- 24 Kasım 2021
- 54
- -29
- 1
- 26
- Konu Sahibi meldaaltuns
Merhaba utanarak atıyorum. Korunmasız ilişki yaşadım defalarca tabii ki. Reglime henüz 4-5 gün var iç çamaşırım böyle çok şaşırdım. Gebelik olabilir mi nedir bu.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstüne görme felan olabilir gibi araştırdım o yüzden sordumGebelik değil. Doktora görün
Eger çift rahimli değilseniz üstüne görme diye bir şey yokÜstüne görme felan olabilir gibi araştırdım o yüzden sordum
Evet adet dönemim zaten ama rengi böyle olmazdı üstüne görme olabilir mi diye merak ettimBence adet oldunuz
Yok bence beklenince rengi koyulaşır kanınEvet adet dönemim zaten ama rengi böyle olmazdı üstüne görme olabilir mi diye merak ettim
Adete yakın bir çok kişi lekelenme yaşıyorEger çift rahimli değilseniz üstüne görme diye bir şey yok
Hamileyken adet olma olayını sordu konu sahibi. Lekelenme veya yerleşme kanaması demediAdete yakın bir çok kişi lekelenme yaşıyor
Adete yakın bir çok kişi lekelenme yaşıyo
Evet evet haklısınız çok da ümitlenmemek lazımAdete yakın bir çok kişi lekelenme yaşıyor
Hayır bu lekelenmenin sebebini sordum. Hamile değilim kalmak istiyorum. Bu kahverengi akıntı da yerleşme kanaması olabiliyormuş. Daha önce yaşayan varsa diye de görsel attımHamileyken adet olma olayını sordu konu sahibi. Lekelenme veya yerleşme kanaması demedi
Hamileyken adet olma olayını sordu konu sahibi. Lekelenme veya yerleşme kanaması demedi
Üstüne görme; regl döneminden 2-5 gün önce başlayarak leke şeklinde pembe ya da kahverengi tonlarda olan kanamalardır. Hamilelikte üstüne görmenin bilimsel adı da yerleşme kanaması olarak bilinir. Bu terim halk arasında üstüne görme olarak kullanılır. Yerleşme kanaması yaşayan kadınlarda gebelik olduğu anlaşılmaz.Evet adet dönemim zaten ama rengi böyle olmazdı üstüne görme olabilir mi diye merak ettim
Evet ben de bu şekilde okudum. Reglime de henüz 4-5 gün var o yüzden şüphelendim ama tabii adet öncesi lekelenme de olabilir bilemiyorumÜstüne görme; regl döneminden 2-5 gün önce başlayarak leke şeklinde pembe ya da kahverengi tonlarda olan kanamalardır. Hamilelikte üstüne görmenin bilimsel adı da yerleşme kanaması olarak bilinir. Bu terim halk arasında üstüne görme olarak kullanılır. Yerleşme kanaması yaşayan kadınlarda gebelik olduğu anlaşılmaz.
O zaman sabırla bekleyin bir kaç güne kırmızıya dönerse adet olmuş olursunuzEvet ben de bu şekilde okudum. Reglime de henüz 4-5 gün var o yüzden şüphelendim ama tabii adet öncesi lekelenme de olabilir bilemiyorum
AynenYerleşme kanamasinin bu kadar olacağını sanmıyorum bence erken oldu adetin.