• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Google görsellerden resim silme nasıl?Acil yardımcı olur musunuz lütfen?

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
48
32
Merhaba kızlar,google görsellere adımı soyadımı yazınca görsellerde 2 tane resmim çıkıyor onları nasıl silebilirim bilgisi olan var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler ;)

o resimleriniz hangi siteden arama motoruna çıkıyor önce onu bulup engellemeniz lazım diye biliyorum

faceden çekiyorsa ordan kaldır mesela ya da diğer hangi sitedeyse

Merhaba kızlar,google görsellere adımı soyadımı yazınca görsellerde 2 tane resmim çıkıyor onları nasıl silebilirim bilgisi olan var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler :KK66:
Eklediğiniz sitelerden kaldırmanız gerek.

mesela birisi pinterestte biriside kiwi de ikisindende kendi resmimi kaldırdım ama görsellerde hala kendi resmim çıkıyor

sanıyorum bunun için özel firmalar var. burdan bir arkadaş yapmıştı. belli bir ücret karşılığında bir süre veriyorlar size , o sürede tamamen kaldırılıyor.
instagramda ki eski fotoğrafı silmesine rağmen google da görünmüş ve problem yaşamıştı eşiyle.

:KK1:Benim de twitterde eklediğim bir resmim çıkıyor...o_O

Oysa twitteri kullanmıyorum. / kapattım yani...:KK47:
Çözümü bulan bana da bildirsin lütfen:KK12:

sanıyorum bunun için özel firmalar var. burdan bir arkadaş yapmıştı. belli bir ücret karşılığında bir süre veriyorlar size , o sürede tamamen kaldırılıyor.
instagramda ki eski fotoğrafı silmesine rağmen google da görünmüş ve problem yaşamıştı eşiyle.
ücret yüksek mi ki acaba

ooo çok pahalıymış internete normal bir şekilde kaldırılabilir yazıyor ama bir türlü doğru düzgün anlatan birşey bulamadım gitti

ayy resmen benimde büyük problemimi açmışsınız konu olarak.
BEnimde eski eşimle fotom var. :( beraber katıldığımız bir etkinlik konukların fotolarını çekmişti sitelerinde yayınlamıştı taa kaç yıl önce.. onun ismini google a yazınca çıkmıyor çünkü onun adını yanlış yazmış site habere. ama benim adımı googlea yazınca lank diye o foto cıkıyo ki hiç hoş bişey değil yarın bigün hayatıma biri girse nolcak..
Ay çözüm bulursanız banaa söyleyin lütfen ben baya bu konuda interneti kurcaladım ama bişey bulamadım:((

Onu nasıl yaparım hiç bilmiyorum ben siz biliyor musunuz acaba?
google iletişim yazın ilk sıralarda çıkıyor mail atın belki yardımcı olurlar.Ama öncelikle o web sitelerinden kalktığından emin olun oda önemli o web site ilede iletişime geçin yinede her iki tarafada mail atın.

ayy resmen benimde büyük problemimi açmışsınız konu olarak.
BEnimde eski eşimle fotom var. :KK43: beraber katıldığımız bir etkinlik konukların fotolarını çekmişti sitelerinde yayınlamıştı taa kaç yıl önce.. onun ismini google a yazınca çıkmıyor çünkü onun adını yanlış yazmış site habere. ama benim adımı googlea yazınca lank diye o foto cıkıyo ki hiç hoş bişey değil yarın bigün hayatıma biri girse nolcak..
Ay çözüm bulursanız banaa söyleyin lütfen ben baya bu konuda interneti kurcaladım ama bişey bulamadım:KK43:(
Ben dün mail yoluyla o resimlerin url sini kopyalayıp kaldırmak istediğimi söyledim sitenin birinde bu şekilde yapınca kaldırıldığı yazıyordu bakalım kalkacak mı eğer kalkarsa sizde deneyin bence

Back
X