Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görücü usulü istemeye geldiler.Görmediğim, bilmediğim, tanımadığım birisiyle tanışmaya çekiniyorum. düzgün birisine benziyor ama sevemeyeceğim diye düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Görücü usulü istemeye geldiler.Görmediğim, bilmediğim, tanımadığım birisiyle tanışmaya çekiniyorum. düzgün birisine benziyor ama sevemeyeceğim diye düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım yardım edin lütfen
canım oturup konuşursun ister kendi evinizde ister dışarıda zaten konuşunca anlarsın tavırlarından konuşmalarından ona göre karar verirsin hemen kestirip atma ii düşün canım.
Görüşüp konuşup öyle karar verebilirsin canım, kararı sana bağlı.
Görücü usulüne soğuk bakmayan biriyim, neticede kısmetin nerden geleceği, neyin vesile olacağı belli olmaz.
Şuan sevemeyeceğini sadece düşünüyorsun, belki hoşlanırsın belki dediğin gibi bir etkilenme olmaz bunu da karşı karşıya gelip anlayabilirsin.
Ama dersen ki, ben şuan evlilik düşünmediğimden böyle bir tanışmaya da gerek duymuyorum o bambaşka.
Hakkınızda hayırlısı..
hayır da şer de Allah'tan, umarım bahtın açıktır, sever miyim sevmez miyim deme nice tanışıp büyük aşkla evlenenlerin aşkı ölüp bitiyor. Yani görücü veya kendi bulduğun biri olsun fark etmez; hamuruna bak karşındaki kişinin ve bence bir şans ver