• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gonalf kutumu kaybettim eczaneden baska turlu nasıl parayı alabilirim

Raporum yeni cikmis gonal f igne yumurta buyutucu raporum olmadigi icin rapor cikinca para iyade olcakti simdi olamiyor kutum yok

Merhaba ilacın barkodunu eczane bulabilir aldığı deponun sisteminde barkodlar belli çok satılan bir ilaç olmadıgi için daha kolay buur ordan numarayı kopyalayıp Medula sistemine yapıştırIR tabii yapmak ugrasmak isterse eczanenin insafina kalmış bir rica et...eczaneye deki barkodunu sistemlerinizden bulabilirmisiniz diye biraz uğraşır ama imkansız birsey değil eski bir eczane çalışanı olarak yazdım

Merhaba ilacın barkodunu eczane bulabilir aldığı deponun sisteminde barkodlar belli çok satılan bir ilaç olmadıgi için daha kolay buur ordan numarayı kopyalayıp Medula sistemine yapıştırIR tabii yapmak ugrasmak isterse eczanenin insafina kalmış bir rica et...eczaneye deki barkodunu sistemlerinizden bulabilirmisiniz diye biraz uğraşır ama imkansız birsey değil eski bir eczane çalışanı olarak yazdım

Aynen bu şekilde bulabilir sistemden
Yogun bi eczane degilse 5 dklik is

Tsk ederim aynen iletecegim

Back
X