• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görmekten sıkıldığımız ünlüler

Faik ve Safiye,ömrümde onlar kadar itici çift görmedim ben...Faik'in görgüsüzlüğüne mi yanarsın,safiyenin saf ötesi bir insan oluşuna mı..
Esra Ceyhan,programında herkese ahlak dersi vermeye kalkmasına acayip uyuz oluyordum,anneannem sağolsun biz de nasipleniyoruz gündüz programlarından :)
Sema Çelebi,kibarlıktan yoksun cazgır kadının biri istakoz istakoz diye nutuk atmasından baydım:mymeka:
Ha bir de en son Hande Yener,iki tane farklı tema kullandı diye kendisini süper sanatçı sanmasından,yaşına başına bakmadan girdiği abuk kılıklardan gına geldi..

Kesinikle en başta Seda Sayan,
Esra Ceyhan
İbrahim Tatlıses
Son olarak da gündüz kuşağında hangi akla hizmet o aptal programı yayınladıklarını anlayamadığım Sarı Şeker programı sunucusu Ece Erken..
Hiçbirini görmek bile istemiyorum kesinlikle..

Yazdıklarınızı okuyunca aklıma bir iki isim daha geldi hakkatten ilki hüsnü şenlendirici ya bu şahıs ne terbiyesiz arlanmaz şahsiyetsiz bir adammış geçen gün bir programa katıldı gülerek eşinin ve sevgilisinin eşortmanlarını giyerek stüdyosunu bastığından bahsetti ve ikisini de seviyorum ikisininde yeri ayrı dedi..Adam kendisini sadrazam sanmaya başladı resmen..İkinci olarak bu ebru şallı tiplemesine çok uyuz oluyorum ben örnek anne örnek eş örnek yaşam tarzı olan süper kadınım imajının arkasında seneler evvel her gece farklı futbolcularla magazinlerde fink atan mankencik bozması olduğunu unutmuş anlaşılan bu kategorideki kadınları evlenince rütbe atlayan kadınlar olarak ele alıyorum bir diğer örneğiyse kankası demet şener işte..

Demet demişken bir diğer demet olan demet akalın ı da ele almazsam olmaz..Bayalığın tarifini yap deseler hiç uzun uzadıya anlatmam bu kadının resmini yapıştırırım..Mide bulandırıcı bir kadın saniye bile tahammül edemiyorum kendisine..

Senede bir kaç defa sabah programları yaparak moronluğun dibine vuran bir diğer kızımızda ece erken bu kızcağızın süheyl-behzat uygur ikilisinin kız kardeşleri olduğu konusunda ciddi şüphelerim var nerede abuk sabuk yarışmalar zavallı halkı şaklaban gibi gösteren şeyler bu tiplemelerin programlarından çıkıyor..
Son olarak bir arkadaşımız belitrmiş bu 3g reklamları resmen insanın psikolojisini bozacak şekilde tasarlanmış oldukça rahatsızlık verici öğeler içeriyor müziği ayrı bir olay..O vitrin içersinde gelinlikle durup robotik hareketler yapan kızları tek bir tokat darbesiyle yere seresim geliyor o derece...Tv sinirlerimi bozuyor arkadaşlar çok belli oluyor mu delikafadulden

aynen arkadaşım altına imzamı atarım valla duygularıma tercüman olmuşsun...bende sinir harbi yaşadığım için tv izlemiyorum hele hele sabah programlarını hiçç izlemiyorum ..

ozebus_41 kesinlikle katılıyorum...... ve bana ibrahim tatlıses ve HADİSE den gına gelmiş durumda ikisinden de gerçekten nefret ediyorum :gitme::sinifsinif:

walla son zamanlarda kanal değiştirirken Cennet mahallesi' ni görmekten çok sıkıldım..Diziden de oyuncularından da gına geldi..

hihoyyytArkadaşlar hepinize katılıyorum.Hele o yapmacık ötesi kimseye laf konuşturmayan esra ceyhan yokmu ekranda görmeye tahammül edemiorum.Seda sayanın konusunu bile etmek istemiyorum.Iyyyyyyyy

lerzan mutlu ve seda sayan çekişmesinden sıkıldık artık
laf sokuştıurmları bitmiyo birbirlerine

ayrıca bez bebktende sıkıldım artık hep aynı bölüm tekrar tekrar
cenent mahallesini süylemem gerek yok sanırım
7/24 ekranda

hadise den bıktım onu görünce televizyonun kanalını değiştiriyorum.deniz seki yi ve hüsnü şenlendiriciyi sevmiyorum ayrıca ibo bunlardan bıktık artık

ben en çok deniz seki- hüsnü görmeye tahammül edemiyordum.. çok çok çok çok iğrenç bir hikayeydi. çok şükür görümüyorum artıkzemuszemus

hadise den bıktım onu görünce televizyonun kanalını değiştiriyorum.deniz seki yi ve hüsnü şenlendiriciyi sevmiyorum ayrıca ibo bunlardan bıktık artık

aynnneeeeeeeeeeeeen hadise den de bıktım, tamam fizik gayet iyi, sesi de yabancı söylediği zaman çok güzel ( çünkü türkçesi iğrrrrreeeeeeennnnnnnnnnnnçç)

ama tipi berbat. ne hadiseymiş bitmedi bi:enbuyukkk:

seda sayanı nasıl en güvenili seçerler bir türlü inanmıyorum
getirsinler o anketi birde KK da yapsınlar bakalım kendisinden gına geldi,sanki başka genç sanatçı yokmuş gibi pepsi reklamına çıkmış,sayesinde almıyorum faydası yok zararı var bence

esra ceyhan...bu kadını tek geçerim...hani programını izlemesemde zapinglerde karşıma çıkması bile yetiyo baydı artık....delikafadulden ne yapmacık konuşmlar,yalandan ağlama numaraları,konuklara sevgi gösterileri...

aynen katılıyorumm
bi insan herkesi severmi ya hayret doğrusuu hiç sevmiyorum görmekte istemiyorumonuşakkıdı

İbrahim Tatlıses,Bülent Ersoy,Safiye-Faik artık bıktım.ilk etapta aklıma gelenler.kendilerindende saçmalıklarından da sıkıldım.daha çok var da bunlara hiç tahammüllüm yok.:tomato:

toplantıya kaldı tam on dakka ..benim dosya hala laptop ta ..sende sorun cok cevap cevap yok...

ay bu reklamdan gına geldi artık :bbo:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yusuf güney de baymaya başladı beni onu yazmayı unutmuşum geçen sefer

hele ece erkenin yanında sığıntı gibi programı varyaa nefret verici..

kişi olarak degilde birde ben artık saat 10 dan saat 16 ya kadar cennet mahallesini görmekden bööyyyykkk oldumm zavallı show tv

aynen butun gun bi program yayınlanırmı yaa..

aynnneeeeeeeeeeeeen hadise den de bıktım, tamam fizik gayet iyi, sesi de yabancı söylediği zaman çok güzel ( çünkü türkçesi iğrrrrreeeeeeennnnnnnnnnnnçç)

ama tipi berbat. ne hadiseymiş bitmedi bi:enbuyukkk:

geenlerde daha arkadaşlarıma aynı şeyi söledim ve bıktım okızdan.

toplantıya kaldı tam on dakka ..benim dosya hala laptop ta ..sende sorun cok cevap cevap yok...

ay bu reklamdan gına geldi artık :bbo:

bundanda diğer tel reklamlarındanda bıktım..
zati başka reklem yok ya avea ya turkcel yada vodaa
-tatlicadiarzu-

ayyy evet ece erkende ne sırnasık kıs yaw konuklarına oyunlar oynatıyor tv den soguduk hee bunlar yüzünden birtane adam gibi program yapamadılar vee su yemekteyiz hemen kaldırılmalı bu ne rezillik ya

Back