- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Su dolduruyormuş köyün çeşmesinden. Geçen komşunun biri görmüş bunu balkondan. "Kiiiiz ne yapiyorsun seeeen?" diye bağırmasıyla zorunlualanin su dolu prezervatifi fırlatıp kaçması bir olmuş.Prezervatifin içine ne koyuyorsunuz
Reelde hiç ilgi görmüyor galiba, yazık :)Hoşuna gidiyor popi olmak
Ay bamya deme bana. Biri atmıştı libidom yerlere düştü toparlayana kadar canım çıktı hahahahaYoksa minik bir bamya mı
Ben de bu havada su doldurup donduruyor herhalde dedimSu dolduruyormuş köyün çeşmesinden. Geçen komşunun biri görmüş bunu balkondan. "Kiiiiz ne yapiyorsun seeeen?" diye bağırmasıyla zorunlualanin su dolu prezervatifi fırlatıp kaçması bir olmuş.
Sen prezervatif havada dön dön git muhtarın kafasına düş. Yüzündeki suyu silmiş muhtar eliyle ama ne olduğunu da anlamamış, akşam eve gidene kadar kafasında prezervatifle dolaşmış yazık.
Gökten 3 elma düşmüş. Biri bize, biri zorunlualana diğeri de prezervatifin içine jahahajSu dolduruyormuş köyün çeşmesinden. Geçen komşunun biri görmüş bunu balkondan. "Kiiiiz ne yapiyorsun seeeen?" diye bağırmasıyla zorunlualanin su dolu prezervatifi fırlatıp kaçması bir olmuş.
Sen prezervatif havada dön dön git muhtarın kafasına düş. Yüzündeki suyu silmiş muhtar eliyle ama ne olduğunu da anlamamış, akşam eve gidene kadar kafasında prezervatifle dolaşmış yazık.
Olursa olur olmazsa yangınını almak için buz gibi sütlaç mı yesinDiyecek birşey bulamadim..
Sütlac tarifi vereyim bari;
- 1/2 çay bardağıpirinç(3 yemek kaşığı) (40 g)
- 2 su bardağısıcak su(400 ml)
- 1 litresüt
- 1 su bardağıtoz şeker(200 g)
- 2 yemek kaşığı (tepeleme)buğday nişastası
- 1 çay bardağısu(150 ml)...
Bamya daha daha mağma tabakası seviyesindeAy bamya deme bana. Biri atmıştı libidom yerlere düştü toparlayana kadar canım çıktı hahahaha
dogru unuttum ben o adamıEvine gelen iş arkadaşı için almıştır. Malum adam sürtünmeden duramıyor
Toprak bshshshshsPrezervatifin içine ne koyuyorsunuz
Yansın geceler, Pelinsu EcelerYansın buralar
Çatlak patlak üstü yuvarlak kremalı bööğğrek üstü cooğğrekk soguk sütlacc amanda Allah..da diyebilerOlursa olur olmazsa yangınını almak için buz gibi sütlaç mı yesin
Şu topik sahibinin antin kuntin mesajlarını okurken en çok sizlerin yaptığı yorumlar ilgimi çekiyor yemin ederim harikasınızEvine gelen iş arkadaşı için almıştır. Malum adam sürtünmeden duramıyor
Çok yaratıcısınız hanımefendi. Peki bu toprak rahme düşerse ne olurToprak bshshshshs
Oha nasıl mantıklıBen de bu havada su doldurup donduruyor herhalde dedim