Görücü usulü ile tanıştığım çocuk ile görüntülü konuşurken çok uygunsuz aldığım bir şeyi yanlışlıkla gördü ? Mesaj bile yazmadı üzerine ?sizce napmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa tüh. Hamilesin diye dedim yakınsan gel diye. Mayalı hamurla küçük denemeler mi yapsan acaba? Az az böyle. Farklı tariflerden, hani hangisi en yakınsa onu yaparsın ondan sonra.
Denersen birinde fırın ayarını yüksek tut dene bir bence, buradaki taş fırınların içi malumdur, hızlı pişmesi iyi oluyordur belki ama yanadabilir, bilemedim. 😂 Ay inşallah bulursun iyi bir tarif ya.
Bu firinlardakilerde mayalı oluyor dimi? 😍
Belki tuttururum ya inşallah. Normal zamanda da hep sevdiğim bir şeydir. Gerçekten malatyadaki gibi olmuyor bazı şeyler 🥺
Allah razı olsun bu arada düşünceniz yeter gerçekten ☺️

Hani size bahsetmiştim memlekete gidince anneannemlerin önerdiği çocuk ile tanıştım iki haftadır konuşuyorduk arada görüntülü konuşuyorduk . Hiç öyle saçma sapan konulara girmemiştik . Bugün yüzüklerimi gösterirken arka tarafta çok önceden aldığım prezarvatif kutusunu gördü bir de kayganlaştırıcı vardı . Çocuk önce bir dondu kaldı sonra ben ne gördüm orada dedi bende dondum kaldım o an. Dedim benim biriyle birlikte olduğumu mu düşünüyorsun dedim o da hayır ama ne için aldın onu dedi bende tahmin ediyosundur dedim oda anladım tatmin olmak için dedi bana . Gerçekten onun için almıştım ama jelatinini bile açmamıştım hatta ona da dedim . Biz bu konu üzerine bayağı konuştuk bana daha önce hiç yapmadığını senin de yapmayacağını düşünüyorum dedi . Bende yapsam ne olur dedim oda demesin mi !!! Sen patlak mısın yoksa diye .. dedim bu ne biçim üslup sonra çok özür dilerim dedi beni affet felan dedi . Kendisinin de yaptığını haftada bir kez yapıyorum dedi . Ya o kadar soğudum ki . Sizce konuşmaya devam etmeliymiyim . Böyle şeyleri hiç yaşamadığını karşısınjnda daki de öyle olmasını istiyormuş. Gerçekten yerin dibine girdim ya ama ne yapabilirim şu saatten sonra
Hiç kaçırma hemen evlen🤣hatta nolur evlen de sal bizi ya🙏

Bu firinlardakilerde mayalı oluyor dimi? 😍
Belki tuttururum ya inşallah. Normal zamanda da hep sevdiğim bir şeydir. Gerçekten malatyadaki gibi olmuyor bazı şeyler 🥺
Allah razı olsun bu arada düşünceniz yeter gerçekten ☺️
Evet mayalı hamur. Ama somun ekmek mayasından farklı olabilir, mayası daha az falan. Pideler de mayalı hamur ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X