Görücü usulü 4. görüşme

myiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
335
19
37
Merhabalar;
tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıştık.3 buluşmayı gerçekleştirdik.4. buluşma da gelicektir.siz deneyimli üyelerden bazı soruları yanıtlamanızı rica ederim.Yeni tanışan çiftler genelde nekadar süre içinde el ele tutuşuyolar.4. buluşmada bu olabilir mi ? çocuğun yanında kendimi çok yetersiz hissediyorum.hem dış görünüm hem de kariyer anlamında... ben bu kez olmaz artık die düşünrken o sıradaki görüşmenin tarihinden vs bahsediyor.4. buluşmada artık gidişatın nasıl olucağı belli olur mu sizce? yani bu iş devam eder mi yoksa uygun değiliz kanısı.erkekler beğenmeseler görüşmeye devam etmezler değil mi benimle görüşme amacını tam anlamıyorum aslında boş zamanını farklı bşey yaparak mı geçirmek veya elektirik aldığı için ya da sadece beni kırmamak için kendime özgüvenim gitmesin diye mi neler düşünrüsünüz ?

neden kendini yetersiz görüyosun anlamadım ama böyle görüyorsan bile ona belli etme evlenirseniz sıkıntı çıkar.

benim iyi bakıyorum.o sanki daha güzel akıllı birine layıktır düşücensi oluştu.

Neden kendinizi yetersiz goruyorsunuz ki?
Gorucu usulu olunca zaten niyetler ciddi oluyor bence boyle dusunmekten vazgecin.
Hem sizi begenmeseydi birdaha gorusmezdi...

inşallah söyledikleriniz gibidir.ben sanki o da yeterli bulmuyor ama biraz tanıyım belki elektirik alırım demek için görüşüyor gibi düşünyorum.

Meslekleriniz neler ? Ilgileriniz neler? Dış gorunusleriniz nasıl?
Bunlari ayrıntılı yazarsaniz soyleriz birbirinize uygun musunuz değil misiniz diye :)

Beklentileri en alt düzeyde tutup akışına bırakın bence. Bu kadar düşünmeyin. Zaman daha iyi bilir.

Ayrıca el ele tutusma olayı da bence spontan gelismeli ama bence ilişkide kişiler birbirine tam güven duyduklarinda böyle fiziksel bir temasta bulunmaları. Ama benim tercihim ben dini yönünden baktığım için nikah olana kadar fiziksel temas olmaz

Neden yetersiz goruyorsunuz kendinizi bence adamda sizden hoslanmiski bulusmalar devam ediyor. Birakin herseyi akisina ister 4. Ister 14. Bulusma ne zaman olursa o zaman olsun belki o da sizden cekiniyordur. Hemen elini tutsam kizarmi ya da ayip mi olur diye dusunebilir. Hakkinizda hayirlisi olsun ama kendinizi ondan yetersiz gormeyin belki kariyeri vardir ama o adami cekip cevirecek sizsiniz guclu olun ki size guvensin. Siz istermiydiniz karsinizdaki sizin gibi dusunsun hem gorucu usuluymus bulusmalar oluyorki sizden etkilenmis yoksa ailesine derdi olmasin begenmedim istemiyorum diye

öncelikle kendine güvenmelisin. kariyerleriniz ne ki sen yetersiz hissediyorsun? üstelik meslekleriniz evlenmiyo şu zihniyetten bi kurtulsa şu millet, güzel günler göreceğiz. dış görünümün yetersiz olduğunu düşünmüyorum bu ne demek bilmiyorum sana tavsiyem kimsenin senin "koltuğun" ve "dış görünüşün" ile yargılamasına izin verme sende öyle davran. koltuk kaybedilebilr, güzellik gelip geçicidir. el ele tutuşmaya gelince bu kalbinin yakın hissettiği anda olur, plan program pek tutmaz bu işlerde

Kendini yetersiz görüyorsan bu iş oksa bile sonrasında bozulur bence.. Hep kendi kendi yersin karşı tarafa da yansır bu.. Bence önce kendinle barış .. Güzelliği de işi de veren de alan da Allah ...

yorumlarınız için çok teşekkürler. o ve benim için hayırlı olması adına dua ediyorum.benim tüm fikirlerim olumlu o da yakınlaşmak istiyor gibi ama emin olamıyorum.sani sonradan o da anlayacak bu yakınlık sona ericek gibi geliyor

4 . Buluşma da el ele tutuşun. 7. De öpüşün. 11 . De yüzük bakın . Töbe Yarabbim ya . Ya buluşma sayısına göre mi ki . İçiniz den geliyorsa tutun elini . Veya neden bu kadar kasiyorsunuz ki olmazsa da o kaybeder diyin bitti . Akışına bırakın neden bu kadar sabırsızsınız yaşınız 40 a mi dayandı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…