- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müzeyyen SENAR - Ağora Meyhanesi - Dailymotion video Eylülcüğüm, epey geç farkına vardığım topiğine tekrar uğramak isterim ve sayfaların hepsine bakamadım şimdi, anladığım kadarıyla da -tür sınırlaması yok sanırım- ama başlangıçtaki parçadan olsa gerek "Türk Sanat Müziği" çağrıştırınca, muhteşem seslerden hemen ilk aklıma gelen parçayı ekleyeyim istedim ayrılmadan. Rahmetle anıyorum kendisini ve bu dünyadan ayrılmış olan tüm diğer ustaları. Sevgimle
Sevgili Eylül; artık sen burada yoksun ama ben henüz burada olduğuma göre, sayfana bir kapanış ekleyeyim istedim, çok sevdiğim bir sanat müziği olsun... Sevgimleablacığım teşekkür ederim..daha çok içimizi, gönlümüzü ferahlatan, Türk Musikisi ezgilerinin olduğu parçalar var evet..ama
dileyen sevdiği parçaları da dile getirebilir
çok da severimm bu parçayı..be gecee, benim gecemmm...![]()
Merhaba Sevgili Jelesec, evet çok sevdiğim bir kardeşim kendisi... Pek sanmıyorum okumuyordur diye tahmin ediyorum... Her gün görüştüğüm bir kardeşim... Ben de onun sayfasını böyle kapatayım istedim... İlk görüşmemde sizin de duygu ve bu beğeninizi mutlaka ileteceğim... SevgimleBaşlığı açan arkadaş yok UI olmuş :44:
okuyordur inşallah dışarıdanbayıldım şarkılara emeğine sağlık.
Merhaba Sevgili Jelesec, evet çok sevdiğim bir kardeşim kendisi... Pek sanmıyorum okumuyordur diye tahmin ediyorum... Her gün görüştüğüm bir kardeşim... Ben de onun sayfasını böyle kapatayım istedim... İlk görüşmemde sizin de duygu ve bu beğeninizi mutlaka ileteceğim... Sevgimle
Merhaba Sevgili Jelesec, evet çok sevdiğim bir kardeşim kendisi... Pek sanmıyorum okumuyordur diye tahmin ediyorum... Her gün görüştüğüm bir kardeşim... Ben de onun sayfasını böyle kapatayım istedim... İlk görüşmemde sizin de duygu ve bu beğeninizi mutlaka ileteceğim... Sevgimle
bende beğeniyordum duruşunu. üüzldüm ayrılmasına. oda tüm gidipte dönenler gibi geri döner inşallah![]()