Bakış açısına göre değişir.Siz RTE olmasaydı ,yine rahatsızlık duyar mıydınız?
Ne saçmaliyorsun deynep? Burada kim Fatihi beğenmiyor? İnsanı zorla cileden çıkarırsınız.Siz kabul etseniz de etmeseniz de İstanbul,o beğenmediğiniz Osmanlı torunu sayesinde fetholundu.Zaten mesele o,Osmanlıyı istemediğiniz için,kutlamaları da gereksiz gördünüz.Siz gereksiz görün ,bizler gururla kutladık.
Neden üzerine alındın ki ,ben seni kastederek yazmadım.Senin ne düşündüğünü biliyorum zatenNe saçmaliyorsun deynep? Burad kim Fatihi beğenmiyor. İnsanı zorla cileden çıkarırsınız.
Hayir gayet açık net Turkce yazıyoruz ama neden anlaşılmıyor sizler tarafindan büyük muamma
Iyi de burada hepimizi yaziyoruz oyle ortaya yazınca dedigin gibi olmuyor. Burada fetih kutlamasini degil milli bayramlari unutturup fethin bu kadar sasaali kutlanmasi elestiriliyor. Gereksiz denilen kutlama degil yani.Neden üzerine alındın ki ,ben seni kastederek yazmadım.Senin ne düşündüğünü biliyorum zaten.Gereksiz görenlere ,bazı sosyal medyada Fatih Sultan Mehmet'i ,fetihi hafife alan yazılar gördüm,ona istinaden yazdım.
Canım çoğu zaman herkes ortaya yazıyor,ben polemik yaşamak istemediğim için ortaya yazdım,malesef gereksiz görenler de yok değil.Iyi de burada hepimizi yaziyoruz oyle ortaya yazınca dedigin gibi olmuyor. Burada fetih kutlamasini degil milli bayramlari unutturup fethin bu kadar sasaali kutlanmasi elestiriliyor. Gereksiz denilen kutlama degil yani.
Osmanlı diye bir ırk yok.Beğenme manyağı oldum konuda. Söylenecek her şeyi söylemişsiniz.
Hayır fatihin çocuklarını say, onu da geçtim osmanlıdan ardarda tahta çıkmış üç padişah say desek sayamayacak insanlar kalkıp osmanlı torunuyuz, osmanlı da osmanlı diyor ya ona deli oluyorum.