• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görmüş geçirmiş kızlar yardım edinn :)

Pokahontass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
1.238
1.191
133
Selam kızlarr

19 mayısta isteme ve sözüm vardı o gün yüzükler takıldıktan sonra kayınvalıdem bana bitane ince kelepçe taktı birde inci dizdirmiş küpeleriyle birlikte. şimdi 28 eylülde nişanımız var. babamda ne yapıcaz diye sorup duruyor ailenin ilk cemiyeti olcagı için bilemiyoruz hiçbirimiz :D Nişan annem babam bana ne takıcak ve damada ne takıcaklar tam anlamıyla :S

başından nişan olayı geçen arkadaşlar bi söylerseniz bende kafamda toparlayayım birazz :26:

Selam kızlarr

19 mayısta isteme ve sözüm vardı o gün yüzükler takıldıktan sonra kayınvalıdem bana bitane ince kelepçe taktı birde inci dizdirmiş küpeleriyle birlikte. şimdi 28 eylülde nişanımız var. babamda ne yapıcaz diye sorup duruyor ailenin ilk cemiyeti olcagı için bilemiyoruz hiçbirimiz :D Nişan annem babam bana ne takıcak ve damada ne takıcaklar tam anlamıyla :S

başından nişan olayı geçen arkadaşlar bi söylerseniz bende kafamda toparlayayım birazz :26:

sana ister çeyrek altın ister bilezik takarlar durumlarına göre ama damada marka saat takılıyor. biz öyle yaptık tissot marka saat almıştık 600TL ye.

Selam kızlarr

canım hayırlı olsun. erkeğe takı seçeneği çok kısıtlı. ailen sana sıç bir bileklik , kolye ve bilezik takabilirler. nişanlınada markalı bir saat olur ama illa altın olucaksa ya kol zinciri yada boynuna kolye erkekler için şık zincirler kolyeler var. :44:

canım hayırlı olsun. erkeğe takı seçeneği çok kısıtlı. ailen sana sıç bir bileklik , kolye ve bilezik takabilirler. nişanlınada markalı bir saat olur ama illa altın olucaksa ya kol zinciri yada boynuna kolye erkekler için şık zincirler kolyeler var. :44:

erkeğe saat takıcaz bitanede küçük altın takılır heralde :/ annemle konustum akşam bana 1 tane bilezik birde kolye istedım ben hani bu isimli kolyeler oluyor ya bnm ve nişanlımın adını yazdırıp öyle bir kolye çok mu basit olur ki? :S

öncellikle hayırlı olsun:123: damada saat ve alyans takılır onun dışında bişey takıldığını görmedim:26:,aileniz size kelepçe bilezik takabilr kolyesiyle birlikte veya normal bilezikte takabilr:12:

Selam kızlarr

Aslında böyle şeyler hem insanların maddi durumuna hemde bulunduğu yörenin adetlerine göre değişiklik gösterir.Bizim nişanımızda benim ailem bana sordu ne isterdi diye,bende uzun zamandır istediğim bir kolye vardı onu alabileceklerini söyledim.Nişanlıma da saat alacaktık.Ailem; gidip beğenin sonuçta o takacak beğendiği birşey olsun dedi,tabi ayırabilecekleri bütçeyi de söylediler.Şık ve güzel bir saat aldık bizde nişanlıma.WELDER marka bir saatti, tabi bende yeni öğrendim bu saye de,WELDER ve U BOAT saatleri saat sektörünün lider markaları.Tabi fiyatları da biraz farklı.Bizim aldığımız saat buydu,pek çok çeşidini bulman mümkün tabi ki.Fiyatı da 1800 TL civarı. $WR3204.jpg

Nişanda Damada Alyans, İstenirse saat, künye ya da kol düğmesi takılabilir.
Nişanda Damada Gelinin annesinin babaasının çeyrek takması pek mantıklı gelmiyor bana. Takı kızda kalıyor sonuçta...

Son düzenleme:
Back