Görücü usulü ile tanıştığım çocuk ile görüntülü konuşurken çok uygunsuz aldığım bir şeyi yanlışlıkla gördü ? Mesaj bile yazmadı üzerine ?sizce napmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yıllardır seks hayatım var ve aktif ama ne prezervatif aldım ne kayganlaştırıcı jasjahdahdadajsdhsaf konularını okudum fake olduğunu eğer değilsen de kişilik bozukluğun olduğunu düşünüyorum.Sevgilini aldatıyosun,aynı anda 2 kişiyle görüşüyosun.Anladığım kadarıyla ailene ters alakasız bir yaşantında var ve önerdikleri insanla ilişki yaşamayı bile düşünmüşsün onuda işlem yaptırıp kandırıcaktın muhtemelen.Bence psikologa gitmelisin

Sonrasında pek çok konu açtı başlık sahibi. Gerçek. Çok hızlı bir cinsel hayatı var. Tek eşli insan prezervatif tercih etmez zaten. Hissiyatı azaltıyor. Kayganlaştırıcı kuruluk yaşandığı zaman lazım oluyor.

way valla cok şaşırdım diğer konudada ilk kez ilişkiye girdim yazmış tarih olarak yenilerinde…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…