- 31 Ağustos 2015
- 478
- 690
- 103
- Konu Sahibi braindamage
Cok kotu hastaydim canim ama onunla ilgili degil neden giremedim bende anlamadimEvettt yaa baktım en son ctesi mesaj atmış.
Umarım iyidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok kotu hastaydim canim ama onunla ilgili degil neden giremedim bende anlamadimEvettt yaa baktım en son ctesi mesaj atmış.
Umarım iyidir
Allahım çok şükür sana şükürler olsun ÖZge kulunun sana ettiği duaları kabul ettin Özge kulun sana şükrediyor...Allahım senhaklarında hayırlı kıl pişman etme....AMİCok kotu hastaydim canim ama onunla ilgili degil neden giremedim bende anlamadim
Cok kotu hastaydim canim ama onunla ilgili degil neden giremedim bende anlamadim
Saksi_Degilim_Ben 42
L likear 50
Nefs 42
K kalemero 42
femmepetal 44
K kalemero için okuyoruz arkadaşlar.
3. Gecenin duası 220 tane. Allah kabul etsin. .
tamam canim ben 20 adet okudum simdilik . eksik olursa okurum tekrarAllahım çok şükür sana şükürler olsun ÖZge kulunun sana ettiği duaları kabul ettin Özge kulun sana şükrediyor...Allahım senhaklarında hayırlı kıl pişman etme....AMİ
Canım duam bu 20 okuyabilirsiniz ben eksik okurum önemli olan başlarının duasını almak okudu gun sayıyı bildir canim ona göre devam edeyim ben
Allah razı olsun canim herkes sayısını aldı canim sagolasin iyi geceler allah kabul etsintamam canim ben 20 adet okudum simdilik . eksik olursa okurum tekrar
Geçmiş olsun canımm. İyisindir inşallah..Kizlar en sonunda girebildim foruma. Internetten acilmiyordu forum butun telefon ve bilgisayarda denedim olmadi kusura bakmayin. Bugunku dua bitti mi kizlar ?
Bı kısı daha vardıSaksi_Degilim_Ben 62
L likear 62
Nefs 62
K kalemero 65
femmepetal 62
4. Gecenin duası 313 tane. Allah kabul etsin. .
Evet canım mazeretli olucam dedi o yuzden yazmadım ama sordum tekrardan, cevap gelmezse mazeretlidir. Ben de öyleyim maalesefBı kısı daha vardı
Tamam canım okusa da ben yarın aksamaa kadar gıremycem ben 62 okurum..Evet canım mazeretli olucam dedi o yuzden yazmadım ama sordum tekrardan, cevap gelmezse mazeretlidir. Ben de öyleyim maalesef![]()
Saksi_Degilim_Ben 62
L likear 62
Nefs 62
K kalemero 65
femmepetal 62
4. Gecenin duası 313 tane. Allah kabul etsin. .