- 21 Aralık 2018
- 11.650
- 17.271
-
- Konu Sahibi Loriklorik
Aammmiiiinn innsaaaaalllaaahhhh insaaalllahhhh hepimiz icinL Loriklorik canim Rabbim en yakin zamanda sana ve isteynlere salih bebişler versin (amin)
İnsallah tup bebege gerek kalmadan bu ay hamiş olursun cnm❤❤❤❤
Hic oyle duşunmeAammmiiiinn innsaaaaalllaaahhhh insaaalllahhhh hepimiz icinbenim birazcik zor kendiliginden olayi ama hayat mucizelere gebe insallaaaaahhhh
Birazcık umudum var insallah o umudum yeşerirHic oyle duşunme
Nasibi varsa her turlu gelir ama
Nasibi yoksa ne yapsan fayda etmez
Hic umutsuz konuşma allah buyuk
hayırlı olsun canım toppiğin :)Merhaba arkadaslar bu merkezde tup bebek yaptiran ya da yaptiacak olanlar gelin beraber bekleyelim süreci Rabbim evlat sahibi olmak isteyen tum kadinlara saglikli sihhatli hayilri bebeler nasip eder insallah
kaç yumurtan var gözüküyor bende gonalf 225 ile başlatmışlardı :)Kimse yokmus bu hastanede tedavi goren o zaman ben tecrubelerimi paylasirim burda
Ben basladim hayirlisi ile tedavimin 3. Gunundeyim
Simdilik ortamdan doktordan hemsirelerden memnunum
Merional 150 (gunde 2 dozu karistirip yapiliyor yani gunde 300 ml )
Letu (sadece 5 gun kullanilacak)
Corasprin
Folattro
Kullaniyorum
Sanirim benim gunlugum olucak burasihayırlı olsun canım toppiğin :)
Heyecandan sormadim onu cumartrsi kontorlum var o zaman sorarimkaç yumurtan var gözüküyor bende gonalf 225 ile başlatmışlardı :)
pazartesi belli olacak ama benim adet ağrılarım başladı adet olacağım zaten normalde cuma günü adet olmam gerekiyor ama yarın göreceğiz adet olacak mıyım acaba yarın bununla ilgili gerekli açıklamalarımı sana ve grup arkadaşlarıma açıklarım :) :):)):Heyecandan sormadim onu cumartrsi kontorlum var o zaman sorarimgonalf ben asilamada kullaniyordum . Ne durumdasin sen? Nasil gidiyor
Insallah olmazsin insaaaaallllllaaahhhhhhhhhhpazartesi belli olacak ama benim adet ağrılarım başladı adet olacağım zaten normalde cuma günü adet olmam gerekiyor ama yarın göreceğiz adet olacak mıyım acaba yarın bununla ilgili gerekli açıklamalarımı sana ve grup arkadaşlarıma açıklarım :) :):)):
evet iyi yapmışsın canım bende ocak tüp bebek sayfasıydı :):):)Sanirim benim gunlugum olucak burasicunku kimse yok yazarim gelismeleri burda yaptirmak isteyenlere fikir olur en azindan
yok ya 6 senedir sürekli kendimi takip ediyorum anlıyorum artık nasıl belirti verdiğiniInsallah olmazsin insaaaaallllllaaahhhhhhhhhhbebektendir insalllaahhhh hamilelik ve adet agrilari ayniymis insallah yanilirsin da hamilesindir su an
Evet seninkinde de aktifimevet iyi yapmışsın canım bende ocak tüp bebek sayfasıydı :):):)
Tecrube ediliyor artik .evlenmeden once ne ovu ne asilama ne tup bebek hicbirsey bilmiyordum ama evlendim kadin dogum kapilarindan ayrılmıyorum ya yumurtalamayi bile bilmiyordum nasil oldugunu ne zamam oldugunu su an her ayrintisina kadar biliyorumyok ya 6 senedir sürekli kendimi takip ediyorum anlıyorum artık nasıl belirti verdiğini
valla bende hemen cocuk olacak sanıyordum ama olmadı ... maalesefTecrube ediliyor artik .evlenmeden once ne ovu ne asilama ne tup bebek hicbirsey bilmiyordum ama evlendim kadin dogum kapilarindan ayrılmıyorum ya yumurtalamayi bile bilmiyordum nasil oldugunu ne zamam oldugunu su an her ayrintisina kadar biliyorum
farkındayım zaten :):):):Evet seninkinde de aktifimtum tup bebek sayfalarindayim
Iste bu cok uzucu ayni sekilde biz de oyle dusunuyorduk .. esime tup bebek diyince cildiriyordu mecbur simdi kaderimize teslim oldukvalla bende hemen cocuk olacak sanıyordum ama olmadı ... maalesef