- Konu Sahibi braindamage
kızlar mazeretliyim bu günden itibaren 7 gün bu gün 50 adet bu gün siz okursunuz sayı düşük 6.ve 7.gün ben yakın bir arkadaşıma da sayı vereceğim o günlerde sayı yüksek çünkü kimse zorlansın istemem allah razı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de adetim ama anneme veririm canım,zorlanmayız inşallahkızlar mazeretliyim bu günden itibaren 7 gün bu gün 50 adet bu gün siz okursunuz sayı düşük 6.ve 7.gün ben yakın bir arkadaşıma da sayı vereceğim o günlerde sayı yüksek çünkü kimse zorlansın istemem allah razı olsun
amanın ne kadar çok mazeretli var bu ara :)))
Aynn canm öyle olduamanın ne kadar çok mazeretli var bu ara :)))
Ben pazartesi başlarım inşallah :))amanın ne kadar çok mazeretli var bu ara :)))
Canim duayi okuyan kisi soylese daha iyi sanirim, 170 tane bugunku paylastiracagim simdiKaç tane bugün canım? Anneme verebilirim o da erken yatar ama fazla değilse okur,Bi de duayı biz mi okuyoruz? Yoksa okuyan kişiye mi söyletiyoruz? R arkadaşım için desem olur mu?
canım yok duaya niyet etmek lazımKaç tane bugün canım? Anneme verebilirim o da erken yatar ama fazla değilse okur,Bi de duayı biz mi okuyoruz? Yoksa okuyan kişiye mi söyletiyoruz? R arkadaşım için desem olur mu?
canım ben yakın arkadaşıma sordum regl olmuş cuma günü benim şansımaCanim duayi okuyan kisi soylese daha iyi sanirim, 170 tane bugunku paylastiracagim simdi