• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Google görsellerden resim silme nasıl?Acil yardımcı olur musunuz lütfen?

ayy resmen benimde büyük problemimi açmışsınız konu olarak.
BEnimde eski eşimle fotom var. :KK43: beraber katıldığımız bir etkinlik konukların fotolarını çekmişti sitelerinde yayınlamıştı taa kaç yıl önce.. onun ismini google a yazınca çıkmıyor çünkü onun adını yanlış yazmış site habere. ama benim adımı googlea yazınca lank diye o foto cıkıyo ki hiç hoş bişey değil yarın bigün hayatıma biri girse nolcak..
Ay çözüm bulursanız banaa söyleyin lütfen ben baya bu konuda interneti kurcaladım ama bişey bulamadım:KK43:(
Yayınlayan siteye mail atın.

Ben dün mail yoluyla o resimlerin url sini kopyalayıp kaldırmak istediğimi söyledim sitenin birinde bu şekilde yapınca kaldırıldığı yazıyordu bakalım kalkacak mı eğer kalkarsa sizde deneyin bence
nereye mail attınız ki url yi kopyalayıp?. bende atayım. inş işe yarar

benimde gecen sene öyle olmustu durmadan engelleme gönderdim kalktı 3 ,4 gün icinde ama saat başı gönderdim

resminize tıklayın mobilden giriyosunuz ya , bende 3 nokta var alt alta geri bildirim secenegi var iste acklama kısmna resmimin burdan kalkmasını istiyorum rahatsız oluyorum yazın ekran fotografı ekle var orayada resmi koyun , yani islemi sürdürün sonra kaldırıcaklardır.

resminize tıklayın mobilden giriyosunuz ya , bende 3 nokta var alt alta geri bildirim secenegi var iste acklama kısmna resmimin burdan kalkmasını istiyorum rahatsız oluyorum yazın ekran fotografı ekle var orayada resmi koyun , yani islemi sürdürün sonra kaldırıcaklardır.
Ekran görüntüsü ve günlük ekle diye birşey var resmimin üzerinde o tikli mi kalacak yani

Screenshot_20161026-101558.webp
Screenshot_20161026-101558.webp bak canım noktalı yer bastım ona bura cıkıyo

Eklentiler

• bebek.webp
    bebek.webp
    26 KB · Görüntüleme: 52
Back
X