- 21 Aralık 2018
- 11.650
- 17.271
- Konu Sahibi Loriklorik
Sirayla once gebelige hazirlik sonra asilama sonra tup bebek hepsine illaki yazmisimdirfarkındayım zaten :):):):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sirayla once gebelige hazirlik sonra asilama sonra tup bebek hepsine illaki yazmisimdirfarkındayım zaten :):):):
Sonrada inşallah gebelik ... doğuma hazırlık diye acarsınSirayla once gebelige hazirlik sonra asilama sonra tup bebek hepsine illaki yazmisimdir
Evet benim eşimde dalga geçiyormuş akrabaların tup bebekle çocuğu olmuş o zaman gençtim diyor tüp mu şimdi bu çocuk gaz kaçırırsa yada ipragaz fln diye dalga geçtiğini söyledi dedim al Allah başına verdiIste bu cok uzucu ayni sekilde biz de oyle dusunuyorduk .. esime tup bebek diyince cildiriyordu mecbur simdi kaderimize teslim olduk
Insallahh yaaa okumasi bile guzel doguma hazirlikSonrada inşallah gebelik ... doğuma hazırlık diye acarsın
Gercekten basina geliyor insanin yaEvet benim eşimde dalga geçiyormuş akrabaların tup bebekle çocuğu olmuş o zaman gençtim diyor tüp mu şimdi bu çocuk gaz kaçırırsa yada ipragaz fln diye dalga geçtiğini söyledi dedim al Allah başına verdi
O ayı bekleyenler fln diye doğuma hazırlık sürecim fln dersinInsallahh yaaa okumasi bile guzel doguma hazirlik
Insallah bi kaliteli yumurtam olsunO ayı bekleyenler fln diye doğuma hazırlık sürecim fln dersin
Valla ben büyük konuştuğum bazı şeyler vardı ve Allah bana da yaşattı.. çok şükür artık herşey olabilir diyorum kabulleniyorumGercekten basina geliyor insanin ya
Senin sorunun yumurta az mıydı ondan mı doğal gebelik elde edemiyorsunInsallah bi kaliteli yumurtam olsun
Mesela ağustos anneleri paylaşım alanı fln yazıyor bence mantıklı sende böyle bisey yaparsınInsallah bi kaliteli yumurtam olsun
Bu arada bebişinin adi arya lina mı olacak ?Insallah bi kaliteli yumurtam olsun
Valla ben büyük konuştuğum bazı şeyler vardı ve Allah bana da yaşattı.. çok şükür artık herşey olabilir diyorum kabulleniyorum
Senin sorunun yumurta az mıydı ondan mı doğal gebelik elde edemiyorsun
Mesela ağustos anneleri paylaşım alanı fln yazıyor bence mantıklı sende böyle bisey yaparsın
Bende evlenmeden once diyordum direk cpcuk yapicam hersey oluyormus anladik zor ama anladik .Bu arada bebişinin adi arya lina mı olacak ?
Allah razi olsun insallahhh canim insallah senin durumun ne ozel degilse . Üniversite hastanesi ilgililer ben memnunum şimdilikAy görmüştüm dün başladığını hayırlı olsun canım. Gop bana da yakın acaba bende orayı mi tercih etsem diye düşündüm ama benim durumum için uygun olurmu bilemiyorum
Tekrarlayan kimyasal sebepsiz infertiliteAllah razi olsun insallahhh canim insallah senin durumun ne ozel degilse . Üniversite hastanesi ilgililer ben memnunum şimdilik
Kisiye gore tedavi uyguluyorlarmis bilmiyorum o kadarini ama bi arayin konusun doktorlar on görüşme yapin muhakkak vardir çözümü. Sonucta herkesin ayni sorunu yoktur . Bence arayin bugun bi görüşünTekrarlayan kimyasal sebepsiz infertilite
Aaaaa eveet hatirladimYa adımı degisince kimse hatirlamiyo eskiden zecmel di