Görücü usulü ile tanıştığım çocuk ile görüntülü konuşurken çok uygunsuz aldığım bir şeyi yanlışlıkla gördü ? Mesaj bile yazmadı üzerine ?sizce napmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Prezervatifin içine ne koyuyorsunuz

İlahi, sorduğun soruya bak; geçenlerde tarifi verdiler ya ayol.
Elbette balkon duvarına sürttüğü ve para bandı ile bantladığı muzu koyuyor.
Değil mi Z zorunlualann ?

Çekinme tatlım, söyle; seni yargılayacak değiliz her genç kızın başına gelir; çok doğal şeyler bunlar tıpkı açtığın diğer 38439 konu gibi.

Ne igrenc bi konu ya. Ben ki sekste esler arasi sinirlarin olmamasi gerektigini dusunurum basit ucuz konu olmus. Neyse aklinizi basina toplayin ulke yaniyo g.t derdine dusme zamani degil

Vay be kırk yıllık libidoluyum

Ya görüntülü konuşmada siz bunu nasıl yanlışlıkla gösterebildiniz aklım almıyor, demek ulu orta yerlere koyuyorsunuz ve sürekli kullandığınız düşünülür haliyle. Çok saçma bir konu

Babamlarin koyunde teyzeye hala, halayada eme diyorlar. Akraba ilişkileri karisik bizdede. Kim neyim anlamıyorum.

Hiç seks yapmamış bir erkeğin/kadının hiç seks yapmamış bir erkek/kadınla evlenmek istemesini abes karşılamıyorum. Burada sorun ‘patlak mısın’ ifadesi bence. Birbirinize uygun olduğunuzu düşünmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…