Google etkinliğim bilgi ?

saricivciv00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
194
68
28
29
İyi günler hanımlar

Geçen gün eşimin telefonunda Google etkinliğimde geçmişine baktım bi haber sitesinin Magazin haberlerine bakmış hep ama haberler şu çıplak poz verdi bu küvette poz verdi yok kalçasını yaptırdı falan diye tabi ben görünce çok sinirlendim ve kavga ettik

Eşim ne yaptıysa artık etkinlik kaydetmiyor ve sürekli internet geçmişini silince otomatik hesaptan çıkış yapılıyor ve bişey daha fark ettim normal Google olarak ayrı kaydediyor chorome olarak ayrı kaydediyordu. Şimdi bunları tekrar nasıl ayarlayabilirim çıkış yaptığı halde tekrar kaydeder mi geçmişi aramaları falan telefon iPhone 11

Magazin haberinde onune cıkan sayfaya tiklamıs adam.. Ne var bunda? Neden tekrar arayacaksınız kı?
Hayır önüne çıkan haber değil bilerek Google da. Haber arattırıyor istese öyle şeylere basmaz ve bakmaz benim kızdıgım dinden imandan bahsedip bilerek bakması ve beni kandırması bu yüzden istiyorum tekrar takip etmek

İyi günler hanımlar

Geçen gün eşimin telefonunda Google etkinliğimde geçmişine baktım bi haber sitesinin Magazin haberlerine bakmış hep ama haberler şu çıplak poz verdi bu küvette poz verdi yok kalçasını yaptırdı falan diye tabi ben görünce çok sinirlendim ve kavga ettik

Eşim ne yaptıysa artık etkinlik kaydetmiyor ve sürekli internet geçmişini silince otomatik hesaptan çıkış yapılıyor ve bişey daha fark ettim normal Google olarak ayrı kaydediyor chorome olarak ayrı kaydediyordu. Şimdi bunları tekrar nasıl ayarlayabilirim çıkış yaptığı halde tekrar kaydeder mi geçmişi aramaları falan telefon iPhone 11
Şu telefon karıştırma işlerini bırakın arık telefon kişiye özeldir yahu hangi devirde yaşıyoruz

Hayır önüne çıkan haber değil bilerek Google da. Haber arattırıyor istese öyle şeylere basmaz ve bakmaz benim kızdıgım dinden imandan bahsedip bilerek bakması ve beni kandırması bu yüzden istiyorum tekrar takip etmek
Adam sızı kandırmamıs kı
Siz ona sordunuz mu bu sayfalara neden baktın diye, hayır. Ya da sordunuz Yoo asla bakmadım dedi mı, hayır.
Bu durumda kandırılmış olmuyorsunuz.
Bosverın bence

Adam sızı kandırmamıs kı
Siz ona sordunuz mu bu sayfalara neden baktın diye, hayır. Ya da sordunuz Yoo asla bakmadım dedi mı, hayır.
Bu durumda kandırılmış olmuyorsunuz.
Bosverın bence
Kendisi bana o siteyi yasaklamıştı normalde telefon uygulaması var o da silmişti bende kendisi intetnet üzerinden bakıyor

yani kusura bakmayın ama sürekli google geçmişine mi bakıyosunuz? tamam eşler arası gizlilik olmaması gerekir ama bi yerde de mahremiyet diye bir şey var yani. pıtı da sivilce neden çıkar diye aratsa göreceksiniz. bana bu kadar abartı geliyor. bence bi salın.
Ben size bunu sormadım yardımcı olup bilgi verecekseniz yazın ben buyum bakıyorum sürekli baktığım bişey de değil beş senelik evlilikte ilk defa baktım ve bununla karşılaştım

Ben size bunu sormadım yardımcı olup bilgi verecekseniz yazın ben buyum bakıyorum sürekli baktığım bişey de değil beş senelik evlilikte ilk defa baktım ve bununla karşılaştım
hep de ilk kez bakılıyor ne tesadüfse :D silinen bir geçmişi kimse size taktik veremez geri getirmek için çünkü yok öyle bişey.

Bır daha baktıgınızda gene gorursenız, ne yapmayı dusunuyorsunuz?
Bu yaptığında bavulumu toplayıp gidiyordum yalvar yakar ağlayıp zor durdurdu bi daha yapmayacağım dedi bi daha ya kalmaz inşallah tabi gitmemin tek sebebi de bu değildi başka şeyler de var ama onları anlatmak istemediğim için sadece bu soru olarak sordum bilginiz varsa lütfen ona göre cevap verin ve yardımcı olun

hep de ilk kez bakılıyor ne tesadüfse :KK70: silinen bir geçmişi kimse size taktik veremez geri getirmek için çünkü yok öyle bişey.
Silinen geçmişi geri getirmek demiyorum tekrardan girdiği şeyleri oraya kaydetmeyi diyorum çünkü tam olarak bu işlerden anlamıyor sildiğini zannedip bazı yerleri silememiş bile

Bu yaptığında bavulumu toplayıp gidiyordum yalvar yakar ağlayıp zor durdurdu bi daha yapmayacağım dedi bi daha ya kalmaz inşallah tabi gitmemin tek sebebi de bu değildi başka şeyler de var ama onları anlatmak istemediğim için sadece bu soru olarak sordum bilginiz varsa lütfen ona göre cevap verin ve yardımcı olun
Anladım
Baska sıkıntılarınız varsa bısey diyemem, bu olayı buyutmeyın diyecektim ama baska seylerde var dıyınce sız.
Bana laf dusmuyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun oyleyse

Back
X