- 27 Ekim 2016
- 173
- 109
- 103
- Konu Sahibi Kurkmantolumatmazel
Ben yurtdışında yaşıyorum ve yazın izine gittigimzde hiç tanımadıgım biriyle yüzük taktım geldim 1 haftanın içersinde.. bunun pişmanlıgını izin dönüşü yaşadım. Bi kaç defa görüştük sadece ve yanımda çok iyi biriydi, ilgiliydi.. aramızda 8 yaş var ben 24 yaşındayım. Nişanlanalı 2 ay oldu ama bu 2 ay burnumdan geldi. Çok konuşmuyoruz bi nişan evresine göre, mesaj falanda çok nadir. 1 hafta aramadıgı oluyo. Bu konuları konuştuğumdaysa fazla vakit geçirmedigimiz için birbirimize çok ısınamadıgımızı, bu 10 aylık süreçte çok üstüne gitmeyip anlayışla karşılamamı ve evlendikten bir iki sene sonra herseyin rayına oturacagını söylüyo.
Ben bunları hazmedemesemde daha öncesinde zaten bi kere yüzük atmış biri olarak sineye çekiyorum bu süreçte gerçekten cok yıpranıyorum ve soğumaya başladım. Evlilige dair hevesim kaçtı, konuşasım bile gelmiyo
Sizce sorun sadece mesafelermi, ben gibi örnekler varmı
Ben bunları hazmedemesemde daha öncesinde zaten bi kere yüzük atmış biri olarak sineye çekiyorum bu süreçte gerçekten cok yıpranıyorum ve soğumaya başladım. Evlilige dair hevesim kaçtı, konuşasım bile gelmiyo
Sizce sorun sadece mesafelermi, ben gibi örnekler varmı