2 sene sonra oturur birşeyler" hayret bişey. :KK12:

OKUDUKLARIMDAN ANLADIGIM VE GORDUGUM KADARIYLA ARANIZDAKI YAS FARKI DAHIL OLMAK UZERE PEK COK SEBEP OLABILIR. EGER AILE YAPISI VS IYIYSE BENCE TURKIYEYE KUCUK KACAMAKLAR YAPARAK VAKIT GECIRIN DERIM, KENDIM DE YURTDISINDAYIM NISANLIMLA VAKIT GECIRMEK ICIN FIRSAT BULDUKCA KACIYORUM BU TIP SEYLER HEM SIZI YAKINLASTIRIR DUYGU ACISINDAN HEMDE TANIMANIZI SAGLAR. BIR ARKADASIMLA AYNI DONEMDE SOZLENDIK ODA SIZIN GIBIYDI NISANLISI COK IYI BIRI AMA BASTA BIRBIRLERINI PEK TANIMADIKLARI ICIN AYNI DURUMU YASAMISLARDI BIRLIKTE KUCUK KACAMAKLAR YAPTIK TURKIYEYE IKIMIZDE NISANLILARIMIZLA VAKIT GECIRDIKCE KARARLARIMIZDAN EMIN OLABILDIK IYI KI HAYATIMA ALMISIM BU ADAMI DIYEBILDIK, SUKUR BIZIMKILER IYI CIKTI AMA TERSI BIR TABLOYLADA KARSILASABILIRSINIZ BUNU DA AKLINIZDA TUTARAK TEKRAR DUSUNUN DERIM. EGER NIYETI SADECE AVRUPAYA GITMEK OLSAYDI EMIN OLUN DAHA COK UZERINIZE DUSER VS SEYLER YAPARDI. BEN BELKI COK OPTIMIST YAKLASIYORUM OLAYA ANCAK BIRBIRINIZI TANIMA FIRSATI TAM DA SUAN BENCE...

Bence daha fazla uzamadan yüzüğü atın derim. Arada aşk yok, paylaşım yok, birliktelik yok. Hangi devirde yaşıyoruz ve kaç yaşında insanlarız. Böyle şey mi olur. Doğu bölgesinde ailenizle yaşasanız hadi töre falan diyicem. Zaten yurtdışında bir düzen oturtmuşsunuz. Ailenizden uzaksınız. Aile ne kadar baskı yapabilir. Bu şekilde evlenmektense Türkiye'ye hiç dönmem daha iyi. Gerçekten çok bilinçsiz bir durum. Derhal kurtulmanızı öneririm.

Back