• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goren bir girebilir mi lutfen fikrinizi merak ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ciceklitac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
38
6
1
20
supheli iliskiden yarım saat
sonra ella kullanmis

iliskiden 16 gün sonra regle
3 gün kala test yaptırıp <0.1
sonucu almış

ilişki üstüne 2 kere kahverengi
akinti yogunlukta ama ikisinde de birer gün
kırmızı renkli kanama yaşamış
(2.sinde yer yer pihtilar da vardi minik ve ilki olması gerekenden 3 gün gec 2.si 4 gün erken geldi)

birisinin hala hamilelik ihtimali
olabilir mi?

sanırım gazım var ve o
yuzden karnımda bir şey var
gibi hissediyorum ama sorup
aklımdan atmak istedim. Her yer
regl oldum ama hamileymisim 3
aylık yazanlarla dolu. herhangi bir belirtim yok ama 19 agustostan bu yana 2 ay geçti gebelik varsa her şey için çok geç kalmissam diye içim fenalaniyor resmen. Korunsaydin diyecekler için korunmustuk, dikkat etmemize rağmen her zaman kullandigimiz kondom yirtildi maalesef.

sonra ella kullanmis

sonucu almış

(2.sinde yer yer pihtilar da vardi minik ve ilki olması gerekenden 3 gün gec 2.si 4 gün erken geldi)

olabilir mi?

sanırım gazım var ve o
aylık yazanlarla dolu. herhangi bir belirtim yok ama 19 agustostan bu yana 2 ay geçti gebelik varsa her şey için çok geç kalmissam diye içim fenalaniyor resmen. Korunsaydin diyecekler için korunmustuk, dikkat etmemize rağmen her zaman kullandigimiz kondom yirtildi maalesef.
İlişkiden 16 gün sonra kanda çıkması gerekirdi sekiz dokuzuncu gün kanda yükselmeye başlıyor hcg kendini psikolojik olarak yıpratmana hiç gerek yok bahsettiğin ilişkiden gebe kalmamışsn için rahat olsun regl oldum ama hamileymişm diyen bayanlar kan testi yapmayanlar geç öğrenenler kan testinde yokmuş gebelik yani yok demek zaten canım

benzer durum başıma geldi malesef 5. haftada öğrendim ben. direkt bende etkiuyku hali böyle ağırlaştım anlatamam. kafamı yatakta kaldıramıyordum üstümden tır geçmiş gibiydi. beta değerim de yüksekti. ama embriyo yoktu. doktor istersen düşük bekle istersen Kürtaj ol ama sağlıklı bir kese değil dedi. ben riske atamayacağım için kürtaj oldum. olur olmaz tüm hastalık hissj buhar oldu uçtu. bizde de kondom kazası oldu ella aldım. küçük küçük kanamam vardı. ama 2 ay gördüm şimdi. imkansıza yakın. test yapınca çıkar mutlaka

sonra ella kullanmis

sonucu almış

olabilir mi?

sanırım gazım var ve o
Bir iki defa daha açtınız aynı konuyu. Yasak bu yaptığınız haberiniz olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back