- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi braindamage
Bugün kim için kızlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkafaslar ben saksi degilim icin okumustum.yine okurdum ama regl oldum.okumasam daha iyi.Nefs 125 Ya Latif 12 Salavat-i Fatih okudu
aprilnis 125 Ya Latif 12 Salavat-i Fatih
K kalemero 125 Ya Latif 12 Salavat-i Fatih okudu
Saksi_Degilim_Ben 125 Ya Latif 16 Salavat-i Fatih okudu
braindamage 125 Ya Latif 12 Salavat-i Fatih okudu
A audrey_24 125 Ya Latif 12 Salavat-i Fatih okudu
femmepetal 125 Ya Latif 12 Salavat-i fatih okudu
Saksi_Degilim_Ben için okuyoruz
Duası, hayırlı bir evlilik yapmak ve sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar yetiştirmek. Amin..
Kızlar karışıklıktan dolayı tekrar okuyoruz hakkınızı helal edin.. Diğer arkadaş okudu mu okumadı mi bilmiyorum o yüzden rahat olsun içimiz tekrar okuyalım.
ben okurum canım yerine,gecen ki dua biraz şüpheli oldu cunku uzadı sanırım karışıklık oldu o yüzden tekrar okuyalım dedikArkafaslar ben saksi degilim icin okumustum.yine okurdum ama regl oldum.okumasam daha iyi.
canım regl iken sadece ayet okuyamazsın.Arkafaslar ben saksi degilim icin okumustum.yine okurdum ama regl oldum.okumasam daha iyi.
Sagol cnm tesekkur ederim.esma cekilirde duayi bilmiyorumben okurum canım yerine,gecen ki dua biraz şüpheli oldu cunku uzadı sanırım karışıklık oldu o yüzden tekrar okuyalım dedik
Tesekkur ederimm cnm.ogrendigim iyi oldu.bu son okydugumuz salavatti dimicanım regl iken sadece ayet okuyamazsın.
kendini tamamen dualardan geri çekme diye söylüyorum.
Allahın isimlerini ve salavatlarını okurken endişe etme.
evet cnım salavat bu.Tesekkur ederimm cnm.ogrendigim iyi oldu.bu son okydugumuz salavatti dimi
canım ben okudum bu gunluk seninkini ama salavat oldugu için okunur diye düşünüyorum ben ama içinde şüphe kalacaksa okuma ben okuyayım yerine sen bilirsinSagol cnm tesekkur ederim.esma cekilirde duayi bilmiyorum
Nefs 125 Ya Latif 12 Salavat-i Fatih
K kalemero 125 Ya Latif 12 Salavat-i Fatih
Saksi_Degilim_Ben 125 Ya Latif 16 Salavat-i Fatih
braindamage 125 Ya Latif 12 Salavat-i Fatih
A audrey_24 125 Ya Latif 12 Salavat-i Fatih
femmepetal 125 Ya Latif 12 Salavat-i fatih
hadinur 125 Ya Latif 12 Salati fatih
Allahimbraindamage arkadaşımızın iş hayatında hak ederek güzel yerlere gelmesini nasip eyle. Sıkıntılarını gider, dualarını hayirliysa kabul eyle değil iş uzaklastir. Olmuslerimizin gunahlarini affeyle. Yakınlarımızı ailemizi kazadan beladan kotuluklerden koru. Ablasinın hayirli bir is sahibi olmasini nasip eyle.
Yüzü güzel kalbi güzel imanı güzel hayırlı bir insanla karşılaşıp sevip sevilmesini nasip eyle. Bizi kötülüklerden uzak tür, bizleri utandirmaya Rabbim..
Amin..
Allah hepinizden razi olsun arkadaşlar..
Nefs 125 Ya Latif 12 Salavat-i Fatih
K kalemero 125 Ya Latif 12 Salavat-i Fatih
Saksi_Degilim_Ben 125 Ya Latif 16 Salavat-i Fatih
braindamage 125 Ya Latif 12 Salavat-i Fatih
A audrey_24 125 Ya Latif 12 Salavat-i Fatih
femmepetal 125 Ya Latif 12 Salavat-i fatih
hadinur 125 Ya Latif 12 Salati fatih
Allahimbraindamage arkadaşımızın iş hayatında hak ederek güzel yerlere gelmesini nasip eyle. Sıkıntılarını gider, dualarını hayirliysa kabul eyle değil iş uzaklastir. Olmuslerimizin gunahlarini affeyle. Yakınlarımızı ailemizi kazadan beladan kotuluklerden koru. Ablasinın hayirli bir is sahibi olmasini nasip eyle.
Yüzü güzel kalbi güzel imanı güzel hayırlı bir insanla karşılaşıp sevip sevilmesini nasip eyle. Bizi kötülüklerden uzak tür, bizleri utandirmaya Rabbim..
Amin..
Allah hepinizden razi olsun arkadaşlar..