- 9 Haziran 2022
- 450
- 104
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar 13 gün gecikti regl. Diğer regl 8 Ağustos gösteriyor regl tarihi . doktor geç yumurtlamıs olabilirsn 1 hafta sonra gebelik testi yenile demişti kist yok hormonda bir şey yok kontrol etti. Sizce gebe olmasam da diğer regl mi beklemeliyim içmeli miyim?
13 gün geciken regl idrar testinde sonuç verir.
İçmeniz gereken şey nedir?
Geç döllenme olmuş olabilir, keza benim öyle oldu. Adetim 10 gün geçmişken çok çok silik bir çizgi vardı ve beta değerim 9'du. Şimdi kızım 2.5 yaşında.Söktürücü ilaç. 10 gün gecikmede kan negatif ama doktor geç yumurtlamıs olabilirsn dedi 1 hafta daha bekle demişti
Ama benim negatif çıkmıştı 10 gün gecikme de . Hala umut var mı acaba adet olmadım çünkü halaGeç döllenme olmuş olabilir, keza benim öyle oldu. Adetim 10 gün geçmişken çok çok silik bir çizgi vardı ve beta değerim 9'du. Şimdi kızım 2.5 yaşında.
20 güne kadar beklemenizi öneririm
20 gün gecikme de de yoksa artık yoktur değil miGeç döllenme olmuş olabilir, keza benim öyle oldu. Adetim 10 gün geçmişken çok çok silik bir çizgi vardı ve beta değerim 9'du. Şimdi kızım 2.5 yaşında.
Cevap vermedinizGeç döllenme olmuş olabilir, keza benim öyle oldu. Adetim 10 gün geçmişken çok çok silik bir çizgi vardı ve beta değerim 9'du. Şimdi kızım 2.5 yaşında.
Sürekli sitede değilim, küçük bir çocuğum var. Geç döllenme ihtimaline karşı 20 gün bekleyin, 20 gün sonra da yoksa artık yokturCevap vermediniz
BakalımSürekli sitede değilim, küçük bir çocuğum var. Geç döllenme ihtimaline karşı 20 gün bekleyin, 20 gün sonra da yoksa artık yoktur
Geç döllenme olmuş olabilir, keza benim öyle oldu. Adetim 10 gün geçmişken çok çok silik bir çizgi vardı ve beta değerim 9'du. Şimdi kızım 2.5 yaşında.
Ne yazık ki saklamadım, ama görülmesi çok zor silik bir çizgiydi zamanla netleştiTesti sakladıysaniz fotoğraf atar mısınız?
Anladım..Ne yazık ki saklamadım, ama görülmesi çok zor silik bir çizgiydi zamanla netleşti