Görücü usulü 4. görüşme

Merhabalar;
tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıştık.3 buluşmayı gerçekleştirdik.4. buluşma da gelicektir.siz deneyimli üyelerden bazı soruları yanıtlamanızı rica ederim.Yeni tanışan çiftler genelde nekadar süre içinde el ele tutuşuyolar.4. buluşmada bu olabilir mi ? çocuğun yanında kendimi çok yetersiz hissediyorum.hem dış görünüm hem de kariyer anlamında... ben bu kez olmaz artık die düşünrken o sıradaki görüşmenin tarihinden vs bahsediyor.4. buluşmada artık gidişatın nasıl olucağı belli olur mu sizce? yani bu iş devam eder mi yoksa uygun değiliz kanısı.erkekler beğenmeseler görüşmeye devam etmezler değil mi benimle görüşme amacını tam anlamıyorum aslında boş zamanını farklı bşey yaparak mı geçirmek veya elektirik aldığı için ya da sadece beni kırmamak için kendime özgüvenim gitmesin diye mi neler düşünrüsünüz ?
Gorucu niye oluyo ki sadece biri tanismaniza vesile olmus normal flort gibi dusun rahat ol kasma kendini akisina birak

inşallah söyledikleriniz gibidir.ben sanki o da yeterli bulmuyor ama biraz tanıyım belki elektirik alırım demek için görüşüyor gibi düşünyorum.
Sonuçta görücü usulü olduğu için ilk görüşte aşk olmaz.erkekler iyice tanıyıp içine sinmeden yüzük takmak istemezler.
Millet aylarca yıllarca çıkıyor yüzüğü zor takıyor.
Şurda tek sorun kendinizi onun yanında yetersiz hissetmeniz, demekki baskın bir karakter ve kelimelerle uçuruyor ortalığı.
Ben olsam karşımdaki insanın yanında kendimi rahat huzurlu ve güvende hissetmiyorsam devam etmem görüşmeye.
O kişide sizin ne hissedip düşündüğünüzü anlayamadığı vede bir olasılık ihale bana kalmasın arada ortak tanıdık var deyip sizin vazgeçmeniz için işi yokuşa sürüyor olabilir.
Sonuçta 3 kez görüşme bir fikir verir insana.

ben daha ilk görüşmede el ele tuttum eşimle :KK70::KK70: pek iyi tanimadik ama :KK70: çok saçma demi:) aslinda 3-4 görüşmede el ele tutulur.

şuan ben de aynı durumdayım , ben bunu aşağılık kompleksim var diye yorumluyorum kendimce. bir şey yaparken söylerken , karşı tarafında ne yapacağını ne düşüneceğini kafamda kurguluyorum , ve bu hep aleyhime senaryolar oluyor. . halbuki aklımız kendimize anca yetiyor bırakalım karşı taraf yerine düşünmeyi ne olucak ise olsun değil mi :KK70:

biz de 3 tür görüşüyoruz. 2 görüşmeden sonra ben olumsuzdum sanki onu görücü usulüne zorluyorlar gibi bir algıya kapıldım ama 3. görüşmede herşeyi ayan beyan konuştuk var mı böyle bir durum diye yokmuş :KK70: herşey kendi istediği içinmiş.

o yüzden aklımıza en ufak bir soru oluyorsa anında sormalıyız neden açık olmayalım ki sonuçta hiçbir gizlimiz saklımız olmayacak birini oluşturmaya çalışıyoruz geri kalan yaşantımız için.

Merhabalar;
tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıştık.3 buluşmayı gerçekleştirdik.4. buluşma da gelicektir.siz deneyimli üyelerden bazı soruları yanıtlamanızı rica ederim.Yeni tanışan çiftler genelde nekadar süre içinde el ele tutuşuyolar.4. buluşmada bu olabilir mi ? çocuğun yanında kendimi çok yetersiz hissediyorum.hem dış görünüm hem de kariyer anlamında... ben bu kez olmaz artık die düşünrken o sıradaki görüşmenin tarihinden vs bahsediyor.4. buluşmada artık gidişatın nasıl olucağı belli olur mu sizce? yani bu iş devam eder mi yoksa uygun değiliz kanısı.erkekler beğenmeseler görüşmeye devam etmezler değil mi benimle görüşme amacını tam anlamıyorum aslında boş zamanını farklı bşey yaparak mı geçirmek veya elektirik aldığı için ya da sadece beni kırmamak için kendime özgüvenim gitmesin diye mi neler düşünrüsünüz ?
aa aaaaaa bilmiyo musun yoksa:KK57: 4. buluşmada elele tutuşulur,5. buluşmada elele gezilir, 6. buluşmada nanaktan öpülür, 8. buluşmada ağzından öpülür. bunlar olmazsa olmaz , herkesin mutlaka yapması gereken günler. bunları bu günlerde yapmazsan çok büyük hata eksik ayıp olur. sayılar önemli dikkat et unutma sakın:KK53:

Merhabalar;
Madem görücü usulü çocuğa sor ya da aile büyükleri annene söyler söyle böyle diye. Sen el ele tutusmayı düşünmek yerine geleceğine alacağın adamı irdele uyarmiyim uymazmiyim diye. Bizde görücü usulü gibi görüştük daha sonra aile ile haber gönderildi tekrar aile geldi. Bunun öncesinde usulü ile bir yerde oturduk görüştük el ele tutusmak aklıma gelmedi acikcasi

Merhabalar;
Bende beğenmiş ki buluşmadan bahsediyor ama el ele tutuşmak için daha erken biraz daha buluşun derim:)

kendinizi yanınızda kim olursa olsun yeterli görmemelisiniz. bu sizi ezik gibi gösterir. eğer karşınızdaki kişiye bu hissi verirseniz ileride evlenseniz bişi olsa hemen o da sizi ezmeye çalışır. her zaman kendinize güvenli görünün ve güvenin de zaten.

bence sizi beğendiği için görüşüyor ama elele tutuşma yada öpüşme olayına zaman koymak beni ifrit ediyor
spontane gelişir yakınlaşmalar,ay gidimde 2.buluşmada sevişiyim demez kimse
en büyük örneğide benim mesela
ilk buluşmamdı beni sevdiğini söyledi konuştu etti hiç karşılık vermedim nazlı kız style:KK53:
yemek yedik çıktıktan sonra birden eline yapıştım çünkü o an elini tutmak istedim,çekim oldu sanırsam
oda şok oldu bende
ama oldu yani yaptım:KK53::KK53::KK53::KK53: ilk buluşma diye basit kızda olmadım aksine çok sevindi adamcağız uçtu havalara ey gidi rahmetli:KK14::KK14::KK14::KK14:
akışına bırakın kasmaya gerek yok:KK47:

Erkekler de böyle düşünüyor mu acaba diye sordum bir an. Yaa bu hatun benden üstün,kariyerli,güzel. İlerde sorun olur uzak durayım falan diyorlar mıdır?
Yoksa biz hatunlar mı hep böyle alengirli düşüncelere dalıyoruz. o_O

yorumlarınız için çok teşekkürler.insan karşısındaki kişide güzel özellikler gömek istiyor sanki yani o bende iyi birşey görmek istiyor beceri anlamında.ben ondan çok memnunum. hissettğim şey onun da benden kalben memnun olması ilerde pişman olmaması yönünde.dengeler uyuşssun kimse altta kalmasın istiyorum.özgüven geliştirmem için bana ne önerebilirsiniz?

Alinma ama cok ezik duruyorsun. Yazdiklarindan kendine guveninin neredeyse hic olmadigini cikariyorum. Bu kadar karsindakini yuceltip, kendini asagilarsan, kimse sana saygi duymaz, ezerler seni. Sen elin adami seni begendimi, begenmedi mi diye dusunmeden once dusun, sen onu begendin mi? Sen ne istiyorsun? Bir iliski sadece adam istiyor diye olmaz, yurumez. Kendine guven biraz. Bu ozguvensizligini ona hissettirirsen sevimsiz bir durum ortaya cikar diye dusunuyorum

ne yazık ki böyle gerçekler ... haklı olduğunu düşünüyorum

X