- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.gönüllü anne olmak için internetten araştırma yaptım.yani yuvaya haftanın bir kaç günü gidiliyor.başka neler yapılıyor.bununla ilgili kesin bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
ecem bu güzel düsüncenden dolayı kutlarım seni cok güzel bir karar almıssın öylesine ihtiyacları varki böyle bir seye sende cok mutlu olacaksın ben bursada yasarken bir kız yurduna giderdim banyo günleri olurdu birgün giysilerini onarma günü bir günde onlarla oynamaya giderdim yani haftada 3 gün ilk günler üzüleceksin ama sana alıstıklarında senin etrafını sardıklarında her seyi unutacaksın
istanbulda nasıldır bilmiyorum bence sana yakın bir yurdu tespit edip git ve ne yapmak istedigini anlat sana hayır demiyeceklerdir emin ol yönetim seni iyice tanıdıktan sonra cocukları dısarı cıkarmana izinde verebilir benim simdi bir sürü kızlarım ve torunlarım var hepsi büyüdüler bu cok güzel bir duygu