Aynı yerde çalıştığımız ve alenen benle flört eden biri var. Öyle ki diğer kişiler aramızda bişey var sanıyor. Ama işyeri dışında hiçbir şekilde iletişim yok, tek bir kelime yazma dahi yok.
Ben işyerinde böyle şeylerden kaçındığım için (kötü bir tecrübem var da) ilk başta baya soğuk davranıyordum hiç yüz vermiyordum ama daha fazla dayanamadım ilgisine. Ben de güleryüzle davranmaya ve ilgi göstermeye başladım maalesef. Ve hoşlanmaya da başladım Ne olacaksa olsun diyerek. Ama beyfendi hala aynı. Telefon numaramı da aldı ama hiçbir şey yazmadı aramadı vs. Sosyal medyada ekliyiz ama hikayeme bile bakmıyor.
İşyerindeki ilgisi hiç azalmadı, aynı. Birine bir şey anlatırken bile bana bakıyor, hep gözü bende, iş yaparken bazen beni izlediğini fark ediyorum, gözgöze geliyoruz kaçırıyor gözünü. bişey olunca bana soruyor haber veriyor falan… Terslemek istiyorum ama tersleyecek sebep de bulamıyorum. Kaldı ki biraz sert konuşsam bile özür diliyor falan bi şekilde gönlümü alıyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Derdi ne bunun? Ve ben ne yapmalıyım kendimi korumak için? Çünkü neler olduğunu ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışmaktan kendi hayatımı unutmaya başladım kendimi ihmal eder oldum artık. Yazıp ya da arayıp konuşup açık açık derdin ne diye sorasım geliyor ama bir şey varsa bile yan çizip sen yanlış anladın diyip beni heveslenmiş duruma da düşürebilir.
Ya hayatında biri var (hiç öyle de görünmüyor ama) ya da ilişkiye uygun biri değil / ilişki istemiyor ve ne yapacağını o da şaşırdı.
Her durumda benim kendimi korumam lazım ama beceremiyorum.
Her hafta başı iş mesaimle birlikte onun ilgi mesaisi de başlıyor ve kafam karışıyor yine. Her haftasonu da neden iletişim bitti neden hiçbir şey yazmıyor etmiyor diye düşünmekle geçiyor. Yardım edin akıl verin bana lütfen
Nasıl ekarte ederim bu adamı hayatımdan ben?