- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi braindamage
-
Canım önemli değil bence bir kez bile olsa duayı edersek yeterlidir diye düşünüyorum. İnşallah yanlış düşünmüyorumdur. Niyetimiz temiz ve belli, o yuzden içimiz rahat olsun..Okudum 85 tane Allah kabul etsin canim ben her sefernde degil 7. Gunun sonunda duayi hediye ettim arkadasimiza diyip duasini soyluycez diye biliyodum hergun okuduktan sonra tekrar soyluyomuyuz duayi
o da olur canım gönlünden nasıl geçerse Allah kabul etsinOkudum 85 tane Allah kabul etsin canim ben her sefernde degil 7. Gunun sonunda duayi hediye ettim arkadasimiza diyip duasini soyluycez diye biliyodum hergun okuduktan sonra tekrar soyluyomuyuz duayi
ben sadece ilk okuyacak arkadaş için söylemiştim mommy nin annesi ilk defa okuyacağı için niyet etmesi için yoksa tabi ki yaradan biliyorAllah niyetimizi biliyor zaten. ilk gün o niyetle ve duayla başlıyoruz arkadaşlar. vesveseye kapılmayın.
Bugun 313 sanirim kac kisi okuyoruz
vayy başlığın varmış kuzuuuu:)Ayet-el Kursi çok büyük ve esrarlı bir duadır. Ayet-el Kursi yi tesbih haline getirip dilinden düşürmemek gerekir öyle gizemli bir duadır ki insanı her türlü kötülükten kurtarır. Bu duanın açamayacağı hiç bir kapı yoktur. Ayet-el Kürsi okuyana sayılamayacak kadar çok sevap yazılır. Ayet-el Kürsi çok esrarlı bir duadır içinde yüzlerce anlam ve şifa gizlidir. Sırlı bir duadır gönülden geçen her niyete şifası vardır.
HER TÜRLÜ İSTEK ARZU VE HACET İÇİN OKUNACAK AYETEL KÜRSİ OKUMA ŞEKLİ.
HER KİM BU ÇALIŞMAYI 7 GÜN ARALIKSIZ SAAT 23:00 İLE 06:00 ARASI
OKURSA NE İSTEĞİ OLURSA OLSUN ALLAHIN İZNİYLE HER TÜRLÜ MURADI
HASIL OLUR ……..
DİKKAT:YANLIZ ŞUNU UNUTMAMAK LAZIM ….;
**********AYETEL KURSİ 7 GÜN BU ŞEKİLDE OKUNULMALIDIR ********
- BU ÇALIŞMA İKİ UCU KESKİN KILIÇ GİBİDİR …
- HAKLI OLDUĞUN BİR KONULARDA OKURSAN HAYIR SENİ BULUR …
- HAKSIZ OLDUĞUN (IKI KİŞİNİN ARASINI AÇMAK , BİRİLERİNİ ZARARINA)UĞRATACAK NİYET ETMEK , MÜBAREK VE CINLERLE ISTİŞARE YAPMAK VS GİBİ HAKSIZ , FİTNEYE FESEDA DÜŞÜRECEK , NİYETLERLEOKUNURSA ŞER SİZİ BULUR TERS TEPER ZARARA UĞRARSIN.
UYARILARA DİKKAT EDEREK HALİS BİR NİYETLE OKUNURSA
- 1.GÜN ( 50 )
- 2.GÜN (170 )
- 3.GÜN (220)
- 4.GÜN (313)
- 5.GÜN (50)
- 6.GÜN (170)
- 7.GÜN (313)
ALLAHIN IZNIYLE BUTUN HAYIR KAPILARI AÇILIR NE MURADIN VARSA
HASIL OLUR İSTEKLERİN YERİNE GELİR..
Canım dua bitimi için iki arkadaşımız var, ben onlar bittikten sonra farklı bir dua okuruz devam ederiz diye düşünüyordum da, bir gelsinler konuşup istişare edelim. Katılmanızda hiçbir sakınca yok :)Iyi aksamlar
Beni de alir misiniz listeye kapali degilse?:)
Kaydının ne kız :)Allah razı olsun kızlar valla çok kaydının size karşı
Tefriciye olabilir daha çok var bitmesine ha diyince bitmiyor bu liste bitsin tefriciye olabilir benim bi topigim var ordan devam edebiliriz oda 10 güne biter liste 3 kişi kaldıKaydının ne kız :)
Amin canım hepimizden Allah razı olsun. Bu dua bitince napsak arkadaşlar katılmak istiyorlar, tefriciyye falan mı yapsak?
Veya bunu mu devam ettirsek biraz uzun oluyor ama...
Canım tefriciye çok zor oluyor.Kaydının ne kız :)
Amin canım hepimizden Allah razı olsun. Bu dua bitince napsak arkadaşlar katılmak istiyorlar, tefriciyye falan mı yapsak?
Veya bunu mu devam ettirsek biraz uzun oluyor ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?