• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görsel Hafıza Testi

grafica

Haftasonu sarhoşu
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2007
38
0
86
Çanakkale
Görsel hafızanızın ne kadar güçlü olduğunu ölçmek istiyorsanız aşağıdaki linke bi uğrayın.
İlk önce 12 adet fotoğrafa dikkatlice bakın.
Sonra ikinci bölümde çıkacak 12 adet fotoğrafa dikkatlice bakın.
Son aşamada bu iki parti fotoğraflara ait veya hiç gösterilmeyen 48 tane fotoğraf gösterilecek ve bunlardan;
1. Birinci bölüme ait
2. İkinci bölüme ait
3. Hiç görmedim
ikonlarını işaretlemeniz istenecek sonra da skorunuz çıkacak
kolay gelsin...

Link Silinmiştir.

bu testi daha oncede yapmistim sonuc ayni %100 bende fil hafizasi varda:yes: gorsel hafizam gercekten iyidir:smilewinkgrin:

bende lınke bır ugradım,tamamını dogru cevaplayan arkadasları tebrık etmekle beraber daha cok ailevı huzursuzluklar yasayan bıreylerde zeka hıperaktıflıgı gorulur ve beyın sorunlardan uzaklaşmak amacıyla extra bır efor sarfeder ve o anda beynınızı aınstaın gıbı calışırken bulabılırsınız

%92 çıktı.hafızam daha iyi sanırdım..yaşlandım sanırım artık....

drgulcan .!.:
bende lınke bır ugradım,tamamını dogru cevaplayan arkadasları tebrık etmekle beraber daha cok ailevı huzursuzluklar yasayan bıreylerde zeka hıperaktıflıgı gorulur ve beyın sorunlardan uzaklaşmak amacıyla extra bır efor sarfeder ve o anda beynınızı aınstaın gıbı calışırken bulabılırsınız

%100 çıktı, gülcan arkadaşım doğru söylüyor olabilir ama çok şükür ailevi sıkıntılarım yok,ben bu hafızamı gençkızlığımdan beri gördüğüm şeyleri aklımda tutabilme yeteneğime bağlıyorum isimleri aklımda tutamama rağmen gördüğüm şeyleri asla unutmam,örneğin bir plakayı bir kere göreyim o plakaya sahip araba nerde karşıma çıkarsa çıksın asla unutmam yada telefon numaralarını,o yüzden eşim bana belleğinde birçok şeyi barındırıyorsun,hafızan çok kuvvetli, bilgisayar gibi hatunsun der :laugh: :laugh:

ilki %100 diğeri %83 çıktı valla bende inanamadım hafızam geri gelmişşşşşşşşşş

mune arkadasım tabıkı bir işi yapmak o işte mukemmel olmak anlamına gelmedıgı gibi sıgarada kanser yapar ama her sıgara içen kanserden olmez,ayrıca yazdıklarından bıle aklına takılan bişey oldugu belli ben mutluyum lafının arkasına saklanmak iyi bişey degıl sorunlarını coz onlardan uzaklaşma bız kadınlar gucluyuz kacmak bıze yakışmaz tesekkurler saygılar

1_sen .!.:
bu testi daha oncede yapmistim sonuc ayni %100 bende fil hafizasi varda:yes: gorsel hafizam gercekten iyidir:smilewinkgrin:

:Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol: Gülümmmmm tebrik ederim :wink: fenamı işte kolay kolay bunamayız:smilewinkgrin: maşallah diyeyim nazar değmesin sana:yes:

Back
X