- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
- Konu Sahibi braindamage
Ayyy geldim canım likear yok herhalde.
Okuyorum şimdi
Okuyorum şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nefs
Bu gece bana okunacak.
Duâm; Rabbim Pınar kulunun çok şükür kabul ettiğin duâsini en hayırlı şekilde devamını nasip et.
Duamız bu değil mi?kızlar 1 kişiye 7 gün mü okunuyor?
Benim hakkım helal olsun varsa eğer, sen de helal et..kızlar hakkınızı helal edin olur mu
Helal olsunBenim hakkım helal olsun varsa eğer, sen de helal et..
kızlar hakkınızı helal edin olur mu
Helal olsunAyyy canım helâl olsu. Sen benim bu duâya katilmama vesile oldun beraber devam edemedik ama olsun biliyoruz kii hepimiz insaniz bazen yanlış anlama yapabiliriz.
Sen çok kıymetli şeylere vesile oluyorsun.
Bildiğin inandığın yoldan ayrılma.
Başka kişilerle muhattap olup kendini üzme gerek yok.
Rabbim görüyor ve biliyor.
Sen de hakkını helâl et kirdiysam seni.
İnşallah yeni listelerde görüşürüz.
Bu akşam kaçar tane olunuyor kızlar?Evettt tatlım bir kişiye 7 gece okunuyor![]()
![]()
Canim son bir kişi kaldi o da okuyunca başka bie duaya geçmeyi düşünüyorum ben kendimce Allahın izniyle. Seni o zaman alsak olur mu, bu dua çok uzun sürdüğünden ve gece okunduğundan biraz zor oluyor. Tefriciyye grubumuz var ama istersen bugün başladık ona kafılabilirsin..İyi geceler allah okuduklarınızı kabul etsin bende aranıza katılmak istiyorum benide eklermidiniz??
bende oraya yazdım şimdi:))Canim son bir kişi kaldi o da okuyunca başka bie duaya geçmeyi düşünüyorum ben kendimce Allahın izniyle. Seni o zaman alsak olur mu, bu dua çok uzun sürdüğünden ve gece okunduğundan biraz zor oluyor. Tefriciyye grubumuz var ama istersen bugün başladık ona kafılabilirsin..
Nefs 12
femmepetal . 13
braindamage . 13
K kalemero 12