Gonaphene mi Klomen mi???

SurcuLisan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
134
2
96
İstanbul
merhaba arkadaslar.menogon+pregnyl kullandım bu ay. cok umutluydum ama hamile değilim büyük ihtimalle.şimdi.ben bu ay doktora gitmicem biraz ara vericez.ama bu arada ovulasyon uyarıcı ilaçlara da devam edicem.doktorum bana gonaphene veriyo ama okuduğum kadarıyla klomen daha etkili.gonaphene ile hiç bir yol katedemedik 2 aydır.ben doktoruma söylemeden bir de klomen alıp kullanmak istiyorum.tavsiyelerinize ihtiyacım var.

canım sakın doktor kontrolünde olmadann ilacı kullanma sakın...

çünkü bu tür ilaçları kullanırken doktor kontrolü gerekiyor yapma canım kaş yapiim derken gözden olmayalım sonra pişman olursun bu arada bende gonaphene kullandım 3 ay benimde yumurtalarım oluştu ama gebelik oluşmadı ama bildiğim kadarıyla klomenle içeriği aynı zaten gonaphene nin

canım ben 5 ay klomen+prengly kullandım ve olmadı sonra bi sonraki aşama olan puregon+ovitrelle kullandım onda da olmadı.Bu arada puregon göbekten vuruluyo ama bildiğim klomenin etkisi çok az ve ilk tedavi aşamasında verilio.Klomenin çok bi faydası yok,tabi hastalığın nedir tam bilmiorum ama.Ben nedensiz infertiliteyim.Yani hrşey normal ama olmuyo işte.
Sakın kullanma doktorundan habersiz,zaten yumurtanın takibi olmadan ne zaman çatlatacağını bilemezsin,yalan olur bu ay gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…