Canım baktım albüme şuanda gayet güzel yüzünede çok yakışmış ama belirtmeden edemicem kesinlikle kısa sarı saçlı fotoların varya bayıldım hem saçının rengine hemde saçının boyunaaaaaa uzatma bence saçınıııı valla çok yakışmış sanaa güle gülee dertsiz tasasız kullan :)
Canim öğretmenliğin hayırlı olsun ne hocası olucan? Ayyyy sitesine bakınca çaktım bu Mutaf mutaf dediiin aysayi soleyenmis şaşırdım valla :) gaziantepteymis taaaa oralarami gittin :)O zamanlar biraz daha küçüktüm :) şimdi öğretmen olacağım dedim biraz daha ciddi durmak istedim :) ben de mutluyum yeni saçım ve BURNUMLA sana da teşekkür ederim. Senin de burnunu beğeniyorum maşş
Canim öğretmenliğin hayırlı olsun ne hocası olucan? Ayyyy sitesine bakınca çaktım bu Mutaf mutaf dediiin aysayi soleyenmis şaşırdım valla :) gaziantepteymis taaaa oralarami gittin :)
Cnm evet kendisi antepli ztn ve antep hastası biri :) Şöle bir sözü var ekşi-uludağ sözlükte de muayensinde de yazıyor. "Dünyada mümkünse Antep'te de mümkündür"Adana'dan gittim ben de. Ben son sınıfım İngilizce öğretmenliği bu yıl amerikanın verdiği Fulbright dil asistanlığı bursu:icecream: var onu kazandım kısmetse amerika'da üniversitede dil asistanlığı yapıp aynı zmnda master dersleri alacağım.. Yerleştirmemi bekliyorum. Amerikalı öğrencilerimin karşısında yaşım küçük durmasın :)
canımbenim öncelikle çok geçmiş olsun.gerçekten sonunda güzel burnuşuna kavuşmuşsun.Ben de antepte öğretmenlik yapıyorum.Mutaf çokkkkkk iyi bir doktor.bir ara ben de onu çokkkkkk iyi araştırdım.hatta randevu bile almıştım görüşmek için.fakat sonra fiyatları duyunca hiççç gitmedim.çünkü aşırı kötü bir burnum yoktu canım.yani ilk ameliyattan sonra memnun kalmazsam mutaf gibi bir doktoru düşünürüm dedim.şükürler olsunki ilk ameliytaımdan memnun kaldım.3 ay oldu.ama mutafın yaptığı burunları çokkkkkkk beğeniyorum.kızzzzzz o adam hangi ara ameliyat yapıyor çokkk merak ediyorum:))çünkü her gün bayazhan diye bir yer var orada görüyorum.benim evime çok yakın olduğu için karşılaşıyorum bazen.gece hayatını da severrrrr ha:))ama burnuşları da güzel güzelllll yapar.işte gece yorgun eve gidip sabah nasıl ameliyat yapıyor bu da beceri işi işte canım:))
burnun güzel olmuş arkadaşım bunca eziyete değmiş inan bana dudakların biçimi çok güzel bende dudak estetiğle
ilgileniyorumda
Canım çok geçmiş olsun, zor bir süreç olmuş ama kurtulmuşsun sonunda, hep böyle mutlu ol inşallah. :)