Kızlar ben çinde yaşıyorum ve tr de buraya karşı bir çok önyargı var.. mesela insan sağlığı ve canının çok değersiz olduğu konusunda. buraya gelirken aynı önyargıları yanımda taşıdım ancak artık neredeyse hepsi çöpe gitti laelaelaelaelae tr de olmayan ve burada artık kanıksanmış bir çok güzel özellik gördüm.. bunların en başında engellilere sağlanan iş ortamları geliyor. engelli bıreylerin burda kendilerini eksik kişiler olarak değil değerli insanlar olarak gorduklerini düşünüyorum..
Tüm isteyen görme engelliler buradaki ücretsiz özel kurslara giderek masör ve masöz oluyorlar..onların eksik yanları yerine dokunma duyularının gelişmişliğinden yararlanılıyor ve topluma kazandırılıyorlar.. bu işte en iyi olduklarını bilmek onları çok onore ediyor ve kendilerine güvenliler. bazı hastalıkları masajla tedavi bile ediyorlar !
Böyle bi uygulamanın tr de yapılabilirliği sizce nedir ? nerelere bu öneride bulunmak gerekir ? görüşlerinizi bekliyorum a.s.
Tüm isteyen görme engelliler buradaki ücretsiz özel kurslara giderek masör ve masöz oluyorlar..onların eksik yanları yerine dokunma duyularının gelişmişliğinden yararlanılıyor ve topluma kazandırılıyorlar.. bu işte en iyi olduklarını bilmek onları çok onore ediyor ve kendilerine güvenliler. bazı hastalıkları masajla tedavi bile ediyorlar !
Böyle bi uygulamanın tr de yapılabilirliği sizce nedir ? nerelere bu öneride bulunmak gerekir ? görüşlerinizi bekliyorum a.s.