Merhaba kk ailesi. Öncelikli eski konularım da oğlumun rahatsızlığını anlatmıştım malesef görmemiz olmadi. Tedavimiz devam kontrollu şekilde ama sanirim görme olmayacak. Sorunumuz şöyle oğlum 4 yaşına girecek ve eğitim almasi gerekiyormuş. Özel eğitim diyorlar. Konuşmuyor henüz. Ama yaşadığımız şehirde yokmuş görme engelli icin eğitim diğer çocuklar la eğitim almasida verimli olmazmış. Görme engelli çocuğu olan anneler nasil bir yol izlediniz. Ya da görme engelli öğretmeni olan yakini olan lütfen yazabilir mi? Fakülteye çocuk psikiyatrisi ne götürdük bizi öyle yönlendirdi doktora götürmedik sanmayin. Egitim icin ilkokul ve ortaokul var ama şuan için özel dahi olsa bulamadik. Çok üzülüyorum oğlum için Rabbim sesimizi duyar da yardim eder inşallah. Sizlerinde yardımınızi bekliyorum.
Merhaba, İstanbul Üsküdar'da Türkan Sabancı Görme Engelliler Okulu var. Buradaki rehber öğretmenlerle görüşmenizi tavsiye ederim, sizi oğlunuzun eğitimi için gerekli yerlere yönlendireceklerdir. .
Merhaba, İstanbul Üsküdar'da Türkan Sabancı Görme Engelliler Okulu var. Buradaki rehber öğretmenlerle görüşmenizi tavsiye ederim, sizi oğlunuzun eğitimi için gerekli yerlere yönlendireceklerdir. .