- 2 Şubat 2013
- 2.693
- 519
- 28
birsey degil canımmALLAH RAZI OLSUN CANIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birsey degil canımmALLAH RAZI OLSUN CANIM
insallah canımmİNŞAALLAH MEHMET KARDEŞİMİZE ŞİFA OLUR
4 tanemi düşür kişi başı ben 5 tane okudum Allah kabul etsin Rabbim şifa versinOkumalarımız başladı arkadaşlar konumuzu takip edelim
EN AZ 4 ER TANE OKUYALIM DEDİM CANIM ALLAH RAZI OLSUN FAZLA OKUMAK İSTEYEN GÖNÜLLÜ OKUR CANIM HAKKINIZI HELAL EDİN4 tanemi düşür kişi başı ben 5 tane okudum Allah kabul etsin Rabbim şifa versin
tmm Canım sayı önemli diyil inşallah yarın da ne kadar okursam yazarımEN AZ 4 ER TANE OKUYALIM DEDİM CANIM ALLAH RAZI OLSUN FAZLA OKUMAK İSTEYEN GÖNÜLLÜ OKUR CANIM HAKKINIZI HELAL EDİN
insallah dualarmz kabul olurtmm Canım sayı önemli diyil inşallah yarın da ne kadar okursam yazarım
canım fazla okuma olursa da yine de olsun en az 41 olsun diyorum ben diğer dua topiğimde de gönüllü fazla okumalar oluyor bir tane de olsun herkes okusun kimsenin kimseye de hakkı geçmesin tamamlanınca zaten birkaç tane okumayan olmasa da diğerine geçerimKızlar toplam sayı ve kalan sayıyı da yazalım ben sımdı gırdım kusura bakmayın herkes 3-4 tane okursa sayı tamamlanır ben okuyacaktım ama kalmamış bugun ıcın gec de kaldım ben
ALLAH RAZI OLSUN CANIM.........aaynaa arkadaşımızın dileği arkadaşının kardeşi Mehmet adındaki kardeşimizin elinde çıkan yaraların şifa bulması için dua istiyor.........
1. aaynaa----------->5
2. synulox---------->5
3. jun_jandi-------->8
4. damla_22-------->10
5. mlkem------------>4
6.tubatesbih-------->4
7.gelpisipisiiii------>
8. nara87------------->
9.umutlu78---------->5
10.redvelvetcake----->
11.suleeeem---------->5
41 i geçse de gönüllü okumalarımız arkadaşlar bir tane olsun yine de okuyun dua da sayı sınırlaması olmaz ama zaten bugün diğer arkadaşıma geçeceğim