• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönül istiyor ama hiçbir şey olmuyor.

Nasıl başlasam bilemiyorum.Şuan buraya dertlerimi dökmek istiyorum.Derdim bana göre çok büyük arkadaşlar.Çünkü canımı hiç olmadığı kadar yakıyor bu.Kendimi hiçbir şekilde affedemiyorum.
Geçen sene biriyle tanıştım.Kavgayla başladı sevdamız ancak sonrasında yine kavgayla bitti.Reklam arası gibiydi kısacık bir sene.Nasıl söyleyeyim bilmiyorum.Çok utanıyorum ve aynaya baktığımda gördüğüm o yüzü silip atmak istiyorum.Babamla çok problemlerim var,kısaca baba sevgisi nedir pek bilmiyorum.Tanıdığım o adam,gönlümü her şeyimi adadığım o kişi bana bir baba sevgisiyle yaklaştı.Bunu kendisi de söyledi.Beni en derin yaramdan vurarak alt etti.Haliyle ona itaat eden köleden farksız biri oldum.Onun bu baba sevgisinden birazcık daha,birazcık daha tatmak isterken bir de baktım tamamen eriyip bittim.Geçmişimde ki yaşadığım bir kaç ilişki yüzünden bana bakire olmadığımı söyledi.Kanıtlamaya uğraştım ancak bir süre sonra aramızda ki rahmani aşkın yerini nefsani duygular aldı.En sonunda olan oldu ve korumam gereken en büyük hazinemi koruyamadım.Ardından defalarca bunu tekrar etti.Her olmasını istemediğimde kavga çıkardı.O kadar kötüydü ki,sanki sadece o haltı yemek için bana geliyordu.Ardından gidiyordu.
En sonunda gitti memleketine ve ayrıldı benden.Hiçte umurunda değildi ya,benim burada ne halde olacağım.Bana ayrılmadan önce dediği şey "Sen bana en kıymetli hazineni açtın ben sana nasıl güveneyim" idi.Paramparça halde kaldım.Şuan ondan hamile olma ihtimalim var,ne yazık.
En çok istediğim şeylerden bir tanesiydi evlenip çocuk sahibi olmak.Mutlu bir evlilik mutlu bir hayat ve eşimle birlikte çocuklarımın büyümelerini seyretmek.Çok istiyordum ancak şuan ulaşamayacağım kadar uzak bir hayal.Kimsenin beni bu halde kabul edeceğini zannetmiyorum.Çünkü,ben utanç içerisinde itiraf ediyorum ki, -eminim çoğu kişi burada bana sövecektir- bunca yaptığıma rağmen kapalı biriyim ve onun gidişinden beri kendi iffetime çok önem vermeye başladım.O başımda ki örtünün hakkını vermeye çalışsam da,ne kadar masum gözüksem de içimde bir pislik yatıyor.Ömrüm boyunca beni takip edecek bu iğrençlikle nasıl yaşayacağımı bilmiyorum.Daha gerçekten çok gencim.Bana ileride beni böyle kabul eden birisi çıkacağını söylemeyin.Çünkü çıkmayacak.Çıksa dahi benim ona bakacak yüzüm yok.Ben muhafazakar,dini bütün,birlikte Mekke'de nikah kıyacağım bir eş istiyorum.Aslında bu benim onunla hayalimdi ama o artık yok.Böyle bir eş adayının benim gibi birine bakması söz konusu olamaz.Benimde ona bakmam imkansız.Kendi düşen ağlamaz derler ya,diyin bunu.Paramparça olmuş yüreğime bir tuzda siz basın. Allah korkum olmasa,şuracıkta canıma kıyacağım.Görüyorum bazı çiftleri pek kıskanıyorum,asla olamayacak bir şey benim için.Burada okuyorum hamile kalanları,sevinçleri ne de güzel.Ben hiç tadamayacağım o duyguyu.Bebeğimi kucağıma alamayacağım mesela.Eşimin elinden tutup dışarıda gezemeyeceğim.Bu canımı öyle yakıyor ki.Ne bileyim,derdim büyük benim.
Sen kendin için yapılabilecek bütün olumsuz eleştirilerini yapmışsın.Bende sana en yakın arkadaşımı anlatmak isterim arkadaşım bi adamla birlikdeydi adam evliydi yıllarca onunla birlikde oldu herşekilde oda hep derdi bu adam beni oyalıyor boşanmıyacak vs beni kim alıcak bu halimle en sonunda adamdan kendi ayrıldı şimdi onu terkedip onu bu adamın kollarına atmasına sebepolduğunu söylediği eski sevgilisiyle evli hamile yakında doğuracak kocası herşeyi biliyor onu öle kabul etti çok mutlu olduğunu söylüyor öylede görünüyor Allah dan ümit kesilmez tövbe et töbe kapıları hep açıktır inş hamile değilsindir yoksa nasıl olur bilmem

Sağolasın Allah razı olsun.

Haklısın,ne olacağını bilemem ama tahmin edebilirim.Zamanla geçmez geçici olmayan şeyler,ne yazık ki.Allah razı olsun.

Sağolun ancak bunu sizden önce düşündüm.

Allah razı olsun pek güzel yazmışsınız.Kendimi sevmem çok zor,onca şeyden sonra nasıl demeliyim bilemiyorum.

Pekala kaldırmam farz oldu.

Başka kadınlar yada o adam konusunda onun günahları kendi boyunlarına.Ben ise kendi günahlarımdan utanıyorum.

Canıma kıymayı düşünmüyorum ancak bir zamanlar düşündüm,kabul ediyorum.Aşık olan birisi çıksa ne olacak ? Benim bu halimi görse soğur,nefret eder."Nasıl birine aşık olmuşum?" nidaları yükselir.Hadi öyle olmasa bile,ben nasıl bakacağım yüzüne?

Amin ecmain. Sağolasın.

Ne yazık ki sadece iki hafta geçti üstünden.Çaresine mi bakacağım ? Çaresine nasıl bakacağım ?

Çok sağolun,çok güzel yorum yapmışsınız.Kimseye söylemek değildi niyetim ama bir süre sonra patladım bende.Allah razı olsun.

Sağolun.
Canım önce test al sonrada sonuca bak.Bide en son adetin nezamandı onu hesapla hamilemisin degilmisin.degilsen çabuk toparlanmaya bak olmadığına şükret eğer hamileysende çok geçmeden bi çarasine bak yapacak bişey yok en kısa zamanda

Düşüncenizdir ayrı fakat dandik zar sahibi basit kadınla dandik zarsız adil kadın arasındaki çizgi nedir ? Kastettiğinizi anlayamadım konuyu takip eden olarak.benim şahsi fikrimde bekaret fikren fiziken ruhen korunmalı.hatasız kul olmaz mefhumundan yola çıkarak belki biraz teselli etmek babında bazı söylemler doğrudur, tövbe gibi...
Fakat bu kadarı yoruma açık bir ortamda yazdığınız için beni fikrimi yazma hissine sevketti.

Sizin şahsi düşüncenizdir, belki moral vermek adına yazdınız fakat din,kültür ve ahlaki yapımıza uygun bir düşünce şekli değil. İyi geceler. Alıntı yanlış olduysa kusura bakmayın.

Dur bi sakin ol olan olmus artik tovbe et ve tovbende israr et bol bol dua et bundan sonrasinda da iyice taniyip emin olmadigin birisine inanip durumunu anlatma onun gibi cikip ben bekareti sorun etmiyorum diyip kandirmasin seni kimseye hesap verme asla dik dur onune bak kalk guclu ol biraz onurunla yasa suyun temizleyemeyecegi hicbir kir yoktur bunu unutma kalbin temiz olsun

Düşüncenizdir ayrı fakat dandik zar sahibi basit kadınla dandik zarsız adil kadın arasındaki çizgi nedir ? Kastettiğinizi anlayamadım konuyu takip eden olarak.benim şahsi fikrimde bekaret fikren fiziken ruhen korunmalı.hatasız kul olmaz mefhumundan yola çıkarak belki biraz teselli etmek babında bazı söylemler doğrudur, tövbe gibi...
Fakat bu kadarı yoruma açık bir ortamda yazdığınız için beni fikrimi yazma hissine sevketti.

Sizin şahsi düşüncenizdir, belki moral vermek adına yazdınız fakat din,kültür ve ahlaki yapımıza uygun bir düşünce şekli değil. İyi geceler. Alıntı yanlış olduysa kusura bakmayın.
Oradaki "en" zarfı mühim.
"En değerli hazinesi dandik bir zar olan "diyor arkadaş.
Yorumu da gayet moral vericiydi üstelik.
Kendini bu kadar değersizleştirmemesi gerektiğini söylemiş. Kötü bir şey dememiş.
Üstelik " evet çok kıymetli, çok mühim" diyerek teselli edemez daha da kötüleştirirsiniz durumu. Zira konu sahibi tam da böyle düşündüğü için kendine bu kadar yükleniyor.
Ayrıca elbette fikrinizi paylaşacaksınız, bilakis memnun olurum.
Size de iyi akşamlar.

dandik dediğim zarın tek amacı vajinanın anüs ve üretra çıkışı ile çok yakın olup mikrop kapmaya yatkın oluşundan, özellikle de çocukluk çağında, yani hijyenik bakımımıza gerekli özeni gösteremedigimiz zamanlarda hijyeni korumak. aslında önemli bir görev fakat üstüne dünya kadar anlam yıkılmasına gerek olmayacak kadar önemsiz de.
din, kültür ve ahlak yapı"mız" diye bir kavrama uygun olmayışından bahsetmişsiniz fakat amacı hijyen olan bir yapıya bambaşka anlamlar yüklemek ve kadına ambalajı açılmış/açılmamış bir nesne muamelesi yapmak da akla, mantığa, insanlığa uygun değil.

bekareti tabu olarak gören biri değilim, o yüzden bunu bir 'felaket' olarak görmüyorum.

dinimizde erkekte kadın da eşit bu konuda. o şahsiyetsiz kişi silah dayamadı değil mi birlikte olurken.

sen de istedin oldu, ister nefis de ister heves istersen zevk de artık önemi yok.

kimseye günah çıkarmana da gerek yok, seni Allah yargılayabilir ve tövbeni edip,edindiğin tecrübeden ders alıp yoluna emin adımlar atabilirsin.

hatasız insan arama kalbi gerçekten 'delikanlı' adamı bekle, bu düşündüklerinin hepsini siler atar kafandan.

'yok beni kimse almaz,kabul etmez' diyorsun, sen bu kadar değersiz acizmisin kusura bakma ama bir 'mal' değilsin alınıp satılacak.

önce kendine saygın olsun, başın dik ve kimseye yaranı belli etme, tek başına kalbinde Allah aşkı ve gücü olduktan sonra neleri aşarsın,aşarsın da kendine bile şaşarsın...

ayrıca hamile isen ne yapmak istiyorsan onu yap, kimse değil kendin karar vermelisin bu konu da.

aslında korunmada bir seçenekti, bu kadar endişeye gerek kalmazdı yani.

dandik dediğim zarın tek amacı vajinanın anüs ve üretra çıkışı ile çok yakın olup mikrop kapmaya yatkın oluşundan, özellikle de çocukluk çağında, yani hijyenik bakımımıza gerekli özeni gösteremedigimiz zamanlarda hijyeni korumak. aslında önemli bir görev fakat üstüne dünya kadar anlam yıkılmasına gerek olmayacak kadar önemsiz de.
din, kültür ve ahlak yapı"mız" diye bir kavrama uygun olmayışından bahsetmişsiniz fakat amacı hijyen olan bir yapıya bambaşka anlamlar yüklemek ve kadına ambalajı açılmış/açılmamış bir nesne muamelesi yapmak da akla, mantığa, insanlığa uygun değil.

Bu kişilerin kendi iç dünyasında kafalarında ne kadar içselleltirdikleriyle alakalı.siz kendi fikrinizi genel manada yazıp kabul görmesini bekliyor gibisiniz.şahsi fikrinizdir anlarım da genel olarak bu budur demenize katılmıyorum.insanın kadın erkek farketmeksizin ambalajı beyni ve düşünceleridir.bir insanın fikri neyse zikri o dur da diyebiliriz aslında.

Erkeğin zarının olmaması durumu meşrulaştırmaz.kadının zarını koruması değil mesele,ama burda teselli etmek adına da manasızlaştırmaya gerek yok.

Nasıl başlasam bilemiyorum.Şuan buraya dertlerimi dökmek istiyorum.Derdim bana göre çok büyük arkadaşlar.Çünkü canımı hiç olmadığı kadar yakıyor bu.Kendimi hiçbir şekilde affedemiyorum.
Geçen sene biriyle tanıştım.Kavgayla başladı sevdamız ancak sonrasında yine kavgayla bitti.Reklam arası gibiydi kısacık bir sene.Nasıl söyleyeyim bilmiyorum.Çok utanıyorum ve aynaya baktığımda gördüğüm o yüzü silip atmak istiyorum.Babamla çok problemlerim var,kısaca baba sevgisi nedir pek bilmiyorum.Tanıdığım o adam,gönlümü her şeyimi adadığım o kişi bana bir baba sevgisiyle yaklaştı.Bunu kendisi de söyledi.Beni en derin yaramdan vurarak alt etti.Haliyle ona itaat eden köleden farksız biri oldum.Onun bu baba sevgisinden birazcık daha,birazcık daha tatmak isterken bir de baktım tamamen eriyip bittim.Geçmişimde ki yaşadığım bir kaç ilişki yüzünden bana bakire olmadığımı söyledi.Kanıtlamaya uğraştım ancak bir süre sonra aramızda ki rahmani aşkın yerini nefsani duygular aldı.En sonunda olan oldu ve korumam gereken en büyük hazinemi koruyamadım.Ardından defalarca bunu tekrar etti.Her olmasını istemediğimde kavga çıkardı.O kadar kötüydü ki,sanki sadece o haltı yemek için bana geliyordu.Ardından gidiyordu.
En sonunda gitti memleketine ve ayrıldı benden.Hiçte umurunda değildi ya,benim burada ne halde olacağım.Bana ayrılmadan önce dediği şey "Sen bana en kıymetli hazineni açtın ben sana nasıl güveneyim" idi.Paramparça halde kaldım.Şuan ondan hamile olma ihtimalim var,ne yazık.
En çok istediğim şeylerden bir tanesiydi evlenip çocuk sahibi olmak.Mutlu bir evlilik mutlu bir hayat ve eşimle birlikte çocuklarımın büyümelerini seyretmek.Çok istiyordum ancak şuan ulaşamayacağım kadar uzak bir hayal.Kimsenin beni bu halde kabul edeceğini zannetmiyorum.Çünkü,ben utanç içerisinde itiraf ediyorum ki, -eminim çoğu kişi burada bana sövecektir- bunca yaptığıma rağmen kapalı biriyim ve onun gidişinden beri kendi iffetime çok önem vermeye başladım.O başımda ki örtünün hakkını vermeye çalışsam da,ne kadar masum gözüksem de içimde bir pislik yatıyor.Ömrüm boyunca beni takip edecek bu iğrençlikle nasıl yaşayacağımı bilmiyorum.Daha gerçekten çok gencim.Bana ileride beni böyle kabul eden birisi çıkacağını söylemeyin.Çünkü çıkmayacak.Çıksa dahi benim ona bakacak yüzüm yok.Ben muhafazakar,dini bütün,birlikte Mekke'de nikah kıyacağım bir eş istiyorum.Aslında bu benim onunla hayalimdi ama o artık yok.Böyle bir eş adayının benim gibi birine bakması söz konusu olamaz.Benimde ona bakmam imkansız.Kendi düşen ağlamaz derler ya,diyin bunu.Paramparça olmuş yüreğime bir tuzda siz basın. Allah korkum olmasa,şuracıkta canıma kıyacağım.Görüyorum bazı çiftleri pek kıskanıyorum,asla olamayacak bir şey benim için.Burada okuyorum hamile kalanları,sevinçleri ne de güzel.Ben hiç tadamayacağım o duyguyu.Bebeğimi kucağıma alamayacağım mesela.Eşimin elinden tutup dışarıda gezemeyeceğim.Bu canımı öyle yakıyor ki.Ne bileyim,derdim büyük benim.
Öncelikle şunu sormak istiyorum...hiç istemediğin halde nefsani duygular araya girdiğinde o adamın seninle sırf bu yüzden görüştüğünü hissetmedinmi?
seninle bunu yaşamıyor diye kavga eden birine gerektiğinden fazla değer vermişsin.En başta bakire olmadığını söyleyebilen bi erkek müsveddesi...oda bakirmiymiş sence?...Zarı kadının hazinesi diye görüyorsa,onunki ne oluyor acaba!!!
Bana görede yaptıkların hata evet...Ama bi yerden sonra böyle kahrolmaktansa kendine çözüm yolları bulup bu psikolojiden kurtulmalısın.Allaha bol bol dua edip kendin için bişeyler yap..Seni ortada bırakan adamdan zaten hesabın sorulur.Ama hayat böyle vicdan azabıyla devam etmez...

Umutsuzluga dusme bu kadar bacim, Allah buyuk eden bulur. Sabret dua et Allaha yonel tovbe et. O kadar evlenip ayrilmak zorunda olan terkedilen kadinlar var. Ben de esim bosanmak istiyor diye bosancam benim gibiler napsin o zaman? Birkac haftada insan toparlaniyor biraz nesesi yerine geliyor sen evlenip ayrilmadin sadece sevgiliden ayrildin sukret haline bacim.

Bu kişilerin kendi iç dünyasında kafalarında ne kadar içselleltirdikleriyle alakalı.siz kendi fikrinizi genel manada yazıp kabul görmesini bekliyor gibisiniz.şahsi fikrinizdir anlarım da genel olarak bu budur demenize katılmıyorum.insanın kadın erkek farketmeksizin ambalajı beyni ve düşünceleridir.bir insanın fikri neyse zikri o dur da diyebiliriz aslında.

Erkeğin zarının olmaması durumu meşrulaştırmaz.kadının zarını koruması değil mesele,ama burda teselli etmek adına da manasızlaştırmaya gerek yok.
o zarın görevinin hijyen olduğunu iddia ediyorum çünkü öyle. Tıp Fakültesindeyim ve bu bize bu şekilde öğretiliyor. hocalarımız ve onlar gibi uzman olduğu konu insan vücudu olan binlerce insan bunu araştırmalara dayalı olarak savunuyorsa tabii ki iddia ederim. Bu benim kişisel görüşüm değil fizyolojik bir gerçek.

Allah o pisligin cezasini versin!! Böylelerini dava etmek lazim. Umarim yasin cok kücük degildir canim benim...

önce senin en kıymetli hazinen zarın değil.yüreğin karakterin.ikincisi de gerçekten o başörtünün hakkını vermek istiyosan lütfen önce araştırıp öğren.burda dini yorumlar yazmak yasak o yüzden yazamıyorum.bu günahın vebali senin boynuna.kimseye hesap vermek paylaşmak zorunda değilsin.daha çok kişi çıkar karşına.olur da evlenirsen karşındakine bunu anlatmamanı tavsiye ediyorum.zaten seni sevip güvenen birisi sana bunu sormaz bile.

en kıymetli hazine ne beee
duyanda içinde kaşıkçı elması var sanır..
yahu altı üstü bi zar ya zar i kağıt parçası gibi düşün yırtılır gider bu kadar basit ya..
kadın bile bunu söylüyosa, bakire erkek arayan erkeklere şaşmamak lazım..
böyle saçma bi düşünceye sahip olduğunuz için de evet sırf bu yüzden ömür boyu karşınızdakine ezik duracaksınız.

evet ayrıca içimden sövdüm. burda sövmek yasak olmasa burda da söverim.
sadece size değil muhafazakarım diye ahkam kesenlerin genelleme yapmalarına sövdüm.
herkes hata yapar falan olayını geç.
bişi yapıyosan tam yapacaksın. yaptığın şeyin hakkını vereceksin. madem yapamıyosan kafana örtü örtmekle dini bütün olmuyosun.
mekke de nikah kıyacakmış bide pehhhh

Senin en değerli hazinen karakterin, bacak aranda ki zar değil. Çok büyük bir şey yapmış gibi konuşuyorsun. Alt tarafı sevişmişsin. Ne yapmışsın adam mı öldürmüşsün, kul yetim hakkımı yemişsin? Böyle düşünme benim bir sürü arkadaşım bakire değildi evlendi ve çok mutlu. Seni gerçekten seven kişi seni geçmişinle yargılamaz. Lütfen kendini sev, kendini bir erkeğe zevk veren bir et yığını olarak görme. Evlenmeden her haltı yiyen evlenirken o kahrolası erkeklik egosunu tatmin etmek için bakire kız arayan birisi ile evlenme zaten. Sana neden seviştin demiyorum. Ama doğru kişi değilmiş. Sana defalarca kez sen bakire değilsin diyen bir adam olmayacaktı birlikte olacağın kişi.
Umarım hamile değilsindir. Onun yükü çok ağır. Bizzat şahit oldum çünkü arkadaşımdan. Ama lütfen şu şeyi en değerli hazinen olarak görmeyi bırak. Sen zaten değerlisin o olsa da olmasada.

Back
X