Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ilacın barkodunu eczane bulabilir aldığı deponun sisteminde barkodlar belli çok satılan bir ilaç olmadıgi için daha kolay buur ordan numarayı kopyalayıp Medula sistemine yapıştırIR tabii yapmak ugrasmak isterse eczanenin insafina kalmış bir rica et...eczaneye deki barkodunu sistemlerinizden bulabilirmisiniz diye biraz uğraşır ama imkansız birsey değil eski bir eczane çalışanı olarak yazdım
Tsk ederim aynen iletecegimMerhaba ilacın barkodunu eczane bulabilir aldığı deponun sisteminde barkodlar belli çok satılan bir ilaç olmadıgi için daha kolay buur ordan numarayı kopyalayıp Medula sistemine yapıştırIR tabii yapmak ugrasmak isterse eczanenin insafina kalmış bir rica et...eczaneye deki barkodunu sistemlerinizden bulabilirmisiniz diye biraz uğraşır ama imkansız birsey değil eski bir eczane çalışanı olarak yazdım
Sonucu da yazarsin buradan inşallah para iadesini alabilirsinizTsk ederim aynen iletecegim
ALLAH razi olsun pazartesi asilamamda gidip soyluyecegiz esim sorucak eczaci arkadasimiz boyle dedi rica etsek yapabilirmisiniz falan die cok tsklerSonucu da yazarsin buradan inşallah para iadesini alabilirsiniz
Merak ettim alabildiniz mi paranızı geriALLAH razi olsun pazartesi asilamamda gidip soyluyecegiz esim sorucak eczaci arkadasimiz boyle dedi rica etsek yapabilirmisiniz falan die cok tskler
Soylemis esim ariyacaklardi aramadilar.daha esim umursamiyor pek kalsin diyor ama iste paraparadirMerak ettim alabildiniz mi paranızı geri