- 28 Ocak 2020
- 135
- 142
- 35
-
- Konu Sahibi Loriklorik
Masallah iyi toplanmis yine benim de tam tersi yumurta rezervim dusukÖncelikle teşekkür ederimaralık sonunda başladım ocak 11 de yumurtalarım toplandı 18 adet toplandi 14 u döllenme ye uygun görüldü 5 tanesi 5. Güne ulaştı ve donduruldu. Rahim dinlendirmedeyim suan opudan sonra ilk adetimi gördüm Şubat 20 gibi ikinci adeti bekliyorum adet olunca transfer için ilaçlara başlayacağım benim sorunum pko malesef
Yumurta rezervi için kuru incir ve avokado yemeni öneririm benimde sınırda ben başladım kuru incir kürü daha çök işe yarıyormuş ama ben kür yapmadım yıkayıp yıkayıp yiyorumMasallah iyi toplanmis yine benim de tam tersi yumurta rezervim dusuk2 tane bile toplansa benim icin bisey
Insalllaahhh hayirli haberler verirsin
Hangi ilaclari kullandin ?
Ben incir yiyemem su an ama avokadoyu yaklasik 1 aydir tuketiyorumYumurta rezervi için kuru incir ve avokado yemeni öneririm benimde sınırda ben başladım kuru incir kürü daha çök işe yarıyormuş ama ben kür yapmadım yıkayıp yıkayıp yiyorum
Öyle bi etkisimi varmış bak onu bilmiyodum bende çok abartmıyım bari :)Ben incir yiyemem su an ama avokadoyu yaklasik 1 aydir tuketiyorumprolaktinim yuksek cikmisti bu ay
Benim de diktorum murat hocaÖyle bi etkisimi varmış bak onu bilmiyodum bende çok abartmıyım bari :)
Benim de diktorum murat hocacok abartma evet hormonları delirttik
Bizim yeni yapılan tahlillerimiz vardi onlara bakti .insallah guzrl pozitif sonuclar alalim da dunyalar bizim olsunİnşallah hepimiz güzel haberler alırız inşallah benim doktorum da murat hoca ama bana hiç tahlil kan aldirmadi yapmadı yaptırmadı kafama takılan soruda bu acikcasi gonal f kullandırdı yumurta büyüdüğünde baskılayıcı cetrotide ve en Son 36 saat önce lucrın vurdum daha önce kendiliğinden bir gebeliğim oldu fakat 7. Haftada kalbi durdu hormonlarıma bakilmamasi tedirginlik yaratıyor sonuçta hepimizi maddi olarak ta çok zorluyor bu süreç inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız canım yumurta kalitesi ve rezervi için gerçekten incir kuru mükemmel bende uyguladim
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız inşallah benim doktorum da murat hoca ama bana hiç tahlil kan aldirmadi yapmadı yaptırmadı kafama takılan soruda bu acikcasi gonal f kullandırdı yumurta büyüdüğünde baskılayıcı cetrotide ve en Son 36 saat önce lucrın vurdum daha önce kendiliğinden bir gebeliğim oldu fakat 7. Haftada kalbi durdu hormonlarıma bakilmamasi tedirginlik yaratıyor sonuçta hepimizi maddi olarak ta çok zorluyor bu süreç inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız canım yumurta kalitesi ve rezervi için gerçekten incir kuru mükemmel bende uyguladim
Canım gerçekleşti mi transferin ne durumdasınKendi topigime yaziyim bi de
Canimm yarin transferim insalllaaahhhh dua et nolur saglikla tutunsun banaCanım gerçekleşti mi transferin ne durumdasın
Canım ya özellikle çok çok dua edicem namaz sonrası. Allah'ım inşallah nasip eder. Gönlünü ferah tut güzel olacak inşallah. Bizim sonuçlar yine pek parlak değil aşılama mı tüp bebek mi diye karar aşamasındayızCanimm yarin transferim insalllaaahhhh dua et nolur saglikla tutunsun banasen ne durumdasin
Asilama bosa uğraş bence. 2 tane yaptirdim tutmadiCanım ya özellikle çok çok dua edicem namaz sonrası. Allah'ım inşallah nasip eder. Gönlünü ferah tut güzel olacak inşallah. Bizim sonuçlar yine pek parlak değil aşılama mı tüp bebek mi diye karar aşamasındayız
Aşılamayıda GOP Hastanesi'nde mi yaptırdınAsilama bosa uğraş bence. 2 tane yaptirdim tutmadiallah razi olsun ya 4 tane yumosum varmis dollenen
Onlari nisa hastanesinde yaptirdimAşılamayıda GOP Hastanesi'nde mi yaptırdın
Cok guzel gecti cok duysallastimNasıl geçti transfer inşallah hayırlısıyla tutunur
Yaa cok mutlu olduuumm inşallah tutar bebislerCok guzel gecti cok duysallastimhayorlis ile bebeklerim benimle kalir 2 tane trasfer edildi