• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görmekten sıkıldığımız ünlüler

KatnissEverden

Alaycı Kuş
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
3.524
1.119
698
39
Kocaeli
İzleyiciler kimleri ekranda görmekten sıkıldı?

Bir ankete katılan televizyon izleyicileri ekranda görmekten sıkıldığı isimleri belirledi.

En 'sıkıcı' ünlü Seda Sayan oldu.

Esra Ceyhan ve Deniz Seki ise 'sıkıcılar' listesinin zirvesindeki diğer isimler.

SIKILDIK ARTIK!
Ünlülerin reyting uğruna yapmadığı kalmıyor ancak halk bu yapılanlardan rahatsız. İşte bir ankete göre izleyicinin artık görmekten bıktığı ünlüler...

Yeni yayın döneminin başlamasıyla birlikte reyting savaşları da kızıştı. Ünlüler halkın ilgisini çekebilmek için ekranda yapmadığını bırakmıyor. Özellikle de kadın sunucuların programlarının çivisi son zamanlarda iyice çıktı. Ancak bu yapılanlardan halk artık sıkıldı.

SULTAN BIKTIRDI
Ekranlarda yıllardır görmeye alışık olduğumuz ünlüler, artık reyting yapamıyor. Yapılan bir ankette halk, ekranda görmekten sıkıldığı ünlüleri belirledi. Listenin zirvesinde ise yıllardır büyük bütçelerle 'Sabahların Sultanı'nı hazırlayan Seda Sayan var. Ünlü şarkıcıyı, rakibi olan Esra Ceyhan ve Deniz Seki izliyor.

İşte ekranların bıktıran isimleri

* Seda Sayan .......................%13
* Esra Ceyhan ........................%9
* Deniz Seki ............................%9
* Safiye-Faik .............................%8
* Lerzan Mutlu ....................%8
* Çağla Şikel ...........................%6
* Hüsnü Şenlendirici ........%6
* Pakize Suda ..........................%6
* Ebru Gündeş.......................%5

esra ceyhan...bu kadını tek geçerim...hani programını izlemesemde zapinglerde karşıma çıkması bile yetiyo baydı artık....delikafadulden ne yapmacık konuşmlar,yalandan ağlama numaraları,konuklara sevgi gösterileri...

Evet..bencede kesinlikle Seda Sayan..delikafadulden
Onun yaptığı reklam ürünlerinden bile kaçar oldumkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile

Benim görmekten feci halde sıkıldığım şahıs ankette yazılmamış hemen ismini söyleyeyim sonra da sebeplerimi dile getiricem SıBEL CAN

Efendim şimdi bu şahıs nedense kış ayları oldu mu mağarasında ayı misali kış uykusuna yatmaktadır ne ismini duyarsınız ne cismini belki belki 1 defa haber olur o da genç yaşında anne olduğu yavrucuklarıyla..(sanarsınız ki tr de sadece kendisi genç yaşta anne olmuştur aman ne enteresan ne enteresan)..
Sonra bir bakarsınız mayıs haziran aylarında bu hanım mağarasından çıkar ve o dönem kiminle evliyse onunla boşanma haberleri çıkmaya başlar ve her gün milyon defa bu tabak suratlı şahısın haberlerini duymaya başlarsınız...Yazın yalan haberleriyle fiyatını arttırıp küpünü dolduran bu şahıs kışın yine mağarasına çekilip kış uykusuna yatacaktır hiç şüpheniz olmasın..Ve bu gibi tiplere memleketimizde SANATÇI denmektedir ...

ıkinci olarak sıkıldığım şahıs elbette anket listemizin başında yer alan yakında küçük kardeşime göz koyacağından korktuğum şahıs SEDA SAYAN dır...Kendisi bir ruh hastalığının direk olarak profilini çizip tedavi olmamakta ısrar ederek kötü örnek olmaktadır..BKNZ NEMFOMANıA

Üçüncü olarak efendim PINAR ALTUĞ kişisinin dizilerde oynamasına kesinlikle yasak getirilmesini rica ediyorum çünkü oynadığı dizilerde çocuğu rolündeki ergenlik döneminde olan gencecik delikanlıların geleceklerinden şüphe ediyorum..
ve daha o kadar çok var ki yazmaya kalksam çok sinirlenip tv yi balkondan aşağı atıcam o yüzden kendime bir dur demeliyim şimdilik -tatlicadiarzu-

Ben artık ıbrahim Tatlıses'i görmek istemiyorum. Sesi çok güzel, bazı şarkıları da çok güzel ama artık tv de görmek istemiyorum. O yalnız türkü söylesin!

Benim görmekten feci halde sıkıldığım şahıs ankette yazılmamış hemen ismini söyleyeyim sonra da sebeplerimi dile getiricem SİBEL CAN

Efendim şimdi bu şahıs nedense kış ayları oldu mu mağarasında ayı misali kış uykusuna yatmaktadır ne ismini duyarsınız ne cismini belki belki 1 defa haber olur o da genç yaşında anne olduğu yavrucuklarıyla..(sanarsınız ki tr de sadece kendisi genç yaşta anne olmuştur aman ne enteresan ne enteresan)..
Sonra bir bakarsınız mayıs haziran aylarında bu hanım mağarasından çıkar ve o dönem kiminle evliyse onunla boşanma haberleri çıkmaya başlar ve her gün milyon defa bu tabak suratlı şahısın haberlerini duymaya başlarsınız...Yazın yalan haberleriyle fiyatını arttırıp küpünü dolduran bu şahıs kışın yine mağarasına çekilip kış uykusuna yatacaktır hiç şüpheniz olmasın..Ve bu gibi tiplere memleketimizde SANATÇI denmektedir ...

İkinci olarak sıkıldığım şahıs elbette anket listemizin başında yer alan yakında küçük kardeşime göz koyacağından korktuğum şahıs SEDA SAYAN dır...Kendisi bir ruh hastalığının direk olarak profilini çizip tedavi olmamakta ısrar ederek kötü örnek olmaktadır..BKNZ NEMFOMANİA

Üçüncü olarak efendim PINAR ALTUĞ kişisinin dizilerde oynamasına kesinlikle yasak getirilmesini rica ediyorum çünkü oynadığı dizilerde çocuğu rolündeki ergenlik döneminde olan gencecik delikanlıların geleceklerinden şüphe ediyorum..
ve daha o kadar çok var ki yazmaya kalksam çok sinirlenip tv yi balkondan aşağı atıcam o yüzden kendime bir dur demeliyim şimdilik -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol: altına imzamı atarım yazdıklarının canım :lepi:

Benim görmekten feci halde sıkıldığım şahıs ankette yazılmamış hemen ismini söyleyeyim sonra da sebeplerimi dile getiricem SİBEL CAN

İkinci olarak sıkıldığım şahıs elbette anket listemizin başında yer alan yakında küçük kardeşime göz koyacağından korktuğum şahıs SEDA SAYAN dır...Kendisi bir ruh hastalığının direk olarak profilini çizip tedavi olmamakta ısrar ederek kötü örnek olmaktadır..BKNZ NEMFOMANİA

kaydirigubbakcemile5 evet ya birini unuttum diyodum...pınar altuğ...artık dizilerde olmasın mümkünse hanımhanımcık anne rolüne başkaları bulunsun artık....delikafadulden

faik safiye....
ibrahim tatlıses...
bülent ersoy...
şenlendirici...
alişan-çağla...
sema çelebi...
mehmet ali erbil...
armağan çağlayan...
mehtap denilen popstar kız...
listem uzar gider....

Yazdıklarınızı okuyunca aklıma bir iki isim daha geldi hakkatten ilki hüsnü şenlendirici ya bu şahıs ne terbiyesiz arlanmaz şahsiyetsiz bir adammış geçen gün bir programa katıldı gülerek eşinin ve sevgilisinin eşortmanlarını giyerek stüdyosunu bastığından bahsetti ve ikisini de seviyorum ikisininde yeri ayrı dedi..Adam kendisini sadrazam sanmaya başladı resmen..ıkinci olarak bu ebru şallı tiplemesine çok uyuz oluyorum ben örnek anne örnek eş örnek yaşam tarzı olan süper kadınım imajının arkasında seneler evvel her gece farklı futbolcularla magazinlerde fink atan mankencik bozması olduğunu unutmuş anlaşılan bu kategorideki kadınları evlenince rütbe atlayan kadınlar olarak ele alıyorum bir diğer örneğiyse kankası demet şener işte..

Demet demişken bir diğer demet olan demet akalın ı da ele almazsam olmaz..Bayalığın tarifini yap deseler hiç uzun uzadıya anlatmam bu kadının resmini yapıştırırım..Mide bulandırıcı bir kadın saniye bile tahammül edemiyorum kendisine..

Senede bir kaç defa sabah programları yaparak moronluğun dibine vuran bir diğer kızımızda ece erken bu kızcağızın süheyl-behzat uygur ikilisinin kız kardeşleri olduğu konusunda ciddi şüphelerim var nerede abuk sabuk yarışmalar zavallı halkı şaklaban gibi gösteren şeyler bu tiplemelerin programlarından çıkıyor..
Son olarak bir arkadaşımız belitrmiş bu 3g reklamları resmen insanın psikolojisini bozacak şekilde tasarlanmış oldukça rahatsızlık verici öğeler içeriyor müziği ayrı bir olay..O vitrin içersinde gelinlikle durup robotik hareketler yapan kızları tek bir tokat darbesiyle yere seresim geliyor o derece...Tv sinirlerimi bozuyor arkadaşlar çok belli oluyor mu delikafadulden

Yazdıklarınızı okuyunca aklıma bir iki isim daha geldi hakkatten ilki hüsnü şenlendirici ya bu şahıs ne terbiyesiz arlanmaz şahsiyetsiz bir adammış geçen gün bir programa katıldı gülerek eşinin ve sevgilisinin eşortmanlarını giyerek stüdyosunu bastığından bahsetti ve ikisini de seviyorum ikisininde yeri ayrı dedi..Adam kendisini sadrazam sanmaya başladı resmen..İkinci olarak bu ebru şallı tiplemesine çok uyuz oluyorum ben örnek anne örnek eş örnek yaşam tarzı olan süper kadınım imajının arkasında seneler evvel her gece farklı futbolcularla magazinlerde fink atan mankencik bozması olduğunu unutmuş anlaşılan bu kategorideki kadınları evlenince rütbe atlayan kadınlar olarak ele alıyorum bir diğer örneğiyse kankası demet şener işte..

Demet demişken bir diğer demet olan demet akalın ı da ele almazsam olmaz..Bayalığın tarifini yap deseler hiç uzun uzadıya anlatmam bu kadının resmini yapıştırırım..Mide bulandırıcı bir kadın saniye bile tahammül edemiyorum kendisine..

Senede bir kaç defa sabah programları yaparak moronluğun dibine vuran bir diğer kızımızda ece erken bu kızcağızın süheyl-behzat uygur ikilisinin kız kardeşleri olduğu konusunda ciddi şüphelerim var nerede abuk sabuk yarışmalar zavallı halkı şaklaban gibi gösteren şeyler bu tiplemelerin programlarından çıkıyor..
Son olarak bir arkadaşımız belitrmiş bu 3g reklamları resmen insanın psikolojisini bozacak şekilde tasarlanmış oldukça rahatsızlık verici öğeler içeriyor müziği ayrı bir olay..O vitrin içersinde gelinlikle durup robotik hareketler yapan kızları tek bir tokat darbesiyle yere seresim geliyor o derece...Tv sinirlerimi bozuyor arkadaşlar çok belli oluyor mu delikafadulden

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back