Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eklediğiniz sitelerden kaldırmanız gerek.Merhaba kızlar,google görsellere adımı soyadımı yazınca görsellerde 2 tane resmim çıkıyor onları nasıl silebilirim bilgisi olan var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler![]()
Nasıl engelleyebilirimo resimleriniz hangi siteden arama motoruna çıkıyor önce onu bulup engellemeniz lazım diye biliyorum
ücret yüksek mi ki acabasanıyorum bunun için özel firmalar var. burdan bir arkadaş yapmıştı. belli bir ücret karşılığında bir süre veriyorlar size , o sürede tamamen kaldırılıyor.
instagramda ki eski fotoğrafı silmesine rağmen google da görünmüş ve problem yaşamıştı eşiyle.
Google ile iletişime geçin o zaman.Mail atın.mesela birisi pinterestte biriside kiwi de ikisindende kendi resmimi kaldırdım ama görsellerde hala kendi resmim çıkıyor
Onu nasıl yaparım hiç bilmiyorum ben siz biliyor musunuz acaba?Google ile iletişime geçin o zaman.Mail atın.
ücret yüksek mi ki acaba
Bir müddet cikar sonra düşermesela birisi pinterestte biriside kiwi de ikisindende kendi resmimi kaldırdım ama görsellerde hala kendi resmim çıkıyor
Çok zaman alır mı acabaBir müddet cikar sonra düşer
Çok zaman alır mı acaba
google iletişim yazın ilk sıralarda çıkıyor mail atın belki yardımcı olurlar.Ama öncelikle o web sitelerinden kalktığından emin olun oda önemli o web site ilede iletişime geçin yinede her iki tarafada mail atın.Onu nasıl yaparım hiç bilmiyorum ben siz biliyor musunuz acaba?
Ben dün mail yoluyla o resimlerin url sini kopyalayıp kaldırmak istediğimi söyledim sitenin birinde bu şekilde yapınca kaldırıldığı yazıyordu bakalım kalkacak mı eğer kalkarsa sizde deneyin benceayy resmen benimde büyük problemimi açmışsınız konu olarak.
BEnimde eski eşimle fotom var.beraber katıldığımız bir etkinlik konukların fotolarını çekmişti sitelerinde yayınlamıştı taa kaç yıl önce.. onun ismini google a yazınca çıkmıyor çünkü onun adını yanlış yazmış site habere. ama benim adımı googlea yazınca lank diye o foto cıkıyo ki hiç hoş bişey değil yarın bigün hayatıma biri girse nolcak..
Ay çözüm bulursanız banaa söyleyin lütfen ben baya bu konuda interneti kurcaladım ama bişey bulamadım(