Yayınlayan siteye mail atın.ayy resmen benimde büyük problemimi açmışsınız konu olarak.
BEnimde eski eşimle fotom var.beraber katıldığımız bir etkinlik konukların fotolarını çekmişti sitelerinde yayınlamıştı taa kaç yıl önce.. onun ismini google a yazınca çıkmıyor çünkü onun adını yanlış yazmış site habere. ama benim adımı googlea yazınca lank diye o foto cıkıyo ki hiç hoş bişey değil yarın bigün hayatıma biri girse nolcak..
Ay çözüm bulursanız banaa söyleyin lütfen ben baya bu konuda interneti kurcaladım ama bişey bulamadım(
nereye mail attınız ki url yi kopyalayıp?. bende atayım. inş işe yararBen dün mail yoluyla o resimlerin url sini kopyalayıp kaldırmak istediğimi söyledim sitenin birinde bu şekilde yapınca kaldırıldığı yazıyordu bakalım kalkacak mı eğer kalkarsa sizde deneyin bence
Resminizi yayınlayan siteye.nereye mail attınız ki url yi kopyalayıp?. bende atayım. inş işe yarar
yayınlayan siteye nasıl mail atabileceğimi bir bilsemYayınlayan siteye mail atın.
iletişim kısmı yok mu?yayınlayan siteye nasıl mail atabileceğimi bir bilsem
size özel mesaj olarak linki atıyorum bir bakın isterseniznereye mail attınız ki url yi kopyalayıp?. bende atayım. inş işe yarar
malesef ben bir türlü bulamadımiletişim kısmı yok mu?
hangis siteden eklendiğini biliyorsunuz olması gerek aslında ilk sayfada yazdığınız yer mimalesef ben bir türlü bulamadım
Evet birisi pinterest diğeri de kiwihangis siteden eklendiğini biliyorsunuz olması gerek aslında ilk sayfada yazdığınız yer mi
mesaj attım baktın mı.özelden.Evet birisi pinterest diğeri de kiwi
Ekran görüntüsü ve günlük ekle diye birşey var resmimin üzerinde o tikli mi kalacak yaniresminize tıklayın mobilden giriyosunuz ya , bende 3 nokta var alt alta geri bildirim secenegi var iste acklama kısmna resmimin burdan kalkmasını istiyorum rahatsız oluyorum yazın ekran fotografı ekle var orayada resmi koyun , yani islemi sürdürün sonra kaldırıcaklardır.
Yok yok onları anladım zaten çok teşekkür ederim benim sormak istediğim geri bildirim gönder dedikten sonra bu çıkıyor kırmızı ile çizmiş olduğum yerdeki tik işaretinin kalması mı gerek yoksa kaldırmam mı gerek?Eki Görüntüle 1902944 Eki Görüntüle 1902944 bak canım noktalı yer bastım ona bura cıkıyo
tamam çok teşekkür ederim allah razı olsunböyle gün icinde sık sık gönder 2 , 3 gün kalkıyo sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?