Gönül Davet

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
İstanbul Avcılarda bulunan bir rest. Gönül Davet olarak değişmiş
Daha önce düğünü orada yapacaklardı, ertelendi diye kalmıştı.
Şimdi yine orayasıyla nikah sonrası bir yemek organizasyonu için görüşmüşler
Bana sadece kuaför ve fotoğraf için Bakırköye gideceksin onlar oralarla çalışıyormuş dedi
Ok dedim
Yemek listesini falan gördüm de merak ettiğim bazı şeyler var,
onlara soramıyorum.
Ellerindeki kağıtta okuduğum kadarıyla 10 aile fotoğrafı 180dk video çekimi yazıyor
Başka fotoğraf çekilmiyor mu?
Evlilik Alışveriş Desteği diye bir başlık var,
orada Ağvada 3 gün 2 gece balayı yazıyor da bu içeriğe her zaman dahil olan bişey mi seçenek mi?
Slayt için fotoğraf falan isteyecekler sizden dedi kayınvalidem, ne zaman götürmeliyim?
Müzik de mi seçeceğim?
Yani kısacası arkadaşlar bu Gönül Davet denen yerin sistemi nedir ne değildir? Neler dahildir?
Lütfen detaylı bilgi verir misiniz?

başka fotograflar çekilio ama onlar ekstra ücret.. albüm olarak en az 900 tl falan,fotografları cd istersen 400 450 lira falan oluo,,agvada sanırım yemekli düğünlerde gecerliydi ama tam hatırlamıyorum,,slayt içinde 2 hafta 1 hafta kala götürmen yeterli ama genede mekanı ara sor bence,ben beylikdüzü gönül davette yaptırdım slaytımı da kendim yaptım ben 1 hafta önce götürdüm,,sitesinden detaylı bakabilirsin mekanın hizmetlerine

En iyisi yarın gidip detaylı konuşmak sanırım onlarla
Teşekkür ederim yardımınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…