gördüğüm rüyanın çok etkisinde kaldım:(

muslu_57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
145
32
33
merhaba, dün gece rüyamda yeşil seccade gördüm serilmiş şekilde lakin sonrasında korkutuldum çok karmaşık bir rüyaydı aslında benim için korkutulunca gözlerimi açtım ve tekrar gözlerimi kapattığımda kapı kapanma sesi duydum gözlerimi bianda gine açtım ve uyku esnasında okumaya başladım tabi anlamda veremedim yardımcı olurmusunuz ne anlama gelmektedir bu acaba ?

Hayırlara çıksın. Erdem akcanin rüya tabirlerini çok beğeniyorum. Youtube de ilgili video belki vardır. Yada gogle den erdem akca olarak aratabilirsiniz

teşekkür ederim aslında çok zorlu bir süreçten geçiyorum ciddi anlamda etkisindemi kaldım nedir anlayamadım.

teşekkür ederim aslında çok zorlu bir süreçten geçiyorum ciddi anlamda etkisindemi kaldım nedir anlayamadım.
Hayırlara çıksın. Erdem akcanin rüya tabirlerini çok beğeniyorum. Youtube de ilgili video belki vardır. Yada gogle den erdem akca olarak aratabilirsiniz
dediğiniz kişiyi araştıracağımda teşekkür ederim tekrardan

Rabbım yolunuzu kolaylastirsin. Yeşil renk ruyada güzeldir. Seccade kötü anlam çıkartmaz diye düşünüyorum. Maneviyata ibadetleri ağırlık vermenizde fayda var. Zorlu yolunuza işaret olmuş aslında. Korkutma olayına gelince bence onu düşünmeyin. Muhtemelen güzel olan rüyaya şeytan karışıp sizi yaniltmaya çalıştı. Bi daha huzursuz rüya gördüğünüzde uyanınca 3 euzu besme çekim ve sol omzunuza 3 kere tükürün. En kıymetli korunakta nas felak okumaktır. Allahin izniyle şeytanın kötülüklerinden korunursunuz.

yorumunuz için çok teşekkür ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…