- 12 Mayıs 2009
- 615
- 431
- 648
- Konu Sahibi KatnissEverden
-
Yazdıklarınızı okuyunca aklıma bir iki isim daha geldi hakkatten ilki hüsnü şenlendirici ya bu şahıs ne terbiyesiz arlanmaz şahsiyetsiz bir adammış geçen gün bir programa katıldı gülerek eşinin ve sevgilisinin eşortmanlarını giyerek stüdyosunu bastığından bahsetti ve ikisini de seviyorum ikisininde yeri ayrı dedi..Adam kendisini sadrazam sanmaya başladı resmen..İkinci olarak bu ebru şallı tiplemesine çok uyuz oluyorum ben örnek anne örnek eş örnek yaşam tarzı olan süper kadınım imajının arkasında seneler evvel her gece farklı futbolcularla magazinlerde fink atan mankencik bozması olduğunu unutmuş anlaşılan bu kategorideki kadınları evlenince rütbe atlayan kadınlar olarak ele alıyorum bir diğer örneğiyse kankası demet şener işte..
Demet demişken bir diğer demet olan demet akalın ı da ele almazsam olmaz..Bayalığın tarifini yap deseler hiç uzun uzadıya anlatmam bu kadının resmini yapıştırırım..Mide bulandırıcı bir kadın saniye bile tahammül edemiyorum kendisine..
Senede bir kaç defa sabah programları yaparak moronluğun dibine vuran bir diğer kızımızda ece erken bu kızcağızın süheyl-behzat uygur ikilisinin kız kardeşleri olduğu konusunda ciddi şüphelerim var nerede abuk sabuk yarışmalar zavallı halkı şaklaban gibi gösteren şeyler bu tiplemelerin programlarından çıkıyor..
Son olarak bir arkadaşımız belitrmiş bu 3g reklamları resmen insanın psikolojisini bozacak şekilde tasarlanmış oldukça rahatsızlık verici öğeler içeriyor müziği ayrı bir olay..O vitrin içersinde gelinlikle durup robotik hareketler yapan kızları tek bir tokat darbesiyle yere seresim geliyor o derece...Tv sinirlerimi bozuyor arkadaşlar çok belli oluyor mu delikafadulden
hadise den bıktım onu görünce televizyonun kanalını değiştiriyorum.deniz seki yi ve hüsnü şenlendiriciyi sevmiyorum ayrıca ibo bunlardan bıktık artık
esra ceyhan...bu kadını tek geçerim...hani programını izlemesemde zapinglerde karşıma çıkması bile yetiyo baydı artık....delikafadulden ne yapmacık konuşmlar,yalandan ağlama numaraları,konuklara sevgi gösterileri...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yusuf güney de baymaya başladı beni onu yazmayı unutmuşum geçen sefer
kişi olarak degilde birde ben artık saat 10 dan saat 16 ya kadar cennet mahallesini görmekden bööyyyykkk oldumm zavallı show tv
aynnneeeeeeeeeeeeen hadise den de bıktım, tamam fizik gayet iyi, sesi de yabancı söylediği zaman çok güzel ( çünkü türkçesi iğrrrrreeeeeeennnnnnnnnnnnçç)
ama tipi berbat. ne hadiseymiş bitmedi bi:enbuyukkk:
toplantıya kaldı tam on dakka ..benim dosya hala laptop ta ..sende sorun cok cevap cevap yok...
ay bu reklamdan gına geldi artık :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?