- 27 Eylül 2024
- 41
- 6
- 20
- Konu Sahibi vesileclkk
Merhaba arkadaşlar ben 15+5 gebeyim ikili testim riskli çıkmıştı ve özeldeki doktorum amniyosentez yaptırmamı balcalı hastanesinde istedi ve bizde gitmiştik perşembe günü için randevu verdiler ve bugünde günüydü hastaneye amniyosentez yaptırmak için gittim herşey tam tamına hazırdı işlemler hazırlanıyordu bana kağıt imzalattılar ve imzaladaktıktan sonra geri uzandım doktoru bekliyordum doç doktor geldi yanıma ve o ultrasondan bebeğin herşeylerine baktı inceledi detaylı bir şekildey anındaki doktorlara bile kızdı bu hastayı buraya niye çağırdınız die eşim dışardaydı içeri çagırdılar onu doktor eşime sorular sordu kim sizi buraya yönlendirdi test sonucu yanınızdamı die eşimde evet dedi doç doktor baktı ve benden üstümü giyip gelmemi istedi eşimle bizi karşısına alıp konuştu işte bu yaptımak istediğiniz testin riskli tarafları var yapan kişilerin bazılarının yaptıktan sonra bebeklerini kaybediyorlarmıs ve bize çok emin konuştu bebeğin detaylı ultrasonda bişeyi olmadığını gayet iyi olduğunu söyledi risk düşükmüs konuştuktan sonra bize tekrardan sonra yaptırmak istiyorsan yaparsınız siz bilirsiniz bizde eşimle düşündük yaptırmadık doktorun dediklerini dinledik aranızda böyle bi durum yaşayan var mı