Görmekten sıkıldığımız ünlüler

3. sınıf yarışmaların mucidi, zıp zıp zıplayarak program sunan ece erken ' den bıktık artık yeter ben çocuktum aynı programı yapıyodu büyüdüm hala aynı

seda sayandan malesef kurtuluşumuz yok sanırım programı bitse kocaları başlıyo malzemesi bol

demet akalın ne kadar bayağı her yıl yeni kaset ondanda kaçısımız yoookk

hıı bide gülben ergen dün neydi bugün ne oldu yani, bugünlerde bebekler ufak diye çıkmıyo sanırım ama biraz büyüsünler bütün kanallarda izleriz kucağında bebekleriyle sataşmaya devam eder millete

gerçekten baydılar artık gaspettiler tv lerii

Son düzenleme:
ibrahim tatlısesi gördüğüm an başka yere basın diyorum seda sayan,ali şan,
yeni kaliteli yüzler gelsin artık kalitesiz eğitim görmemiş sadece ünlü diye çıkartıyorlar
o 4 sene okumuş tv yayıncılığı kişilere haksızlık oluyor lmaz:lmaz:

birde bayanlar sürekli askılı sanki düğüne gidecekmiş gibi giyiniyorlar buna acaip uyuz oluyorum, ve zevksiz buluyorum :enbuyukkk:

ay valla haklısın ya, ece erken hep aynı hep aynı 15 senedir, hiç kendini geliştirmemiş:ecrin_bebek:

hayatı sadece ego tatmını olarak goren hulya avsar
vee ıkı kelimeyi birleştirip anlamlı cümle kurmakdan yoksun ibrahım tatlıses bıkkınlık geldı artık yeter beee bunları görmekden

TV izlediğim söylenemez ama evdekiler zaplarken gözümün iliştiklerine bile tahammül edemiyorum.Sanat .,kültür ve bilim programları herkesin bilmediği kanallardan çıkıyor.Aynı yüzler aynı espriler hep aynı hep aynı.Saymakla bitmez..............................kafamçokkarıştıCADIARZU

1benim şu televizyon izlerken ekrana çıktığında televizyonu onu gösterdiği için kırasımgelen ve yapmacık hareketleriyle midemi bulandıran şahıs dzelteyim şahsiyetli olduğundan şüphelendiğim insanseda sayan ay birde 4en güvenilirt insan benim demezmi intihar edesim gelir yılışık sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…